29/08/18

Afterwork-podcast: Kamalimmat koulumuistot ja traumoja matematiikantunneilta

67

Tällä viikolla Afterworkin äärellä muistellaan kouluvuosien kamalimpia hetkiä ja pohditaan, miksi niin koululiikunta jättää niin paljon traumoja jälkeensä. Entä mikä mahtoi olla aikanaan meidän kaikkien yhteinen inhokkiaine koulussa? Kaameimpien koulumuistojen lomassa jaetaan pari hyvääkin hetkeä ja vastaillaan myös slämäri-kysymyksiin. Laittakaahan omat koulutraumanne ja -muistonne jakoon kommenttiboksin puolella! Löytyykö samoja inhokkeja ja suosikkeja?

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin, Acastin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

 

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts