11/10/18

I love me – parhaat tärpit messuviikonloppuun (+ kisa)

102 106

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: ASENNEMEDIA & I LOVE ME

On se taas se aika vuodesta, kun I love me -tapahtuma valtaa Helsingin Messukeskuksen ensi viikolla 19.-21.10.2018 ja messuhalli täyttyy hyvinvoinnin, kauneuden ja muodin inspiraatiosta. Olen itsekin tänä vuonna mukana messuilla, joten ehkäpä kohdataan siellä!

I love me -messujen ohjelma on täynnä kaikenlaista kiinnostavaa ja tiedän kokemuksesta, että siitä kaikesta vaihtoehtojen tulvasta voi olla aika vaikea löytää niitä kiinnostavimpia puheenvuoroja, osastoja ja messuviikonlopun tapahtumia. Niinpä tein nyt teidän puolestanne palveluksen ja kahlasin läpi koko messuohjelman ja poimin sieltä minun mielestäni joitakin kiinnostavimpia tärppejä!

Olen itse aiempina vuosina kierrellyt lähinnä messuosastoja ja tsekannut muotinäytöksen, mutta en ole niinkään hoksannut tutustua eri lavojen ohjelmaan, luentoihin ja puheenvuoroihin. Tänä vuonna vaikuttaa kuitenkin siltä, että messut ovat niin täynnä kaikenlaisia mielenkiintoisia asiantuntijakeskusteluita ja -esityksiä, että taidan viettää suurimman osan messuviikonlopusta niitä seuraten. Eri lavojen ohjelma on suunniteltu teemoittain: Areenalla nähdään sporttailua ja kaikenlaisia liikunnallisia esityksiä ja kehonhuoltoon liittyvää ohjelmaa, Forum-lavalla puheenvuorot keskittyvät pääasiassa kauneuteen, Loungessa teemana ovat muoti, tyyli ja pukeutuminen ja Klinikalla puolestaan keskustellaan terveydestä.

On hienoa huomata, että tänä vuonna ohjelmassa on huomioitu näkyvästi myös ekologisuus-teemaa ja etenkin Lounge-lavalla on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskusteluja muodin tulevaisuudesta, kestävästä kehityksestä ja tulevaisuuden materiaaleista sekä suomalaisen muodin tilasta globaalin kilpailun keskellä. Aion ehdottomasti itse käydä kuuntelemassa näitä mielenkiintoisia puheenvuoroja! Ajattelin myös katsastaa suomalaisbrändien kuten R/H:n, Katri Niskasen, Globe Hopen ja Mirkka Metsolan messuosastot.

I love me -messuilla järjestetään myös kaikenlaisia kiinnostavia työpajoja, joista muutamiin ajattelin myös osallistua, jos saan vain sovitettua ne messuaikatauluuni (ja mahdun mukaan). Paikan päällä on tänä vuonna lisäksi kokonaan joogalle omistettu osasto, jossa voi käydä osallistumassa joogatunnille messujen aikana. Erikseen mainitsemisen arvoiseksi katson joogatarjonnasta skumppajoogan eikä nauraminenkaan ole koskaan pahasta.

Kannattaa tutustua I love me -tapahtuman koko runsaaseen ohjelmaan nettisivuilla, mutta tästä alta löydät tosiaan meikäläisen suosikkipoiminnat messuohjelmasta. Jaoin näitä hiukan teemoittain, niin teidän on helpompi löytää itseänne kiinnostavia tärppejä.

PUPULANDIA MUKANA MESSUILLA

KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN ABC

Kerron I love me -messujen haastattelussa, millaisista asioista itse saan iloa ja mitkä seikat tuovat minulle hyvää oloa arjessa.

PAIKKA: Forum

la 20.10. klo 14-14.30

*

MITEN BLOGIN VISUAALINEN MAAILMA RAKENTUU?

Olympuksen järjestämässä haastattelussa kerron valokuvausharrastuksestani sekä siitä, miten luon oman blogini ja sosiaalisen median kautta omanlaista visuaalista maailmaani.

PAIKKA: Lounge

la 20.10. klo 11.30-12

*

HAASTATTELU FOUR REASONS LOUNGESSA

Heidi Sohlberg haastattelee minua hiusbrändi Four Reasonsin osastolla yksilöllisestä kauneudesta sekä itsensä hyväksymisestä ja rakastamisesta. Osastolla on pitkin viikonloppua muitakin vieraita sekä Glitternistin piste sekä TakeAway-kuvaus, missä voi käydä kuvauttamassa itsensä ja napata oman kuvan samantien matkaansa. Paikalla on myös Four Reasons -putiikki, mistä saa hiustuotteita edulliseen messuhintaan.

PAIKKA: 7e128 & 7e130

pe 19.10. klo 17-17.30

 

MUODIN TULEVAISUUS JA VAATETEOLLISUUDEN EKOLOGISUUS

SUOMALAISEN MUODIN TULEVAISUUS

Miltä näyttää suomalaisen muodin tulevaisuus nousevien nuorten suomalaisbrändien silmin? Entä mitä tuo tullessaan uusi suomalaisen muodin keskus Garden? Mukana keskustelemassa ovat suunnittelija Terhi Pölkki, Arela-brändin Viivi Arela sekä Juni Communication & Productionin Martta Louekari.

PAIKKA: Lounge

la 20.10. klo 13.30-14.30

*

PIKAMUODISTA KESTÄVÄÄN MUOTIIN

Aalto Yliopiston professorin Minna Halme pohtii muotimaailman kehitystä sekä sitä, millä aikavälillä on realistista odottaa, että pikamuodista siirrytään kestävämpään muotiteollisuuteen?

PAIKKA: Lounge

pe 19.10. klo 15.30-16

*

KIRSI PYRHÖNEN – MALLINA MAAILMALLA

Kuka on Kirsi Pyrhönen, ja mistä hän haaveilee nyt 24-vuotiaana, kun alla on jo yhden Suomen kautta aikain menestyneimmän mallin ura? Entä miltä kansainvälisen muodin maailma, menestys ja muodin tulevaisuus näyttävät Kirsin silmin? Kirsiä haastattelee kotimaista muotia edustavan Palonin Minna Särelä.

PAIKKA: Lounge

pe 19.10. klo 11-11.30

*

KOHTAAKO SUOMALAINEN MUOTI SUOMALAISEN KULUTTAJAN TAHTOTILAN?

Moni peräänkuuluttaa muodilta eettisyyttä, mutta näkyykö se Suomi-muodin myynnissä. Kuinka tärkeä arvo se on kuluttajille oikeasti? Entä millainen on suomalaisen muodin imago – pystyvätkö Suomi-brändit kilpailuun kansainvälisten merkkien rinnalla? Millaisessa murroksessa kuluttamisen kulttuuri on tällä hetkellä ja pystytäänkö muuttuvaan kysyntään vastaaamaan? Aiheesta ovat keskustemeassa Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n toimitusjohtaja Anna-Leena Auvinen, 100 vuotta täyttäneen Naistepukutehtaan toimitusjohtaja Risto Rosendahl, Touchpointin pääsuunnittelija Arja Paakkola-Saarinen sekä Vaatelainaamo Vaatepuun perustaja Soile-Maria Linnemäki.

pe 19.10. klo 11.30-12.30

*

MUOTI ERI KULTTUUREISSA

Millaista on musliminuorten muoti juuri nyt? Haastattelussa keskustelevat Salma Jama ja Sahra Abokor.

PAIKKA: Lounge

su 21.10. klo 15-15.30

*

MITÄ ON EKODESIGN?

Miten kierrätysmuoti pärjää muuttuvassa muodin ja muotoilun maailmassa? Aiheesta on puhumassa 15 vuotta ekodesignin pioneerina toiminut Globe Hopen toimitusjohtaja Seija Lukkala.

PAIKKA: Lounge

pe 19.30 klo 14.30-15

*

LÖYTÄVÄTKÖ BIOMATERIAALIT MUOTIMAAILMAN?

Millä tavalla selluloosa- ja puupohjaiset biomateriaalit muokkautuvat asusteiksi? Onko kierrätystekstiilit vastaus kestävämmälle muodille? Englanninkielisen puheenvuoron vetää suunnittelija Anastasia Ivanova.

PAIKKA: Lounge

su 21.10. klo 12.30-13

*

HAASTATTELUSSA VUODEN NUORI SUUNNITTELIJA 2018

Jaakko Selin haastattelee Vuoden nuoreksi suunnittelijaksi 2018 valittua Jim Bergströmiä, joka suunnitteli tulevaisuuden takin.

PAIKKA: Lounge

pe 19.10. klo 14-14.30

 

TYÖPAJAT

IHANA KUKKATYÖPAJA

Yksi messujen ihanimman kuuloisista ohjelmanumeroista on Otavan kukkatyöpaja, missä kukkakirjan kirjoittanut Saija Sitolahti opastaa osallistujille asetelmien, kukkasormuksen, hiuskoristeiden ja pientren kranssien tekoa sekä neuvoo kukkien käsittelyssä ja puutarhan antimien hyödyntämisessä. Vain nopeimmat ehtivät mukaan, joten kannattaa olla ajoissa paikalla!

PAIKKA: Työpaja

pe 19.10. klo 11.30-12.30

la 20.10. klo 14-30-15.30

su 21.10. klo 11-12

*

DIY-LUONNONKOSMETIIKKAA

Wilfan järjestämässä työpajassa 365 Days With Ida -blogin ihana Ida Hanhiniemi antaa vinkkejä, miten voi kotona itse valmistaa kasvovettä, naamion tai vaikkapa vartalonkuorinnan.

PAIKKA: Työpaja

pe 19.10. klo 16-17.30

su 21.10. klo 12.30-14

*

PINNANVENYTYSTUOKIO

Onko pinna kireällä? Pinnanvenytystuokion aikana tehdään hengitysharjoitus ja piirretään kartta siitä, kuinka paljon kukin perheenjäsen saa tilaa omassa perheessään. Viisas Elämä -työpajaa vetää Elina Kauppila, joka on koulutukseltaan mindfullness MBSR -ohjaaja sekä CFM® ja valtuutettu Toimiva Perhe- ja Toimiva Vuorovaikutus -ohjaaja.

PAIKKA: Työpaja

pe 19.10. klo 14.30-15.30

su 21.10. klo 16-17

 

VINKKEJÄ OMAAN TYYLIIN

MITEN LÖYTÄÄ OMA TYYLI?

Bloggaajakollegani, Mustarttu-blogistakin tuttu Arttu Mustonen paljastaa Saimi Hoyerin haastattelussa parhaat pukeutumis- ja tyylivinkkinsä.

PAIKKA: Lounge

pe 19.10. klo 16-16.30

*

MILLAINEN HATTU MINULLE SOPISI?

Moni kuvittelee, että hattu ei sovi hänelle, mutta KN Collectionin Kati Niemi todistaa tämän luulon vääräksi Saimi Hoyerin haastattelussa. Kati antaa vinkkejä sopivan päähineen valinnassa ja hattuja voi käydä sen jälkeen sovittelemassa ihan konkreettisesti KN Collectionin osastolla 6t50.

PAIKKA: Lounge

pe 19.10. klo 13-13.30

*

VINKKEJÄ ASUKUVAUKSEEN

Jos kaipaat ammattilaisen neuvoja, miten onnistua paremmin valokuvissa, Tyyliä metsästämässä -blogista tuttu valokuvaaja Veera Korhonen jakaa parhaat niksinsä yhdessä Olympuksen kanssa. Veera antaa yhdessä valokuvaaja Lars Johnsonin kanssa koko viikonlopun ajan vinkkejä valokuvaukseen eli jos kaipaat neuvoa, käy nykimässä ammattilaista hihasta Olympuksen osastolla 6t40. Osastolla on myös myynnissä PEN-kameroita, objektiiveja ja kamera-asusteita sekä -laukkuja edullisin messutarjoushinnoin.

PAIKKA: Lounge

pe 19.10. klo 13.30-14

*

KUINKA VALITA TÄYDELLISET SILMÄLASIKEHYKSET?

Tuntuuko, että omalle nenälle eivät sovi minkäänlaiset lasit? Tai haluaisitko muuttaa tyyliäsi uuden kehys-lookin avulla? Specsaversin tuotejohtaja Tanja Korteniemi ja tyylikonsultti Leena Sarvi antavat neuvoja sopivien kehysten valintaan.

PAIKKA: Lounge

la 20.10. klo 11-11.30

 

HENKINEN JA FYYSINEN HYVINVOINTI

POSITIIVISTEN TUNTEIDEN MERKITYS HYVINVOINNISSA

Miten erityisesti rakkaus ja myötätuntoa omaa itseä kohtaan vaikuttavat terveyteen ja hyvinvointiin? Pirjo Säisä-Winter pitää mielenkiintoisen puheenvuoron positiivisten tunteiden merkityksestä hyvinvoinnille.

PAIKKA: Forum

pe 19.10. klo 13-13.30

*

VAIKEAT TUNTEET SELKEYDEN LÄHTEENÄ – KOE HYVÄKSYNNÄN MUUTOSVOIMA

Hyväksyntä on aktiivinen voima, jonka vaikutukset näkyvät jo lyhyen mindfulness-MBSR-harjoittamisen jälkeen. Sinulla on mahdollisuus valita toisin, kun opit tunnistamaan tunteiden aiheuttaman reaktiivisuuden ja tapasi juosta pakoo, ja sen sijaan löydät rohkeuden pysähtyä. Puheenvuoron pitää mindfulness-pioneeri ja Center for Mindfulness Finlandin perustaja Leena Pennanen.

PAIKKA: Forum

pe 19.10. klo 14.30-15

*

MITEN PALAUTUMINEN JA HIDASTAMINEN NÄKYY ELIMISTÖSSÄ?

Mindfulness-MBSR helpottaa palautumista yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Mindfulness-pioneeri Leena Pennanen auttaa ymmärtämään, mitä harjoituksen aikana tapahtuu elimistössä ja miksi ”tylsäkin” ja hitaalta tuntuva harjoitus muuttaa positiivisesti aivoja ja mieltä.

PAIKKA: Areena

su 21.10. klo 16-16.30

*

KUUKAUTISKIERRON VAIKUTUS URHEILUUN

Kuukautisista puhutaan mielestäni ihan liian vähän siihen nähden, miten paljon ne vaikuttavat naisen elämään. Tankotanssin moninkertainen maailmanmestari Oona Kivelä puhuu rohkeasti perjantaina Lunette-kuukupin tarjoamassa puheenvuorossa naiseudesta, oman kehon kuuntelemisen tärkeydestä sekä kuukautiskierron eri vaiheiden vaikutuksesta urheiluun. Opettele kuuntelemaan kehoasi ja tuntemaan kiertosi eri vaiheet, niin saat parhaat hyödyt treenaamiseen! (Oona myös vetää Areenalla tankotanssishown lauantaina klo 12.)

PAIKKA: Areena

pe 19.10. klo 13-13.30

 

KAUNEUS JA IHONHOITO

MITEN TUNNISTAA OMA IHOTYYPPI?

Pintakuiva? Herkkä sekaiho? Miten oman ihotyypin voi tunnistaa ja mitä merkitystä sillä on ihonhoidon kannalta? Sopivien tuotteiden valitseminen voi olla haastavaa, jos tuntuu, että omassa ihossa on piirteitä monesta eri ihotyypistä. TwistBe-asiantuntijat Kati Partanen ja Veera Brückler opastavat oman ihotyypin analysoinnissa.

PAIKKA: Forum

pe 19.10. klo 12-12.30

*

10-VAIHEINEN KOREALAINEN IHONHOITORUTIINI

Jos korealainen kosmetiikka kiinnostaa, niin Elevenin puheenvuorossa korealaisen kosmetiikan asiantuntija Virve Fredman avaa perjantaina monivaiheista kauneusrutiinia, kertoo mitä siihen sisältyy ja antaa parhaat vinkit tuotteisiin sekä niiden käyttöön. Sunnuntaina puolestaan on luvassa puheenvuoro siitä, mikä korealaisessa kosmetiikassa on niin erityistä ja miksi siitä on tullut niin suosittua.

PAIKKA: Forum

pe 19.10. klo 11-11.30

su 21.10. klo 13.30-14

*

MIELEN HYVINVOINNIN MERKITYS IHOON

Useiden iho-ongelmien taustalla on stressiä, joka voi laukaista jopa ihosairauksia. Natural Goods Companyn tarjoaman keskustelun aikana Katja Kokko, Maria Varon ja Annamaria Sinisalo antavat neuvoja stressiperäisten iho-ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

PAIKKA: Forum

pe 19.10. klo 16.30-17

*

HERKÄN IHON HOITO LUONNONKOSMETIIKALLA

Herkkä iho voi reagoida yhtä helposti luonnokosmetiikkaan kuin mihin tahansa muuhunkin kosmetiikkaan. Naviter Oy:n toimitusjohtaja Anni Linnavirta kertoo, millaisia asioita herkkäihoisen kannattaa ottaa huomioon luonnonkosmetiikkaa käyttäessä.

su 21.10. klo 12.30-13

*

ELEVEN SAMPLE MANIA

Eleven jakaa osastollaan sadalle ensimmäiselle kävijälle näytesettejä, jotka sisältävät kolme kokeilukokoista tuotenäytettä verkkokaupan valikoimasta. Elevenin pisteellä on myös myynnissä messuhintaan korealaisia kangasnaamioita yhdellä eurolla.

PAIKKA: 6e81

pe 19.10. klo 10-10.15

pe 19.10. klo 14.45-15

la 20.10. klo 10-10.15

la 20.10. klo 15.45-16

su 21.10. klo 10-10.15

su 21.10. klo 14.45-15

*

ILMAISTA KÄSIHIERONTAA

Messuhulinan keskellä pieni hemmotteluhetki voi tehdä terää. L’Occitanen pisteellä saa messujen aikana veloituksessa rentouttavia käsihierontoja.

PAIKKA: 7h130

pe-su 19.-21.10. koko päivä

*

VELOITUKSETON PIKAMEIKKI

Silk Oil of Morocco -pisteellä tehdään pikameikkejä arganöljyä sisältävillä vegaanisilla mineraalimeikeillä. Ammattimeikkaajalta saa myös vinkkejä sopivien meikkisävyjen valintaan.

PAIKKA: 7f150

pe-su 19.-21.10. koko päivä

*

HIUSIDEOITA JA -VINKKEJÄ HUIPPUKAMPAAJILTA

Tangle Teezer Brand Ambassador Mikko Vainio esittelee perjantaina tuotteita ja tekniikoita upeiden kampausten loihtimiseen. Lisäksi Mikko pitää perjantaina myös kampausdemon Forum-lavalla klo 12.30-13. Lauantaina ja sunnuntaina osastolle saapuu suoraan Briteistä brändin perustaja Ssekä brändin perustaja Shaun Pulfrey, joka näyttää helppoja ja nopeita kampaustekniikoita Tangle Teezerin tuotteilla.

PAIKKA: 6a50

pe 19.10. klo 10-15

la-su 20.-21.10.  koko päivä

*

ILMAINEN IHONHOIDON KONSULTAATIO

TwistBe-asiantuntijat auttavat sinua iho-ongelmien hoidossa ja oikeiden, juuri sinulle sopivien tuotteiden löytämisessä käymällä läpi ihonhoitorutiinisi ja auttamalla optimoimaan sen ihosi kannalta ihanteelliseksi.

PAIKKA: 7k118

pe-su 19.-21.10.

 

MUOTINÄYTÖKSET

I love me -messuilla kannattaa tietenkin käydä tsekkaamassa myös tapahtuman muotinäytös, joka järjestetään viikonlopun aikana monta kertaa. Kaikki näytösajat pääset kurkkaamaan tarkemmin messujen nettisivuilta.

 

Lipputarjous ja kilpailu

I love me -tapahtuma haluaa tarjota Pupulandian lukijoille messuliput hieman normaalia edullisempaan hintaan. Jos ostat lippusi ennakkoon välillä 10.-18.10.2018 Messukeskuksen omassa verkkokaupassa, saat sen etukoodilla PL18 10 € hintaan (normaali aikuisten lippu normaalisti 16€ tai ovelta 19€). Lisäksi saan arpoa muutamalle onnekkaalle (+avec) ilmaisliput messutapahtumaan. Kerro tämän postauksen kommenteissa, mikä poiminnoistani kiinnostaisi sinua ohjelmassa kaikkein eniten ja oletko aiemmin käynyt I love me -messuilla? Jaan vastanneiden kesken 3 kahden hengen lippupakettia (arvo 32€) ja ilmoitan voittajille henkilökohtaisesti.  Jätä vastauksesi 15.10.2018 mennessä ja muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite. KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

Photos: Jenni Rotonen & Annika Ollila

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Kauneus, Muoti

102 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Greta

  Hei, onpas laajasti ohjelmaa! Silmälasihommat kiinnostaa ja koralainen ihonhlitorutiini Kaksi vuotta sitten olin messuilla viimeeksi!

 • Anni

  Kiinnostaa kovasti juurikin luonnonkosmetiikka ja tuo herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla luento! Kävin viime vuonna ekaa kertaa ja olipa kyllä superihanat ja inspiroivat messut! <3

 • I Love Me -messuilla on aina niin ihanasti noita ohjelmia, jotka houkuttelee, mutta itse en ole messuille koskaan päässyt. Ei ole joko ollut aikaa tai rahaa. Itseäni kiinnostaisi kovasti tuo ”Miten blogin visuaalinen maailma rakentuu?”, mutta vielä enemmän tahtoisin käydä kuuntelemassa tuon ”vinkkejä asukuvaukseen”.

 • Pia

  Mm. Mielen hyvinvoinnin merkitys ihoon -keskustelu kiinnostaa, sekä henkisen hyvinvoinnin luennot. Uutuudet superfood -maailmassa kiinnostaa myös. Viime vuonna olin ekaa kertaa messuilla jo oli upea kokemus :)

 • Johanna

  Olen käynyt joka vuosi messuilla ja vuosi vuodelta tarjonta vaan paranee. Tänä vuonna kiinnostaa eniten I love jooga osasto, palautumisen ja hidastamisen vaikutus luento sekä korealainen ihonhoitorutiini ja korealainen kosmetiikka ylipäätään! :)

 • Katri S

  Kuukautiskierron vaikutus treenaamiseen ja oman tyylin löytäminen kiinnostavat! Paljon sain hyviä vinkkejä jutustasi.

 • Nelli

  Olen käynyt ja aina tykännyt! Joogamessut, hyvinvoinyi ja kauneushommat kiinnostaa!

 • Johanna

  Muotinäytökset (ja messustandit) kiinnostavat minua eniten. Muistan, kun ensimmäistä kertaa mennessäni olin hyvin skeptinen sisällön suhteen, vaan niin ennakkoluulot murskattiin kertaheitolla :) Minusta vuoden parhaat messut!

 • Hemppe

  Mua kiinnostaa erityisesti jooga-jutut sekä ihonhoito! Oon ollut useampana vuotena messuilemassa ystävieni kanssa. :)

 • Heidi

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ehdottomasti eniten, mutta toi millainen hattu minulle sopisi? Tärppi kyllä kiinnostaa melkein eniten näistä sun tärpeistä :D Tää on jo viides vuosi peräkkäin, kun messuilemaan tullaan ystävän kanssa täältä pohjoisesta.

 • Mira

  Kävin viime vuonna ekaa kertaa messuilla ja ehdottomasti suunnataan tänäkin vuonna messuilemaan :) Huh, miten monipuolisesti on jälleen erilaista ohjelmaa tarjolla. Itseä kiinnostaa erityisesti tuo 10-vaiheinen korealainen ihonhoitorutiini -puheenvuoro :) Mukavaa muutenkin, että Korealainen kosmetiikka tuntuu olevan tänä vuonna paljon esillä messuilla :)

 • Hanna

  Tuli vaan mieleen aiheesta KOHTAAKO SUOMALAINEN MUOTI SUOMALAISEN KULUTTAJAN TAHTOTILAN?, että suomalainen muoti, kuten muukin eettisempi ja/tai laadukkaampi muoti on tyylillisesti aika erilaista, kuin massamuoti. Tyypillisesti suomimuoti on graafista, pelkistettyä ja Marimekkoa lukuunottamatta myös tosi väritöntä. (Ymmärrän, että pienelle yritykselle trendiväri on riski, jos ei menekään kaupaksi). Jos oma tyyli kuitenkin koostuu vaikka polvista revityistä pillifarkuista, printtipaidoista tai värikkäistä neuleista, ei näitä vaatteita vain ole saatavilla eettisesti tehtyinä. Mielestäni avain on siinä, että eettinen muoti monipuolistuu tyylillisesti, sillä lopulta on vain hyvin rajallinen joukko ihmisiä, jotka haluavat pukeutua (joka päivä) kuin graafikko.

  Messuilla en ole ikinä käynyt, mutta pikameikki tai asukuvaneuvonta kuulostaa kivalta.

 • Hnmri

  En ole aiemmin käynyt, mutta monesti halunnut. Pinnanvenytystuokio olisi varmaan paikallaan :D

 • Saara Paajanen

  Millainen hattu minulle sopisi? Olisi mielenkiintoinen! En ole ennen ollut messuilla, nyt tulisin mielelläni kaverin kanssa.

 • Jenni Vellamo

  Diy-luonnonkosmetiikka ja en ole käynyt:)

 • Merja

  En ole aiemmin käynyt näillä messuilla enkä siten osaa oikein hahmottaakaan, mikä siellä eniten kiinnostaisi. Ehkä näin äkkiseltään sanoisin, että muotinäytökset.

 • Anna

  Minua kiinnostaa tämän vuoden messuilla mainitsemistasi Mielen hyvinvoinnin merkitys ihoon -luento. Lisäksi minua kiinnostaa muotinäytökset ja kauneusalueella korealainen kosmetiikka. Olen käynyt I love me messuilla muutaman kerran aiemmin ja se on ollut aina todella mielenkiintoinen tapahtuma.

 • Johanna

  En ole aiemmin käynyt messuilla, mutta ihonhoitoon liittyvät asiat ainakin kiinnostavat – kuulosti kivalta tuo että voi käydä juttelemassa omasta ihonlaadusta ja ihonhoitorutiinista ammattilaisen kanssa. :)

 • Satu

  Virven esitys Korealaisesta kosmetiikasta kiinnosta. Olen käynyt messuilla aiemmin ja menossa myös tänä vuonna.

 • Annamari

  DIY kosmetiikka

 • Sinitu

  MIELEN HYVINVOINNIN MERKITYS IHOON, tuo kuulostaa mielenkiintoiselta! Olen messuilla käynyt kerran tai pari. Mukaan ottaisin äitini tai siskon :)

 • Hemey

  Eniten kiinnostaa korealainen ihonhoitorutiini ja olen käynyt aiemmin messuilla.

 • Jaana

  Olen käynyt messuilla useamman kerran, hyvinvointi ja kauneusvinkit kiinnostavat! Erityisesti tänä vuonna kiinnostaa tuo Koe hyväksynnän muutosvoima -luento.

 • nina t

  Skumppajooga olisi kyl pakko kokea!

 • Saara

  Olen käyny I love me-messuilla jo ainakin kolmena vuotena ja aika saman ystäväni kanssa, siitä on tullut jo perinne! Kaikki poimintasi kuulostavat kiinnostavilta ja itseä erityisesti kiinnostaisi muoti muissa kulttuureissa ja oman ihotyypin tunnistaminen ja sen oikea hoito :)

 • Laura K

  Herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla kiinnostaa. En ole käynyt messuilla aiemmin, olisi superihanaa mennä!

 • Annukka

  En ole vielä kertaakaan ollut messuilla, jos tänä vuonna vihdoin pääsisi todella laaja valikoima kaikkea mielenkiintoista! Mielen merkitys ihoon ja positiivisuuden vaikutukset hyvinvointiin kiinnostavat erityisesti sekä tuo hidastuminen ja sen vaikutukset.

 • Maiggis-

  Haluaisin ehdottomasti työpajaan tekemään itse kosmetiikkaa!! Olen netin avustuksella jotain jo tehnytkin, mutta olisipa kiva päästä kuulemaan ja oppimaan sellaiselta, joka oikeasti tietää asiasta! Vitsit mä oikein innostuin!!! :D

 • Anni R

  Paljon ja monipuolisesti on ohjelmaa noilla messuilla tarjolla! Eka vuosi oli viime vuonna, ja taitaa tulla syksyinen perinne näistä kemuista – parasta tyttökaverien kanssa vähän rentoutua. Urheilu ja hyvinvointi ja kasvonhoidon uutuudet kiinnostaa eniten

 • Reetta

  Skumppajooga kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta! Olen tänä vuonna menossa ensimmäistä kertaa I love me -messuille.

