21/08/18

Täydellisen t-paidan metsästys

396 160

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NANSO  (sisältää kilpailun)

Minulta kysytään usein, mitkä ovat minulle ne vaatekaapin kulmakivet: mitä tulee löytyä jokaisesta vaatekaapista? Totta puhuen, en usko mihinkään universaaleihin pukeutumissääntöihin, joista kaikki sopisivat kaikille ja kaikkiin tyyleihin, mutta itselleni yksi  vaatekaapin kulmakivi on hyvä t-paita. Haluan, että kaapissani on se täydellinen peruspaita vähintäänkin valkoisena ja mustana, mielellään myös harmaana ja miksei jossakin muussakin värissä.

Seuraava dilemma onkin sitten, mistä sellaisen täydellisen valkoisen t-paidan löytää? Tätä kysytään minulta jatkuvasti ja itsekin olen käyttänyt elämästäni hyvän tovin unelmien perus-t-paitaa metsästäen. Luen itse hyvän t-paidan kriteereiksi muun muassa seuraavat asiat:

♥ paidan pitää istua hyvin, mutta se ei saa ollan liian ihonmyötäinen – pidän enemmän vähän väljistä, rennoista malleista

♥ valmistettu mieluiten kokonaan tai vähintään pääosin luonnonmateriaaleista

♥ kangas on napakka ja kestää hyvin pesuja

♥ sopivan kokoinen pääntie ja sopivan mittaiset ja väljät hihat sekä helma

Täydellinen t-paita saattaa olla eri ihmisille vähän erilainen, mutta muutaman ylivoimaisen suosikkini olen itse löytänyt kotimaiselta Nansolta – ja niitä olen tässä vuosien varrella kaikille kyselijöillekin suositellut. Nansolta löytyy muutama sellainen ihan täydellinen perusmalli, jotka ovat nyt useamman vuoden kokemuksella kestäneet käyttöä ja pesuja todella kiitettävästi.

Monelle tavallinen perus-t-paita on juuri se vaate, mihin ei viitsitä kamalasti panostaa. Ostetaan niitä kaikkein halvimpia 5 euron ketjuliikepaitoja ja harmitellaan, kun ne kulahtavat parissa käyttökerrassa ja yhdessä pesussa. Saumat alkavat kiertää, vaate menettää muotonsa ja ohut, usein liian läpikuultava kangas lörpähtää nopeasti epäsiistin näköiseksi. Väitän, että jos 5-15 euron sijaan malttaa sijoittaa t-paitaan 35-50 euroa, saa parhaimmillaan jo huippulaatua, joka maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin käyttökerroissa ja vähentyneissä vaatekriiseissä.

Yksi oma luottopaitani on ollut Nanson pysyvään kokoelmaan kuuluva Tasku-malli, joka on malliltaan sellainen aika täydellinen perus-t-paita, mutta sen rinnalle on tullut Nanson valikoimaan pari muutakin kivaa mallia. Valitsin Nanson ajankohtaisen malliston t-paidoista kolme lemppariani, joista toivon mukaan voisi löytyä se luottopaita teillekin! Nämä jutun kuvissa näkyvät ihanat Kino-housut ovat muuten myös Nanson syysmallistoa.

Nanson pääsuunnittelijan Noora Niinikosken visiona onkin itse asiassa ollut luoda Nanson mallistoon sellainen ”the Perfect white tee” juuri siitä syystä, että se on vaate, jota niin moni epätoivoisesti metsästää. Olisi oikeastaan hassua, jos trikoo-osaamisestaan tunnetun Nanson kokoelmasta ei löytyisi sitä trikoovaatteiden rakastetuinta klassikkoa. Ja juuri tämän ajatuksen Noora Niinikoski toi mukanaan hypätessään joitakin vuosia sitten Nanson pääsuunnittelijan pestiin, ja nyt kivoja t-paitoja löytyy Nanson valikoimasta useampiakin ja useammassa eri värissä.

Valitsin tähän juttuun siis mukaan kolme t-paita-suosikkiani Nanson mallistosta: Tasku, Boxi ja Keidas, jotka kaikki ovat keskenään ihan erilaisia niin malleiltaan kuin materiaaleiltaankin. Tasku-paidan materiaalina on 95% puuvillaa ja 5% elastaania ja hieman jämäkämmästä ja paksummasta kankaasta valmistettu Boxi-paita oli Nanson vastaus pyyntöihin saada mallistoon mukaan myös 100% puuvillatuotteita. Keidas puolestaan on pehmeämpää ja laskeutuvampaa viskoosi-elastaani-sekoitetta. Itse näen, että näille kaikille on vaatekaapissani oma paikkansa.

Viime aikoina on käyty kovasti keskustelua elastaanista osana vaatteita ja esimerkiksi Outi Pyy on kirjoittanut elastaanin ongelmista kierrätyksen näkökulmasta. Miksi sitä sitten edelleen käytetään vaatteiden materiaaleissa niin paljon? Nansolla on paljon vaatteita, joissa elastaania ei ole, mutta joihinkin vaatteisiin sitä lisätään tuomaan käyttömukavuutta ja vähentämään vaatteen rypistymistä. Elastaanin rantautuminen vaatebisnekseen kielii pukeutumisen tavoissa ja tyylissä tapahtuneista muutoksista. Ihmiset kaipaavat vaatteiltaan tänä päivänä mukavuutta, istuvuutta ja helppoutta – vaatteita ei jakseta eikä ehditä silittää, vaan ne halutaan voida pestä ja pukea vaivatta. Toisaalta esimerkiksi tiukat ihonmyötäiset housut eivät yksinkertaisesti toimisi ilman, että mukana on hiukan elastaanin tuomaa joustoa.

Nansolla kuunnellaan aktiivisesti asiakkaiden toiveita ja käytännössä elastaania käytetään, koska ihmiset pitävät sen mukanaan tuomasta käyttömukavuudesta. Kuitenkin Nansolla on haluttu vastata myös nimenomaan elastaanivapaiden tuotteiden lisääntyvään kysyntään ja nykyään mallistossa onkin yhä monipuolisemmin materiaaleja sekä useita 100% puuvillaa olevia tuotteita. Niistä yksi on juuri tämä syksyn uusi Boxi-t-paita, jossa on ehdottomasti ainesta myös oman vaatekaappini kulmakiveksi.

Kannattaa muistaa, että viime kädessä myös meillä kuluttajilla on vastuu siinä, millaisia valintoja teemme. Parhaita ekotekoja on ostaa vähemmän ja parempaa, suosia kierrätettyä ja tuntea oma tyylinsä, jotta ei tule tehtyä hutiostoksia. Laadukas, ajaton ja pesuja sekä käyttöä kestävä t-paita on minulle juuri sellainen vaatekaapin klassikko, johon minusta kannattaa panostaa. Jos siis saan antaa vinkin, niin vähemmän niitä halpispaitoja ja sen sijaan vaikkapa yksi tai kaksi hiukan kalliimpaa laatupaitaa. Ja esimerkiksi nämä Nansonkin t-paidat ovat laatuunsa nähden varsin kohtuuhintaisia (haarukassa 35-50 euroa).

Tähän loppuun voisin antaa vielä pari pientä käytännön vinkkiä t-paitoihin liittyen. Ihan pienilläkin nikseillä t-paidan ilmettä voi muuttaa paljon ja tehdä tyylistä huolitellumman, rennomman tai vain omemman tuntuisen.

♥ Kääräise paidan hihoja hiukan. Joskus se voi olla niinkin pienestä kiinni! Alempana jutussa näette Tasku-paidan niin, että toisessa kuvassa hihoja on hiukan kääräisty ja toisessa ne ovat suorina – ilme on eri tavoin puettuna hiukan erilainen. Itse tykkään usein kääriä hihoja vähäsen, sillä se tekee ilmeestä samaan aikaan sekä viimeistellymmän että rennomman.

♥ Kokeile pukea paita eri tavoin: tyyli on aivan eri riippuen siitä, jättääkö paidan alaosan päälle vai laittaako helman housujen tai hameen sisään kokonaan tai osittain. Itse tykkään pukea paitani aina housuihin joko kokonaan tai osittain. Etenkin korkeavyötäröisten alaosien kanssa (kuten nämä Kino-housut) vyötärö pääsee oikeuksiinsa kunnolla vain, jos paita on housuissa.

♥ Klassinen valkoinen T-paita on täydellinen pari farkuille tai chinos-tyyppisille housuille, mutta suosittelen kokeilemaan t-paitaa myös ns. hienompien vaatteiden pariksi. Juhlavampi hame muuttuu heti tyylikkäällä tavalla rennommaksi, kun siihen yhdistääkin silkkitopin sijaan valkoisen t-paidan. Samoin esimerkiksi herrainhousujen kaveriksi sopii kauluspaitojen ohella myös huoleton t-paita. Väitän, että taidokkaasti yhdisteltynä t-paidassa ei ole melkein koskaan yli- tai alipukeutunut. ;)

Nansolla on nyt yhteistyömme kunniaksi loppuviikon ajan voimassa syksyinen alennuskampanja, jonka ansiosta saatte kaikista verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista -20% sunnuntaihin 26.8. asti eli nyt voi siis hankkia vaatekaappiinsa muutaman klassikon ja luottovaatteen hitusen normaalia edullisemmin. Jos sopivan koon valinta mietityttää, niin helpotukseksi kerrottakoon, että minulla on kaikista paidoista ylläni koko S ja housuista koko 34. Ihan kaikkia tässä jutussa nähtyjä värejä ei ole saatavilla tällä hetkellä verkkokaupassa, mutta kivijalkamyymälöistä pitäisi löytyä!

Alekamppiksen lisäksi Nanso halusi ilahduttaa teitä parilla lahjakortilla eli kaksi onnellista saa omakseen lahjakortin, jolla voi lunastaa Nanson myymälästä vapaavalintaisen tuotteen (ei koske takkeja). Kisaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen ja olisipa hauska kuulla, mikä jutussa nähdyistä t-paidoista (ja väreistä) on teidän suosikkinne sekä mitkä ovat niitä teidän vaatekaappinne kulmakiviä. Kilpailu on voimassa sunnuntaihin 26.8.2018 asti ja muistathan liittää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen, sillä kontaktoin voittajia sähköpostitse.

Hihat käärittyinä ja suorina – kumpi on sinun tyylisi?

Syksyn uutuusvärejä Tasku-paidassa ovat vaaleanpunainen ja harmaa.

Uutuustuote tämän syksyn mallistossa on 100% puuvillaa oleva Boxi-paita.

Rennon mallista Keidas-paitaa on saatavilla mustan värin lisäksi myös merenvihreänä ja keltaisenoranssina.

Klassikkomallista Tasku-paitaa saa syksyn uutuusvärien ohella myös mustana ja valkoisena.

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , , ,

Categorised in: Muoti

396 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sophie

  Harmaa taskullinen on tosi hyvännäköinen:)

 • KK

  Tuo Tasku-mallinen teeppari näyttää juurikin sellaiselta täydelliseltä t-paidalta! Ihana<3 Oman vaatekaappini kulmakiviä ovat ehdottomasti hyvin istuvat pillifarkut, yksinkertaiset topit ja t-paidat sekä nahka- ja farkkutakki.

 • Mar3ngi

  Minun vaatekaapin kulmakiviä ovat mustat pillifarkut ja laadukas valkoinen t-paita. Suosikkini on tällä hetkellä Arelan Kim, mutta täytyy käydä katsomassa nuo Nanson vaihtoehdot.
  Näistä tuotteista eniten miellytti valkoinen Boxi tai Tasku t-paita :)

 • Milla

  Itse asiassa minullakin on haaveena löytää joskus täydellinen peruspaita, joskin itse haluan sen pitkähihaisena ja täysin puuvillaisena. Myös näistä t-paidoista pidän eniten Boxi-mallista ihan materiaalin takia, kun taas Tasku-paidan uutuusvärit näyttävät todella kauniilta.

  Luulen, että oman vaatekaappini kulmakivet ovat vielä vähän hakusessa. Minulla on kovin vähän vaatteita ja aika paljon sellaista, mitä pitäisi hankkia. Olen kuitenkin vaatteiden ostajana samaan aikaan sekä kamalan valikoiva että aika laiska. En juuri halua taipua kompromisseihin vaan etsin aina juuri täydellistä vaatekappaletta, mutten silti jaksa jatkaa vaatekaupoissa kiertelyä tai niiden verkkosivujen selailua kovin kauaa. Niinpä hankinnat usein jäävät roikkumaan tulevaisuuteen ja ryhdyn katselemaan uutta takkia vasta, kun edellinen menee rikki, koska pakon edessä on helpompi saada asia hoidettua – tai sitten lainaan takkia joltakulta ja siirrän hankinnan taas seuraavaan vuoteen. :D Tämä olisi helppo selittää opiskelijan taloustilanteella, mutta oikeastaan olin samanlainen jo nuorena, kun vanhemmat vielä maksoivat vaateostokset. Ehkä yritän vähän ryhdistäytyä ja löytää vaikka sen talvitakin ennen pakkassäitä!

 • Ninni

  Valkoinen toimii AINA :-)

 • Pirjo Talka

  Valkoinen Tasku tai Boxi ovat minun suosikkejani ja käännetyt hihat näyttivät tosi freesiltä! T-paita toimii vaatekaapin kulmakivenä farkkujen, mustan jakun sekä neuleen ja valkoisen peruspaitiksen lisäksi.

 • Heidi

  Vitsit miten ihanalta tuo vaaleanpunainen tasku näyttää! Enpä ollut tullut ajatelleeksi edes hihojen käärimistä, mutta selvästi tyyli muuttuu heti ihan eri levelille! Pitääkin varmaan lähteä kokeilemaan paitoja

 • miida

  Tasku harmaana on ehdoton lemppari. Oman vaatekaapin kulmakiviä on ehdottomasti pillifarkut ja neuleet. :)

 • PinjaK

  Vaaleanpunainen Tasku ❤️

 • Luisa L

  a good white and black t-shirts are basics you should always have. I love these!
  conjugate them with jeans or a skirt and sneakers for a weekend stroll; a blazer, a statement necklace and high heels will give you the extra chic you need for a business attire :) suuuuper versatile!
  great pics, as always :) *

 • Anni L

  Omia lemppareita ehdottomasti tuo Boxi-paita ja Tasku-paita kaikissa väreissä! Musta hyvä t-paita omasta vaatekaapista uupuu, joten sellaisen kotiuttaisin mielelläni :) Todella kivoja ja tyylikkäitä kuvia!

 • Laura

  Boksi-paita kiinnostaa kovasti! Se vaikuttaa juuri sellaiselta vaatekaapin kulmakiveltä, jota tarvitsen, töihin ja vapaa-aikaan.

 • Riina

  Mulla on menossa vaaleanpunainen kausi ja oikeastaan kaikki noi värit ja mallit sopis koko kaappiin. Mut koska enemmän on enemmän tässä hattaramaassa, niin vaaleanpunainen Tasku-mallin paita Best!

 • LM

  Kiitos tästä postauksesta, tuli todella tarpeeseen! Tosi kivan näköisiä kaikki! Tykkään erityisesti harmaasta ja vaaleanpunaisesta, mutta onhan valkoinen ja musta aina myös varmoja valintoja. Mitenköhän näissä on kokojen kanssa, ovatko reilua mitoitusta vai kannattaako valita normaalistikin sopiva koko?

  • Minusta näissä on ihan normaali tai jopa väljähkö mitoitus. Itselläni on t-paidoissa koko S ja housut ovat kokoa 34.

 • Johanna

  Etenkin valkoinen ja harmaa Tasku-paita miellyttää mun silmää! Mun arjen vaatetuksen kulmakiviä ovat monikäyttöiset neuleet ja neuletakit, kauluspaidat sekä skarpit teepparit ja muutamat istuvat farkut ja housut. Ihanaa kun harvoin aamuisin enää vaatekriisi iskee!

 • Kirsi

  Valkoinen boxi näyttää minulle sopivalta. Vaatekaappini kulmakiviä ovat juurikin
  Nanson leveälahkeiset mustat housut, varmaan jo kuudennet menossa, sekä pari Nanson tunikaa. Itsellä vielä hyötynä on se, että kotipaikkakunnalla on Nanson tehtaanmyymälä.

 • Veera

  Tasku-paita valkoisena olisi täydellinen!

 • Jenny La

  Ihania t-paitoja, en olekaan tajunnut ikinä katsoa niitä Nanson valikoimasta! Yhtä lemppari on todella vaikea valita, mutta tuo harmaa Tasku näyttää kyllä todella ihanalta.

 • LauraV

  Tasku-paita valkoisena on suosikkini, tosin uutuus väri vaaleanpunainen olisi mjös mukava kotiuttaa vaatekaappiini.

 • Jonna Nykänen

  Vanha Roosa- paita on ehdoton suosikki, ihana väri!

 • Anni

  Valkoinen t-paita on ollut kyllä jo vuosia mun vaatekaapin käytetyin yläosa. Nyt tuo vaaleanpunainen näyttää myös tosi hyvältä! Nanson paidat on testattava ehdottomasti:)

 • Anna

  Tasku näyttää ihanalta kaikissa väreissä! Erityisesti vaaleanpunainen ja valkoinen näyttävät kivoilta. Omassa käytössä ovat eniten simppelit alaosat, mustat farkut tai farkkuhame, yhdistettynä yksiväriseen t-paitaan. Kevyet mekot kivalla leikkauksella ovat myös pelastaneet monta kiireaamua!

 • Essi

  Tasku-paita näyttää erityisen hyvältä, valkoinen on aina varma valinta, mutta myös tuo vaaleanpunainen iskee tällä hetkellä erityisen paljon! Laadukkaalla t-paidalla, pehmoisella neuleella ja istuvilla farkuilla pääsee pitkälle!

 • Annafiinu

  Oi, ihana teeppareita! Valkoinen Tasku näyttää ihanan raikkaalta, mutta vaaleanpunainenkin on kovin söpö!

 • Nina

  Valkoinen (kuten nuo muutkin) tasku-paita näyttää hyvältä ja hihat käärittynä kiva idea!

 • SJ

  Vaaleanpunainen Tasku -paita ja valkoinen Boxi näyttää omaan tyyliini sopivimmilta! Valkoinen perus t-paita on ollut myös minulla etsinnässä ja nyt täytyykin tsekata Nanson valikoimat.

  Pillifarkut toimii oman vaatekaappini kulmakivenä.

 • Heidi

  Valkoinen boksi T-paita oma suosikki. Musta ja valkoinen T-paita kuuluu omaan vaatekaappiin tärkeänä osana.

 • Kinuski

  Harmaa ja vaaleanpunainen Tasku ovat suosikkeja.

 • Ona

  Boxi-malli näyttää aivan täydelliseltä! Laadukas, nimenomaan valkoinen t-paita on kyllä ehdottomasti itselleni yksi tärkeimmistä vaatekappaleista. Selkeetä, raikasta ja tyylikästä.

 • Riariina

  Ihastuin kyllä totaalisesti juuri noihin vaalenpunaiseen ja harmaaseen Tasku-paitaan! Harmi, ettei niitä saa vielä verkkokaupasta, sillä lähin Nanson liike sijaitsee yli 200 kilometrin päässä :(

  Laadukkaille t-paidoille olisi todellakin käyttöä, sillä olen tähän asti sortunut ostamaan niitä halpaketjujen lähinnä kertakäyttöisiä paitoja. Nyt olen kuitenkin tehnyt periaatepäätöksen, että minulla eikä maapallolla ole enää varaa huonolaatuisen vaatevuoren kasaamiseen. Vaatekaappini tulevia kulmakiviä ovat siis kestävät, laadukkaat ja eettiset perusvaatteet.

 • Mari

  Ihania teeppareita! Näistä suosikkini on valkoinen Boxi-paita. Myöskin vaaleanpunainen tasku-paita on kovasti mieleeni.

  Perusvaatteita ovat minulle kivat farkut ja juuri teepaita. Myös laadukas perus (valkoinen) paitapusero on hakusessa, voisitko tehdä niistäkin joskus postauksen, kiitos :)

 • Millastiina

  Harmaa Tasku-teeppari täydellinen tuon paidan tarviin joka värissä!

 • Iida

  Tasku-malli ja tuo vaaleanpunainen on ihan miun lemppari! Kivoja kyllä kaikki ja just tollasia laadukkaita perus t-paitoja oma vaatekkaappi tarviiskin.

 • Ellen

  Oi, boxi-paita valkoisena vastaisi täysin tarpeisiini, sillä hakusessa on ollut jo monen vuoden ajan löytää nimenomaan ”the white tee”. Kivaa syksyn alkua! :)

 • Cia

  Perus musta T-paita on must have vaatekappale mun vaatekaapissa! Mulla löytyy yksi pari vuotta sitten ostettu lemppari musta perus t-paita jota käytän melkeen joka päivä, se vaan sopii ihan kaiken kanssa. Toi tasku mallinen näyttää ihanalta! ❤️

 • Saara

  Täydellinen t-paita ollutkin jo pidempään etsinnässä. Parhaalta näyttää valkoinen t-paita Tasku tai Boxi :)

 • Inkku

  Tasku-paita kaikissa väreissä on ihana :)

 • Jonnelii

  Oi!
  Valkoinen tasku-paita olisi täydellinen kaveri uusille luottohousuilleni: mustille korkeavyötäröisille housuilleni jotka muistuttavat kovasti Kino-housuja.
  Housujen vyötäröllä on juuri mainio solmittava nauha joka jää näkyviin kun jättää t-paidan helman edestä vyötärön alle. It would be Perfect Pair!!!!

 • Engela

  Valkoinen Boksi -paita on ihana!

  Omia vaatekaapin kulmakiviä ovat neutraalin väriset suorat housut, kauluspaidat ja mekot – superhelppoja pukea toimistolle ja vapaa-ajalla, eikä tarvitse pahemmin kriiseillä!

 • Anastasia

  Täydellisen t-paidan metsästys on ollut itsellä jo pitkään käynnissä. Valkoinen ja musta, miksei harmaakin, Boxi ja Tasku olivat näistä lempparit.

 • neitim

  Boxi näyttää ihanalta ja juuri siltä, että se kuuluisi vaatekaappiini. Liian usein sitä sortuu ostamaan juurikin niitä pesussa lötköytyviä teeppareita. Minun kulmakiviäni on neuleet ja laadukkaat nahkaiset kengät, Boxi sopisi joukkoon loistavasti!

 • Elina

  Toi valkonen Boxi-paita ois täydellinen lisäys vaatekaappiin! Muuten vaatekaapin kulmakuvia on itelle mukavat tennarit (täl hetkel Adidaksen Campukset), raidallinen t-paita, rennot housut ja Rainsin sateenkestävä reppu. Yksinkertaisuus toimii itselle!

 • Kirsi Kalliola

  Valkoinen Tasku-paita näyttää täydelliseltä t-paidalta!

 • Mia

  Boxi-teepaita näyttää juuri siltä mitä olen etsinyt koko ikäni juuri eilen puhuimme kaverini kanssa, että mistä löytyy parhaat teepaidat(jotka ei maksa 100€, mutta ei myöskään 5€). Eli tämä juttu on täysosuma tähän hetkeen! Oman vaatekaappini peruspilareita ovat saumattomat trikoot, laadukas villapaita, korkeavyötäröiset housut ja laadukas valkoinen t-paita.

 • Marjukka

  Boxi t-paita näyttää ihan täydelliseltä ja kuvista välittyy tunne, että paita kestää käytössä. Kaikki paidat näyttivät hyviltä, vaikka vähän itselläni vierastankin taskullista versiota. Kaunista!

 • Heli

  Valkoinen Tasku!

 • TiinaB

  Tuo Boxi-paita näyttää täydelliseltä vaatteelta toimistolle, mustana ja valkoisena. Palasin juuri äitiys- ja hoitovapaalta töihin ja vaatekaappi todellakin kaipaa päivitystä! Tasku-paita vaaleanpunaisena on todella cool myös.

 • Hilla

  Vaaleanpunainen tasku-paita miellytti silmää! Nanson vaatteet ovat ihanan ajattomia :)

 • Kataa

  Tasku-t-paidan vaaleanharmaa malli voisi olla mun juttu!

 • Saara

  Valkoinen Tasku-paita on oma suosikkini.

 • Vipellys__

  Vaatekaappi huutaa tuota vaaleanpunaista Tasku-paitaa!

 • SallaA

  Tasku t-paita vaaleanpunaisena! Oman vaatekaappini kulmakiviä ovat 3 erilaista mekkoa, joihin voi yhdistää erilaisia neuleita/ jakkuja.

 • Apple

  Ihan tuo perus valkoinen t-paita rintataskulla on näistä suosikkini. Tosin tuo nuden/roosanvärinen on myös kaunis!

 • I’ve been hunting a nice white tee for literally years, but I haven’t tried the ones from Nanso yet. Maybe this would be my chance? :)

 • Seija

  Kaikki noi näyttää sun päällä niin hyviltä ! Olen yrittänyt etsiä perus hyvää t paitaa vaikka kuinka pitkään, tuo taskullinen voisi olla sellainen. Mielellään kaikissa väreissä! Mulla ei oikein ole mitään kulmakiveä pukeutumisessa, ehkä farkut /mustat housut !

 • Maisamiisa

  Tasku -paita mustana ja valkoisena olisi erittäin tervetullut lisä vaatekaappiini. O

 • HR

  Herranen aika! Boxi taitaa olla vastaus T-paitarukouksiini. :) Näyttää täydelliselle.

 • R*

  Vaaleanpunainen = :)

 • Mari

  Mulla on kyllä toi sama, että vaatekaapissani on oltava aina perus t-paitoja mustana, valkoisen ja harmaana. Ne on niin helppo yhdistää esim. farkkuhameen ja erinlaisten housujen kanssa. Toi vaaleanpunainen tasku t-paita on niiiin söpö <3

 • Karkkinen

  Tasku-paitaa olen miettinyt jo pitkään.. ehkä nyt pitää vihdoin hankkia, kun harmaa ja ihana vasleanpunainen tuli valikoimiin mukaan!

 • Virpi

  Vaaleanpunainen tasku t-paita on supersöpö

 • Ida

  Tasku kaikissa väreissä oma lemppari, vaikkakin tosi kivat kyllä noi kaikki mallit teepaidoissa.

 • Rea

  Valkoinen boxi on minun mielestäni paras vaihtoehto.

 • Anna

  mahtava postaus kaikinpuolin: vähän informaatiota ja hyviä vinkkejä! Aion laittaa tilaukseen tasku-paidan ainakin valkoisena. Vaaleanpunainen sopii sulle tosi hyvin, se on siis kuvistasi suosikkini.

 • SoileKoo

  Tasku-paita näyttää juuri täydelliseltä t-paidalta.

 • Kiira

  Tasku-malli näyttää juuri sellaiselta, joka kaapistani puuttuu! Vaatekaappini sisältö koostuu yksinkertaisista vaatekappaleista, joita on helppo yhdistellä toisiinsa sen enempää miettimättä, joten Nanson t-paidat näyttävät hyvinkin omilta.

 • HannaS

  Tasku t-paita oli ehdottomasti tästä oma suosikki. Oman vaatekaapin luottovaatteita ovat hyvät kapeat farkut/housut, musta villajakku sekä laadukkaat yksiväriset topit, t-paidat ja tunikat. Väristä tunnustan lähinnä mustaa, harmaata ja valkoista.

 • joanna

  Täytyypäs lähteä Nanson liikkeeseen t-paitaostoksille! Hyvän, ja juuri minun näköinen tuo Tasku-malli! :)

 • Anniina

  Toi tasku t-paita näyttää täydelliseltä! On ite tullu liia usein tehtyy hutiostoksia t-paitojen suhteen ja oon ettiny pitkään sopivaa ja kestävää peruspaitaa. Pitää laittaa itelle ainakin taskupaita testiin

 • Kia

  Tasku-malli harmaana on tyylikäs ja rento samaan aikaan. Kylläpä näyttääkin hyvältä tuolleen hihat käärittyinä.

 • Saana

  Valkoinen Tasku paita iski näistä parhaiten!
  Oman pukeutumiseni kulmakivi on harmaa neuletakki, joka pääsee vihdoinkin syksyn tullen taas käyttöön! :)

 • Siiri

  Itseltäni löytyy tuo harmaa Tasku-paita, blogistasi saamani vinkin perusteella hankittu :) Paita on osoittautunut todella hyväksi hankinnaksi ja ollut paljon käytössä!

 • Suvi

  Vaaleanpunainen tasku teeppari on aivan ylisöpö!

 • Hanna Kangasharju

  Ihana tuo Tasku mallisen vaaleanpunainen!!

 • Saila

  Mustat ja valkoiset näyttää Täydellisiltä

 • Olga

  Vaaleanpunainen tasku

 • Tarja Halme

  Boxi paita paras ja musta tai roosa.

 • Elsa

  Aaaah, tuo musta Tasku! Kaipaisin kaappiini nimenomaan puuvillaista t-paitaa; kesähelteillä pellavaiset paidat olivat jatkuvasti käytössä, syksyn kolkutellessa kiinnostaa vähän raskaammat materiaalit pukeutumisessakin.

  Vaatekaappini kulmakivet: musta nahkatakki, täydellisen sininen farkkutakki, mustat pillifarkut. Rennot hupparit syksyllä, pellavaiset huitulat kesällä. Keikoilta ja festareilta haalitut, usein jo haalistuneet bändipaidat, jotka paritan usein joko mustan rennon hameen tai shortsien kanssa. Kirppareilta ostetut tennarit ja bootsit, muutama mekko (mustina maxi- ja polvimittainen, lisäksi pari värikästä ja yksi toimistokelpoinen). Näillä pärjää (talvipukeutumista lukuun ottamatta) ympäri vuoden!

 • Suvi

  Oi että, ihastuin tohon Tasku-paitaan ja sen uutuusväreihin! Olisi kyllä tervetullut lisäys mun vaatekaappiin. Hyvä pointti tuo hihojen kääriminen myös! Ja hyvä että ekologisuus-aihe on myöskin otettu huomioon postauksessa :)

 • Eeva

  Kyllä se paras ois toi valkoinen Tasku-mallinen t-paita!! Semmosesta haaveilen :)

 • Tea

  Vaatekaapissani olisi todellakin paikka laadukkaalle t-paidalle!

 • Johanna Farin

  Olipa kiva postaus! Tuo valkoinen Boxi-paita 100-prosenttisesta puuvillasta täytynee kyllä kotiuttaa omankin vaatekaapin luottokaveriksi :)

 • Aira Helaakoski

  Boxi is best!

 • Annukka Ojala

  Vaaleanpunainen Tasku-paita

 • Eerika

  Tasku-paita harmaana ja vaaleanpunaisena :)

 • Tasku näyttää malliltaan juuri täydelliseltä.
  Mun kaapissa mustalle paidalle löytyy aina käyttöä ja mulla onkin eri mallisia rennompia ja skarpimpis mustia paitoja, joista saa toistettua oman luottoasun mustiin housuihin tai farkkuihin yhdistettynä. Kesän aikana olen ihastunut myös helppoihin mekkoihin, joista lyhyimpiä yhdistelen kylmempinä aikoina myös pillihousujen pariksi. Kylminä kausina ehdoton luottovaate on myös pehmeä iso neule.

 • Ilona

  Valkoinen tasku t-paita ehdottomasti! Valkoinen väri saa etenkin näin lämpimän kesän jäljiltä ruskettuneen ihon näyttämään hehkuvalta ❤️

 • Maarit

  Heissulivei! Valkoinen boxipaita on ihana ja joo, tulee ostettua liikaa halpiksia…Tampereella on Nanson likke, joten pitänee piipahtaa!!❤

 • Jenna

  Valkoinen Boxi ja vaal.pun Tasku on lemppareita. Ja ehdottomasti hihat käärittyinä!

 • JennKatariina

  Vaaleanpunainen taskumalli näyttää suloiselta sun päällä! :)

 • Ansku

  Tasku ja Boxi – molemmat valkoisena ja mustana! Täydelliset t-paidan metsästys on ollut ikuisuusprojekti ja olisi kiva saada se vihdoin päätökseensä.

 • Elina

  Harmaa Tasku on tosi ihana :)

 • Sofiia

  Keidas laskeutuu todella kauniisti

 • Piia

  Tuo vaaleanpunainen tasku <3 vitsi miten kivat nuo housut myös!

 • Elina

  Boxi t-paita! <3

 • Minde

  Tasku-paita toimii hienosti kaikissa väreissä. Mieluiten käyttäisin sitä hihat käärittynä. Kaikki T-paidat näyttävät kyllä hyviltä.

 • Minde

  Tasku-paita toimii hienosti kaikissa väreissä. Mieluiten käyttäisin sitä hihat käärittynä. Kaikki T-paidat näyttävät kyllä hyviltä.

 • eveliina

  Valkoinen on aina super freessi, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja tekee olosta rauhallisen!

 • Ida

  Valkoisella Boxi paidalla olisi ehdottomasti paikka vaatekaapissani!

 • Nonsku

  Boxi-paita näyttää tosi hyvältä! Omaan kaappiin päätynyt myös noita Tasku-paitoja perusväreissä. Voi kunpa tuo vaaleanpunainen olisi kylmemmän sävyinen eikä noin persikka.

 • Leena

  Kuvissa vaaleanpunainen näyttää tosi kivalta. Toivoisin tummanharmaata vaihtoehtoa.

 • Maijai

  Mukana arvonnassa. Tyylikkäitä kuvia :)

 • Liisa

  Näistä Nanson T-paidoista oma lempparini on uusi Boxi-paita valkoisena. Omat vaatekaappini kulmakvet ovat erityisesti työpukeutumisessa eriväriset ja -kuosiset silkkipaidat. Ne sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen,niin hameiden,farkkujen kuin suorien housujenkin pariksi. Talvella silkkipaita+ paksu neule on ihana kombo. Olen ehdoton luonnonmateriaalien ystävä :)

 • Tasku t-paita vaaleanpunaisena on aivan täydellinen!

 • Silja

  Nanson vaatteita löytyy itseltä muutamia ja nyt houkuttelisi kyllä ehdottomasti tuo vaaleanpunainen Tasku-paita. Perus-t-paita plus farkut yhdistelmä on mun luottosetti arjessa.

 • Minna

  Kiitos tästä postauksesta!! Pari kestävää ja istuvaa teepparia on ollut hakusessa, jotenkin en ollut edes muistanu koko Nanson olemassaoloa! Nämä täytyy ehdottomasti tsekata. Monissa valkoisissa halpispaidoissa on se iänikuinen läpinäkyvyysongelma, toimistolle ei viitsi mennä läpikuultavassa teepparissa muttei aina haluaisi pukea alustoppiakaan. Täytyykin käydä Nansolla testaamassa!

 • Anne

  Sen simppelin (erityisesti valkoisen) t-paidan metsästys on ollut jo vuosien projekti. Hinnalla ei ole hirveästi ollut väliä vaan mallilla ja materiaalilla. T-paitoja kun löytyy monesti naisten vartaloa nuolevia malleja paksummalla kankaalla ja unisexmallisia ohuella kankalla, mutta tuota unisexmallia paksummalla kankaalla ei ole vielä tullut kunnollista vastaan. Tuo boxi näyttäisi siis täydelliseltä! En tiennyt että Nansolla on perus t-paitoja ja vielä yksivärisenä, olen tästä iloisesti yllättynyt!

