22/08/18

Afterwork-podcast: liikunnan vihaajia ja joogahäiriköitä?

74

Syksy merkitsee monelle paluuta arkeen ja tämän myötä myös urheiluharrastusten pariin. Tällä viikolla Afterworkin äärellä pohditaan omaa suhdetta urheiluun ja kuinka merkittävää sekä kehon, että mielen huoltaminen voi omalle hyvinvoinnille ollakaan. Mitkä ovat lempilajejamme ja kuka on ollut nuorempana liikunnan vihaaja? Entäs mitä tulee ensimmäisenä mieleen sanasta meditaatio – humpuukia vai tie tasapainoon? Jaksossa kuulette myös, miksi Petra heitettiin kerran pihalle joogatunnilta.

Tätä jaksoa sponsoroi nettipalvelu Yogaia, joka tarjoaa mahdollisuuden treenata joogaa, lihasvoimaa, medtiaatiota ja paljon muuta ohjatusti kotona juuri silloin, kun itselle sopii ja Afterworkin kuulijat voivat nyt testata palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan koodilla AFTERWORK. Koodi on voimassa syyskuun loppuun asti ja pääset lunastamaan sen täällä.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin, Acastin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

 

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts