15/09/18

Sointuja syyspäiviin

59

Minun ja José Gonzálezin yhteinen historia ulottuu jonnekin 15 vuoden taakse Veneer-levyn julkaisun tuntumaan. Hittibiisit Crosses ja Heartbeats soivat levylautasella tuolloin tiiviisti ja koko levyä tuli muutenkin kuunneltua ahkeraan. Joitakin vuosia myöhemmin löysin myös Gonzálezin Junip-bändin ja ihastuin brittikokoonpano Zero 7:n Garden-levyyn, jolla vierailivat niin José González kuin Siakin, joka niihin aikoihin teki vielä ihan toisenlaista musiikkia. (Tsekkaa riipivän ihana Breathe me, jos ei ole tuttu!)

Sitten González ikään kuin katosi aktiivisesta tietoisuudestani vuosikausiksi. Junipin muutamaa uudempaa biisiä olen kuunnellut satunnaisesti, mutta nostalgia tulvahti sisimpään, kun kuulin Spotify-suositusten listalla tutun äänen pitkästä aikaa muutama viikko sitten. This Is How We Walk On The Moon -kappale on julkaistu jo neljä vuotta sitten (ja jostain syystä vain sinkkuna), mutta on onnistunut livahtamaan minulta ohi korvien. Ja jotenkin se iski tähän alkusyksyn mielenmaisemaan kuin nakutettu. Niinpä tuumin, että saattaisi iskeä teillekin. <3

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts