9/10/18

Syksyinen tyyli-inspiraatio: Sessùn AW18

1 113

On muodostunut jo jonkinlaiseksi perinteeksi, että jaan aina täällä blogissa ihanan ranskalaisen Sessùnin lookbookeja, koska ne ovat aina niin inspiroivia. Vaikka vaatteita ei Suomesta saa edes ostettua, inspiroidun aina katalogeissa esitellyistä tyyleistä niin paljon, että nappailen niistä ideoita omaan pukeutumiseen ihan muutenkin. Sessùnin tyylissä on aina ollut sellaista vintage-henkeä – osa tyyleistä näyttää siltä kuin ne voisivat olla suoraan jostakin vintage-putiikin uumenista kaiveltuja aarteita.

Tämän syksyn tyyleissä innostavat erityisesti ruutukuosit, tummansininen väri, valkoinen osana syystyyliä (ainakin niin kauan, kun keli on kuiva!), midihameet ja leveät lahkeet. Suurin osa vaatteista, joilla tämän henkisiä tyylejä voi toteuttaa, löytyy jo omasta vaatekaapista, joten ehkäpä pitää kokeilla samantyyppisiä yhdistelmiä itsekin! Mutta kukapa olisi arvannut minun vielä jonakin päivänä tuumivan, että vaatekaapistani puuttuu valkoinen vakosamettihaalari…

Photos: Sessùn AW18 Lookbook

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts