30/09/18

KN Collection -verkkokauppa on viimein täällä!

12 148

Sain viime keväänä suuren kunnian päästä rakkaan ystäväni Katin oman hattumerkin KN Collectionin kasvoksi kevään katalogikuviin, ja olin todella otettu, kun Kati halusi jatkaa tätä yhteistyötä vielä syysmallistonkin osalta. Nyt on siis tullut aika julkaista vihdoin nämä syksyn mallistokuvat, joista toivon mukaan tekin saatte ammennettua vähän inspiraatiota niin hattuostoksille kuin syksyiseen tyyliinkin. :) Tällä kertaa rinnallani nähdään kuvissa toinen blogiympyröistä tuttu kasvo, sillä miesten hattuja pääsi puolestaan esittelemään Mustarttu-blogin aina yhtä kuvauksellinen Arttu.

Mutta itse kuvien ja uusien hattumallien ohella minulla on teille muitakin aika mahtavia uutisia, nimittäin KN Collection avaa vihdoin ja viimein oman verkkokaupan ylihuomenna 2.10.! Tiedän, että tätä uutista on odotettu tooodella pitkään ja hartaasti. Näiden vuosien varrelle on mahtunut monta mutkaa matkaan ja hattuyrittäjä on ehtinyt tässä ajassa pyöräyttää pari lastakin maailmaan, mutta nyt päästään vihdoin ja viimein KN Collectionin tarinassakin seuraavalle tasolle.

Toistan varmaan itseäni, kun sanon, että olen niin suurella ylpeydellä seurannut rakkaan ystäväni Katin kunnianhimoista matkaa nuoresta opiskelijatytöstä perheyrityksen johtoon. Firman luotsaaminen perheyrityksen historiaa kunnioittaen mutta tämän päivän bisnesajatteluun luottaen ei aina ole ollutmaailman helpoin tehtävä, kun on nuorena yrittäjänä ollut viime kädessä yksin vastuussa käytännössä ihan kaikesta. On niin hienoa huomata, kuinka KN Collection menestyy ja on uudistunut vuosien varrella upeasti niin, että hatut viedään kauppojen hyllyillä käsistä.

Tässä syyskokoelmassa nähdään hattujen rinnalla myös laukkuja. Laukkuja ei näy näissä kuvissa, mutta niitä on saatavilla KN Collectionin verkkokaupasta sekä osalta jälleenmyyjistä (valikoima vaihtelee jälleenmyyjästä riippuen). Hattujen ja myssyjen ohella mallistoon kuuluu myös ponchoja sekä huiveja. Voin myös jo paljastaa, että viime kevään kokeilu kevätkokoelman osalta oli niin onnistunut, että sille on luvassa myös ensi vuonna jatkoa. Verkkokauppa avautuu siis ylihuomenna tiistaina 2.10. :)

Mitenkäs on, löytyykö jo näistä kuvista uusia suosikkeja talveksi?

KN Collection AW18

Photos: Eeva Suutari

Style: Anne Törnroos

Makeup & Hair: Aino-Sofia Kojonen

Models: Jenni Rotonen & Arttu Mustonen

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maarit

  Ihania hattuja ja myssyjä! Kyllähän sieltä muutama ihanuus pisti silmään muita enemmän!!

  • No eikö olekin! :) Näitä myydään myös esimerkiksi Sokoksilla ja Stockmanneilla, jos haluaa käydä ihan sovittelemassa.

 • Shini

  Mitä materiaalia nuo hattujen karvatupsut ovat?

 • Herran jestas Jeni miten kaunis sä näissä kuvissa olet! Katson näitä vaan ees taas ja huokailen ihastuneena. Jotenkin todella, todella kauniit kuvat! <3

 • Jane

  Sinä olet kyllä niin söpis ja kaunis ja joka päähine sopii sinulle kuin valettu! Löytyy mieluisia mutta sopiiko omaan päähän!?
  Ensimmäinen kommentti sinulle ikinä, mutta sanonpa vielä, että ulkoisen kauneuden lisäksi sinusta huokuu sisäinen kauneus ja valo.

  • Voi kiitos Jane. :) Miten kauniisti sanottu! Ja ihanaa, että innostuit kommentoimaan ensimmäistä kertaa. Näitä KN Collectionin hattuja myydään myös esimerkiksi Stockalla ja Sokoksella, joten siellä voi käydä itse sovittelemassa, jos haluaa varmistua hatun sopivuudesta.

 • Emmi

  Mtä huulipunaa sinulla on kuvissa? Olen etsinyt juuri tuon väristä.

  • Kääk! Nytpä en osaa tähän vastata, koska ammattimeikkaaja piti huolen tästä meikkityylistä. Vähän pahoin pelkään, ettei hänkään taida muistaa tarkkaa sävyä näin kuukausia jälkikäteen, mutta voin kysäistä!

Related posts