28/08/18

Ensimmäinen kurkistus omaan neulekokoelmaan ja kutsu juuri sinulle!

9 164

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: STOCKMANN

Syksy on oikeastaan lempivuodenaikani, mutta tänä vuonna minulla on erityisen ihana syy odottaa syksyä kunnolla saapuvaksi! Ensi viikolla nimittäin ilmestyy viimein myyntiin minun Stockmannin A+more-mallistoon suunnittelemani pieni (mutta täydellinen!) neulekokoelma. En oikein malttaisi odottaa, että pääsen pukemaan nuo lämpöiset ja sopivasti pörröiset neuleet osaksi omaa syystyyliäni – koskaan en ole tainnut haikailla viileämpien kelien perään näin innokkaasti!

Ja sitä ennen yritän pysyä pöksyissäni, että pääsen esittelemään lopputuloksen teille. Lämpöisien pipojen ja villahuivien aika ei taida olla ehkä vielä ihan ensi viikolla, mutta silloin saan vihdoin paljastaa teille pikkuruisen kokoelmani ihan kokonaisuudessaan! Luvassa on laadukkaita materiaaleja, italialaista neuleosaamista ja herkullisia värejä – pienen vilauksen saatte tulevasta jo näiden parin sneak peek -kuvan kautta.

Nyt haluaisinkin esittää teille kaikille lämpimän kutsun tulla ensi viikolla kurkkaamaan ja hypistelemään Stockmann-myymälöihin rantautuvaa kokoelmaa ihan livenä. Uutta neulekokoelmaa juhlistetaan pienen tilaisuuden muodossa ensi viikolla niin Helsingin, Tampereen kuin Turunkin myymälöissä, minne saavun tietysti itsekin paikalle. Paikan päällä on dj luomassa tunnelmaa sekä pientä tarjoilua vieraille. Olet siis lämpimästi tervetullut Stockalle ensi viikolla ja tilaisuudet järjestetään kaupungeittain seuraavasti:

Helsinki (keskusta) to 6.9. klo 17-18

Tampere la 8.9. klo 13-14

Turku su 9.9. klo 13-14

Olisipa ihanaa nähdä teistä mahdollisimman monta paikan päällä! Miltä vaikuttaa sneak peekin perusteella? :)

Photos: Camilla Bloom

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Milla

  Aivan mielettömän kauniita värejä! Mahdatko voida etukäteen paljastaa, onko siis kaikissa kokoelman asusteissa materiaalina se villasekoite? Sinussa näyttää joka tapauksessa olevan ainesta asustesuunnittelijaksi. :)

  • Voi kiitos! :) Ihana kuulla, että ensisilmäys tykästytti! Värejä tulee olemaan yhteensä viisi, eli tässä näkyvät melkein kaikki. Ja materiaali on aivan ihanaa villasekoitetta, jossa on ekstrapehmoisaa kid-mohairia sekä merinovillaa ja hieman polyamidia.

   • Milla

    Okei, taidan siis itse jäädä ihastelemaan näitä inspiraatiotasolla, kun en villaa käytä. Pidän silti peukut pystyssä, että suunnittelutyösi saisi hyvän vastaanoton ja saavun sitten katselemaan mahdollisia tulevia kokoelmia. :D

    • Voihan harmi, ettei nyt osu sinulle sopivia tuotteita! Itse tykkään nimenomaan villasta ominaisuuksiltaan niin erinomaisena luonnonmateriaalina, mutta se ei välttämättä tietenkään vegaaneille tai oikein kaikkein herkkäihoisimmille sovi. Mutta toivotaan, että tämä kokoelma on niin huima menestys, että pääsen suunnittelemaan jatkossa vielä lisääkin! :D

 • lusene

  Ihania värejä! Ottaisin mielelläni ainakin tuon korallisen ja mintunvihreän huivin. Materiaali kuulostaa myös hyvältä, joskin en ole varma, mitä ihoni tykkää villasta kaulahuivissa. Villainen talvitakkini ainakin pistelee armottomasti, mutta siinä käytetty villa ei varmaan olekaan kovin pehmeää.

  • Ihana kuulla, että väripaletti on mieluisa! Näissä on tosi pehmoinen ja ei-kutittava materiaali, joten suosittelen ehdottomasti käymään kokeilemassa Stockalla itse. :) Kid-mohair ja hieno merinovilla yleensä ovat erittäin hyvin siedettyjä myös heillä, joiden iho muuten on villalle herkkä.

 • Aikku

  Aivan ihastuttavalta vaikuttava kokoelma! Erityisesti mintunvihreä sekä koralli väri houkuttelevat. Pystytkö yhtään vihjaamaan, ovatko tuotteet myös opiskelijan budjetille sopivia? :)

  • Kiitos! Ihana kuulla, että ensisilmäys ihastuttaa. :) Tuotteiden laatu on huipputasoa ja ne valmistetaan Italiassa, joten se hitusen näkyy myös hinnassa, mutta laatuunsa nähden nämä ovat silti hyvin edullisia!

Related posts