22/09/18

Kynsikokeiluja, vol. X

5 66

Rakastan selailla Pinterestiä kaikenlaisten kynsi-inspiraatioiden perässä ja poimin sieltä ideoita kynsien koristeluun, ajatuksia värimaailmoihin ja inspiksiä omaa jatkojalostusta varten. Kynsissäni on nähty niin yksiväristä kuin kuviointiakin, glitteriä ja hillitympää sekä sävyjä värikartan laidasta laitaan. Joskus ihmiset kyselevät minulta, miten uskallan ottaa niin erikoisen värisiä geelauksia tai koristella kynteni hullunkurisilla kuvioilla. Että enkö kyllästy niihin, kun samoja värejä tai kuvioita pitää katsella tavallista kynsilakkaa pidempään? Olen aina ajatellut, että uskallan aika rohkeastikin kokeilla uutta, koska kuitenkin yhteen kynsityyliin pitää sitoutua vain muutamaksi viikoksi.

En muista, että olisin kertaakaan katunut valitsemaani kynsityyliä, vaikka ihan jokaisesta ei voikaan tulla uutta suosikkia. Mutta rehellisyyden nimissä: jotkut kokeilut ovat onnistuneempia kuin toiset. Ja rehellisyyden nimissä: nämä tämänkertaiset kynnet eivät päässeet ihan sinne lempparieni joukkoon. Oli jotenkin huvittavaa, että me molemmat kynsiteknikkoni kanssa katselimme inspiskuvaa tyytyväisinä ja valitsimme sopivat värit yhdessä. Ja kun lopputulos oli valmis, jotenkin se ei vain näyttänytkään siltä kuin olisimme visioissamme kuvitelleet. Veikkaan, että kummallakin nämä kynnet taisivat mennä sinne suosikkilistan häntäpäähän, mutta tulipahan kokeiltua ja koettua, että aina ei voi olla nappiosuma. :D Mikäs on teidän muiden tuomio?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • H

    Hmm.. tuo purppurainen osuus näyttää vähän siltä kun olis veriset kynsinauhat :D ilman niitä olis oikein söpöt.

    • No inspiskuvassa ei yhtään näyttänyt siltä, mutta sitten omissa näpeissä tuli tämä mielleyhtymä itsellekin. :D Nooh, aina ei voi onnistua, haha.

  • Roosaaa

    Siis mä pidän näistä ihan älyttömän paljon. :) käyn myös Mariannella laittamassa kynsiäni ja saan välillä tosi paljon inspiraatioita juuri sulta. Esim nyt on kirsikka kynnet. <3

    • No hitsi! Hyvä sitten, että julkaisin! Mietimme Mariannen kanssa jo, että pitäisikö jättää nämä kokonaan julkaisematta, kun emme kumpikaan tykänneet. :D Mutta tässä se nähdään, että nämä ovat makuasioita!

Related posts