 • Erika

  Kukkatyöpaja ja diy luonnonkosmetiikka innostaa minua eniten. En ole aiemmin käynyt messuilla mutta jos siellä kerran näin paljon kivaa ohjelmaa on luvassa, niin ei auta kuin mennä käymään :)

 • Bettina

  Hiusideat kiinnostaa! Olen ollut pari kertaa :)

 • Tiina

  Toissa kerralla osallistuin messuille viimeksi ja messujen monipuolisuus yllätti itseni suuresti! Tälläkin kerralla messut tarjoavat monia mielenkiintoisia luentoja sekä tapahtumia ja mainitsemistasi puheenvuoroista itseäni kiinnostaisi erityisesti kuulla miten löytää oma tyyli. Itse koen oman tyylini tylsäksi ja mielestäni oma tyylini kaipaa vielä persoonallisempaa otetta. Tähän toivoisin siis saavani vinkkejä luennon myötä.

 • annananna

  En ole aiemmin käynyt I Love me-messuilla. Ihonhoitoon liittyvät asiat kiinnostaa erityisesti.

 • Johanna

  Olipa kiva ja ihanasti strukturoitu katsaus messuohjelmaan, kiitos!
  En ole itseasiassa vielä koskaan käynyt I Love Me -messuilla, vaikka mieli on tehnyt. Nyt ollaan kuitenkin sovittu sattumalta tuolle viikonlopulle tyttöjenilta vanhan ystävän kanssa; kumpikin viettää tällä hetkellä sangen hektistä elämää työn ja koulun parissa, ja rentoutumiseen, arjessa pysähtymiseen ja stressinhallintaan liittyvät puheenvuorot ja teemat (sattuneesta syystä) kiinnostaisivat juuri nyt. Itseäni kiinnostaa lisäksi myös eettinen kuluttaminen ja kiertotalous, joiden puitteissa mainitsemistasi muodin lavapuheenvuoroista löytyisi varmasti mielenkiintoisia esityksiä!
  Ihanaa viikkoa, ja nautithan itsekin messuista! <3

 • Susanna

  ”Löytävätkö biomateriaalit muotimaailman” kuulostaa todella mielenkiintoiselta! En ole ollut aiemmin i love me -messuilla, joten olisi huippua päästä sinne käymään. :)

 • Laura

  En ole koskaan aiemmin päässyt näille messuille, mutta vihdoin nyt toiveissa päästä. Tämä on supermielenkiintoinen: MIELEN HYVINVOINNIN MERKITYS IHOON <3

 • Noora

  Ehdottomasti kukkatyöpaja ja luonnonkosmetiikka houkuttavat! Olen joskus vuosia sitten käynyt I love me-messuilla Turussa, mutta on ihana huomata että näiden messujen konsepti, idea ja visuaalisuus on päivitetty nykypäivään ihan täydellisesti! :)

 • Maria Muurimäki

  Muotinäytökset kiinnostaa ja suoraan sanottuna messut täynnä kiinnostavia aiheita. Tarkoittaen sitä, että parempi varata aikaa kunnolla siellä pyörimiseen! :)

 • Pia Lemmetty

  Moikka!
  Kerran aiemmin olen messuilla käynyt, muutama vuosi sitten, ja tykkäsin kovasti.
  Nyt hakuaisin tavata Specsaversin asiantuntijan, koskien uusia pokia! Mulla on AINA mustat pokat. Kävin just testailemassa uusia, koska uudet lasit pitäisi ostaa, ja yllättäen ”parhaimmat” oli mustat. Eikä siinä mitään, mutta kun haluaisin muun väriset…
  Ihanaa syksyn jatkoa

 • Miia

  Tosi vaikea valita, mikä kiinnostaa eniten, kun kaikki kuulostaa ihan superkiinnostavalta! Ehkä kaikkein eniten kuitenkin kiinnostaa herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla ja joogaosasto.
  Messuilla on käyty joka vuosi.

 • Lisa-Marie

  Suomalaisen Muodin Tulevaisuus ja muotinäytökset ovat kaikkein mielenkiintoisimmat. :)

 • Sara

  Ihonhoidon konsultaatio kiinnostaa ja meikit!

 • Jutta

  Korealainen ihonhoito, silmälasit sekä luonnonkosmetiikka kiinnostaisi…muun muassa :) olen käynyt messuilla joskus ja olisi kiva mennä uudestaan!

 • Elisa

  Enpä osaa yhtä tärppiä valita, aiheista hyvinvointi ja luonnon kosmetiikka kiinnostaa!

 • Aino

  Kiinnostaisi tuo elevenin sample mania, mielen vaikutud ihoon ja joogajutut

 • Apsu

  Äipän kanssa ollaan kerran käyty ja nyt kiinnostais molempia ainakin tuo korealainen kosmetiikka messuilla!:)

 • Sipe

  Skumppajooga,kukkatyöpaja ja ilmainen käsihieronta kiinnostavimmat.
  Viime vuonna kävin ihanan ystävän Sinin kanssa ja tänä vuonnakin ollaan menossa. Ilmaiseksi? Jospa kävis tuuri

 • Sanna

  Oon käynyt kerran, viime vuonna ja eniten kiinnostaa joogahommat (mitä?!?!skumppajooga!) ja se että saa ihanan päivän tyttöjen kanssa

 • Kaisa

  Ihana kukkatyöpaja kiinnostaisi todella paljon!:)
  Ja olisi todella mielenkiintoista päästä osallistumaan kokonaisvaltaisesti messuille, en ole koskaan vielä ollut joten ensimmäinen kerta olisi

 • Eve

  Messut kiinnostaa kovasti! Nämä on ainoita messuja missä tulee vuosittain käytyä ja nautin aina siitä tunnelmasta :) Tällä kertaa erityisesti odotan Elevenin pistettä ja Virven settiä, mutta nyt näistä nostoista perjantain positiivisten tunteiden vaikutusta hyvinvointiin.

 • Merja Sunila-Lehti

  Hiusideat kiinnostaa ja olen ollut messuilla aikaisemminkin

 • Jessica Eriksson

  Heippa! Kovasti kiinnostaa henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin liittyvät Leena Pennasen luennot, erityisesti palautumisen ja hidastamisen näkyminen elimistössä. Olin kyseisillä messuilla viimeeksi vuonna 2015 ja pidin tarjonnasta paljon. Tällä hetkellä olisi korkea aika kääntää katseensa taas omaan hyvinvointiin kaiken arjen hektisyyden keskellä.

 • Erika Haapanen

  Viime vuonna kävin ensimmäistä kertaa ja tykkäsin kovasti! Erityisesti joogaosasto kiinnostaa. :)

 • Raija Kontunen

  Kivoja vinkkejä messuille, joista kukkatyöpaja olisi kiinnostava. Messuilla on tullut säännöllisesti käytyä jo useampana vuonna ystävän kanssa.

 • Katja

  Kukkatyöpaja ja skumppajooga kuulostavat huipuilta! En ole aiemmin käynyt näillä messuilla, mutta nyt olisi kiva mennä

 • Sari//

  Kaikkein kiinnostavinta olisi muotinäytökset sekä muodin tulevaisuuteen ja ekologisuuteen liittyvät keskustelut.
  Joskus vuosia sitten olen messuilla käynyt, ja kyllä nyt olisi aika mennä uudestaan! :)

 • Eveliina

  Vau sille että tänä vuonna biomateriaalit asusteissa ja vaatteissa on päässyt ohjelmaan, näistä toivon Suomelle maailmanlaajuista kunniaa tulevaisuudessa! Ja ihan vaan itselleni nappaisin messujen tarjonnasta hidastamiseen ja rauhoittumiseen taikoja.

 • Isabel Rainio

  Tuolla on kyllä hurjan paljon kiinnostavaa tarjontaa, mutta ehdottomasti kiinnostavimmat ovat Diy-luonnonkosmetiikka työpaja ja toinen kiinnostava on ehdottomasti tuo ekodesing, koska innolla kuulisin lisää kierrätysmuodista. En ole koskaan ollut I love me-messuilla, mutta tänä vuonna olisi vihdoin tarkoitus mennä kaverin kanssa!:)

 • Katja

  Kaikki kiinnostaa, kun en ole koskaaan messuilla käynyt. Työpajat erityisesti kiinnostaa

 • Amanda

  En ole ennen ollut ja nyt ihmettelen että miksi en?! Sulla oli niin hyviä poimintoja, ettei noista voi valita vain yhtä. Työpajoista kiinnostaa DIY luonnonkosmetiikka ja puheenvuoroista Vaikeat tunteet selkeyden lähteenä sekä moni moni muu.

 • Satu

  Vinkkejä asukuvaukseen olisi mukava käydä kuuntelemassa messuilla kaverin kanssa.

 • Henna

  Siis apua miten paljon mielenkiintoista ohjelmaa tällä kertaa. En ole itsekään aiemmin osannut kiinnostua lavojen ohjelmatarjonnasta. Erityisesti mielenkiintoni heräsi Virve Fredmanin luennon kohdalla, sillä olen jo pitkään halunnut kuulla enemmän korealaisesta ihonhoidosta. Olen ollut messuilla edellisen kerran pari vuotta sitten ja kieltämättä listauksesi herätti mielenkiinnon päästä kyseisille messuille jälleen!

 • RS

  Olen käynyt messuilla kerran aiemmin, ja itsellenikin kävi niin, että sen valtavan tarjonnan keskellä häkeltyi, eikä osannut ehkä ottaa ihan kaikkea irti messuista. Tänä vuonna aion valmistautua paremmin, ja siihen tällaiset postaukset on hyviä ❤ Taas on paljon mielenkiintoista, näistäkin voisin käydä kuuntelemassa ja testaamassa lähes kaikki.

 • Saila

  Yli kymmenen vuoden ajan olen käynyt I love me-messuilla äitini kanssa kahdestaan. Siitä on tullut meidän yhteinen perinne! Valitsemme retkipäivän hyvissä ajoin ja tutkimme esitteestä ennakkoon aikatauluja, että saamme päivästä mahdollisimman paljon irti. Luonnonkosmetiikka, haastattelut, ilmaiset meikkaukset ja hoidot, muotinäytös ja työpajat kiinnostavat joka kerta. Tänä vuonna menemme sunnuntaina, koska silloin näytteilleasettajat myyvät tuotteita pois edullisemmin kuin perjantaina ja lauantaina. Olisi ihanaa saada liput voittona, koska tämä on niin tärkeä juttu minulle ja äidilleni! Jäisi enemmän rahaa messuilla shoppailuun ;) Noh, jos ei arpa osu kohdalle niin messuille meno on kuitenkin merkitty kalenteriin :)

 • Minna

  Villiyritti luento sunnuntaina! Suosittelen! Ja joka vuosi oon ollu messuilla, siellä on ihana fiilistellä hyvinvointia, luonnon kosmetiikkaa ja yleisesti hyvää oloa

 • Catarina

  Kuukautiskierron vaikutus treenaamiseen ja muut hyvinvoinnin jutut plus superfoodit! :)

 • Katri

  Suomalaiseen muotiin liittyvät puheenvuorot kiinnostavat eniten.

 • Annafiinu

  Kukkatuöpaja kuulostaa aivan ihanalta!

 • Nanne

  Olen käynyt useana vuonna. Itseäni eniten kiinnostaa nuo eri ihonhoidon ohjelmat ja hiusideat ja-vinkit.

 • Tedla

  Kiinnostaa kukkapaja, diy-luonnonkosmetiikka, palautumisen ja hidastumisen piste sekä Kuukautiset+urheilu.
  En ole aiemmin käynyt näillä messuilla, ja kiinnostusta kyllä olisi!

 • EmiliaA

  Muotinäytökset ja diy-luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten. :)

 • Laura

  Olen kerran ollut messuilla tykästyin kyllä siihen positiiviseen energiaan mikä siellä on! Oon kiinnostunut ihonhoidosta ja nämä ovat tällä hetkellä mihin kaipaan ideoita messuilta :))

 • Emma

  Paljon kaikkea kiinnostavaa, mutta itse kävisin kuuntelemassa ainakin seuraavat: positiivisten tunteiden merkitys hyvinvoinnissa, kuukautiskierron vaikutus urheiluun ja pikamuodista kestävään muotiin. Ja tietty joogaamassa!

 • Helsssunen

  Mielen hyvinvoinnin merkitys ihoon-luento ja palautuminen ja hidastaminen-luento kiinnostaa. Paljon on ohjelmaa mistä valita. En ole koskaan ollut mutta nyt olisi kiva mennä saamaan piristystä syksyyn.

 • Jenni

  Moikka! Mielen hyvinvoinnin merkitys ihoon- kiinnostaa eniten :) !!!
  Olen käynyt messuilla useasti aiemmin, ja musta ne monipuolistuu vuosi vuodelta.
  jenni.kaitila@gmail.com

 • Jessii

  Itseäni kiinnostaa miten löydän oman tyylini, millaiset kehykset sopivat ja kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvä. Nyt en ole muutamaan vuoteen päässyt käymään messuilla.

 • Ida Kojo

  Miten tunnistaa oma ihotyyppi :) ja joka vuosi tulee käytya!

 • Jenni Hanhinen-Skog

  Olen käynyt, eniten kiinnostaa luonnonkosmetiikka.

 • Maria

  Ihonhoito kiinnostaa ja erityisesti herkän ihon hoito ja meikkaus. En ole ennen messuilla käynyt ja kiinnostusta kyllä löytyisi!

 • Lora

  DIY luonnonkosmetiikka ja Millainen hattu sopisi minulle -puheenvuorot kuulostavat kiinnostavilta. Kiitos näistä vinkeistä

  Olen käynyt pari kertaa aiemmin messuilla ja ovat kyllä suosikkimessuni.

 • Veloitukseton pikameikki kuulostaa hyvältä! Jotenkin nyt jos koskaan kaipais vinkkejä miten voit uudistaa omaa naamaansa :-D I love me- messut on vuoden ihanimmat messut <3 eli olen käynyt aikaisemminkin :-D

 • Neska

  Olen käynyt useampana vuotena ja tänä vuonna on tarkoitus mennä lauantaina. Eniten kiinnostaisivat nuo kestävää muotia ja biomateriaaleja käsittelevät puheenvuorot, mutta ne eivät harmillisesti ole lauantaina.

 • Iisa

  Poiminnoista eniten kiinnostavat oman ihotyypin tunnistaminen ja joogaan liittyvät työpajat! Messuilta löytyy varmasti myös runsaasti uusia luonnonkosmetiikan tuotteita, joita haluaisin päästä hypistelemään :)

 • Katja

  Kerran oon käynyt äitini kanssa ja silloin oli kiva ottaa yhdessä jalkahoidot! Eniten odotan kuitenkin muotinäytöksiä

 • norps

  Paljon oli kiinnostavia poimintoja, eniten houkuttelee muotia ja sen tulevaisuutta koskevat keskustelut sekä (henkisen) hyvinvoinnin aiheet. Olen ollut kerran tai pari I love me -messuilla.

 • Jane

  En ole aiemmin käynyt messuilla, mutta tän vuoden ohjelmassa olisi paljonkin kiinnostavia juttuja! Eniten kiinnostaa kaikki ihonhoitoon liittyvä, erityisesti korealainen kosmetiikka

 • Lähtisin vielä junalla Helsinkiin ennen kuin esikoiseni pompsahtaa maailmaan. Nauttisin omasta ajasta kiertelemällä messuosastoja ja l love jooga-osastoa. Myös hyvinvointiluennot kiinnostavat. Houkuttelisin serkkuni mukaan :)

 • Johanna

  Luonnonkosmetiikka

 • Heta

  Kiitos tärpeistä, olipa monta houkuttelevan kuuloista juttua! Ihana kukkatyöpaja kuulostaisi juurikin ihanalta!

 • Felisa

  Eniten kiinnostaa Miten tunnistaa oma ihottyyppi ja sen myötä hankkia omalle iholle parhaiten sopivat tuotteet. Olen käynyt messuilla monena vuonna

 • Nanna

  Kukkia rakastavana ihmisenä tuo kukkatyöpaja olisi mielenkiintoinen. Moni muukin kyllä kiinnosta, kuten herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla. Paljon kaikkea kivaa!

 • Noora Laine

  En ole ollut näillä messuilla koskaan. Joka vuosi haaveilen niistä mutta vuorotyöläisen ei oo ihan helppoa saada suunnitelmiaan aina läpi :D Nyt mulla olisi koko lauantaivapaa käytettävissä! Toivoisin pääseväni messuilla tänä vuonna osallistumaan KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN ABC ja HIUSIDEOITA JA -VINKKEJÄ HUIPPUKAMPAAJILTA -ohjelmanumeroihin.

 • Nona

  Herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla kiinnostaa :) En ole ikinä käynyt messuilla.

 • Tytti

  Messuilla on tullut käytyä aina välillä. Tän vuoden messuilla kiinnostaa etenkin korealainen ihonhoitorutiini. Toki myös muu ohjelmisto näyttää todella kiinnostavalta.

 • Eeva

  Minua kiinnostaa herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla ja muutenkin menen katsastamaan luonnonkosmetiikkatarjontaa.

 • Mira

  Kukkatyöpaja ja luonnonkosmetiikkatyöpaja kiinnostavat kovasti!

 • Piennisäkäs

  Silmälasikehysten valinta ja herkän ihon hoito luonnonkosmetiikalla – noin nopealla silmäyksellä.

  Toistaiseksi näillä messuilla käynti on itselläni jäänyt suunnitteluasteelle.

 • Milla

  Viime vuonna olin I Love Me messuilla ensimmäisen kerran ja tänä vuonna olisi tarkoitus myös sinne osallistua!
  On niin paljon hyviä poimintoja että ihan vaikea valita yhtä tai edes kahta. Mutta pinnanvenytystuokio kuulosti mielenkiintoiselta ja tulisi kyllä tarpeeseen :)

 • Annu

  Minua kiinnostaa poiminnoistasi muotinäytös sekä kaikki ihonhoitoon liittyvä ohjelma :)

Related posts