 • sannami

  Minun vaatekaapissani olisi ehdottomasti mustan Keidas-paidan mentävä aukko. Hyvä t-paita on kyllä yksi tyylini kulmakivistä – samoin kuin tummat farkut.

 • sudenamarja

  Oman vaatekaapin kulmakivet vielä hakusessa, mutta tuo Tasku-teeppari on kyllä hyvännäköinen peruspaita! Etenkin harmaa hivelee omaa silmää.

 • Katja

  Tasku-paita löytyy kaapista ja on kohta puhki pidetty.. sen voisi uusia samalla kun hankintalistalla on uudet Nanso-housut

 • MarjaStiina

  Paras T-paita on 100% puuvillainen boxi T-paita.

 • Taru

  Ihanaa, että kirjoitit vaatekaapin kulmakivistä! T-paitojen lisäksi kiinnostuin myös housuista, kestäisivät varmasti käyttöä ja kulutusta myös päiväkodin olosuhteissa..? Kokeilen onneani osallistumalla kilpailuun. Valkoinen ja harmaa 5-paita näyttävät hyvältä.

 • Suvi

  Vaaleanpunainen Tasku-paita,näyttää ihanalta <3 Toisaalta myös uutuus Boxi-paita näyttää kivan ryhdikkäältä. Vaatekaappini kaipaisi selkeästi muutosta laadukkaisiin perusvaatteisiin joita helppo yhdistellä.

 • Taru Lindelöf

  Tasku t-paita näyttää niin kivalta ja materiaali laadukkaalta. Valkoinen olisi paras!

 • Siiri

  Valkoinen Tasku-paita löytyy myös omasta vaatekaapista, ehdoton luottopaita!

 • ET

  Tuo Tasku valkoisena on lempparini. Hihat käärittyinä enemmän mieleeni. Hyvin istuva t-paita on usein asun kuin asun pelastus.

  Nansolle terveisiä, tehkää V-aukkoinen t-paita pliis. Meille isopovisille se on ehdottomasti se paras malli. Jostain syystä suurin osa t-paidoista vain tehdään O-aukkoisina. Miksi Oi miksi?

 • KatjaI

  Valkoinen Tasku-paita on ollut jo kauan yksi lempivaatteista, nyt on kyllä pakko hakea sama paita vaaleanpunaisena! Aivan ihanan herkullinen väri syksyyn. :)

 • Sinis

  Tasku näyttää ainakin sun päällä täydelliseltä! Saattaisin kuitenkin haluta kokeilla muutkin vaihtoehdot läpi, koska usein tykkään enemmän tuollaisista väljemmistä malleista: joko vähän tönkömmistä tai sitten ihanan veltoista. Kaikki kelpaisivat :)

 • Maisa Z.

  Kauniita! Tuo puuterin sävy on täydellinen!

 • Tarleena Laaksonen

  Että tää oli ihana postaus! Kiitos niin isosti. Oon pitkään miettinyt, että mistä saisin itselleni kulmakiviksi hyvälaatuiset ja simppelit t-paidat. Oon kokonaan unohtanut Nanson. Jes! Tykkäsin tosta Taskusta hihat käärittynä todella paljon. Kiinnostaa myös päästä testaamaan tuo Boxi. Mun kulmakiviä ovat hyvät farkut sekä pitkät avonaiset neuleet ja kimonot.

 • Valkoinen taskuton t-paita on suosikkini.

 • Tuuli

  Vaaleanpunainen taskupaita on suosikkini!

 • Anu

  Olen ihan samaa mieltä kanssassi, millainen t-paidan tulee olla. Väriä pitää myös olla eli noista vaaleanpunainen on paras. Taskuista en t-paidassa välitä, joten boxi on malliltaan parempi.

 • Jo

  Tasku mut ilman taskua.

 • Carina

  Tummansininen Tasku-teeppari on suosikkini!

 • Ainni

  Boxi valkosena ja tasku vaaleanpunaisena on ihan lemppareita. Jotenki tää uutisointi eri vaatemerkkien vaatteiden poltosta hätkähdytti niin paljo, et oon tänä syksynä tehny päätöksen jättää halpisvaatteiden oston kokonaan. Panostan mieluummin laadukkaisiin ja ekologisiin vaatteisiin, jotka kestää aikaa ja pesukertoja.

 • Suninen

  Tasku-paita mustana näyttää ihan täydelliseltä! Oman vaatekaspin kulmakiviä ovat kynähameet ja kauluspaidat.

 • Mirja

  Boxi valkoisena olisi ihana! :)

 • merikukka

  Miten sattuikaan, juuri viikonloppuna harmittelin kunnollisen t-paidan puutetta ja tsekkasin nanson valikoiman. Jakkujen alla pidän aina t-paitoja. Mulla on musta tasku ja nyt voisin hankkia sen vaaleanpunaisena. Lisäksi valkoinen boxi pitäisi hankkia.

 • Alina

  Tasku-t-paita valkoisena ja mustana ovat tyylikkäät.

 • Anni Tuominen

  Simppelit, yksiväriset t-paidat ovat myös yksiä mun vaatekaapin kulmakivistä. Olen siirtynyt muutenkin niin ekologiseen elämäntapaan kuin mahdollista, joten on mahtavaa että Nansoltakin löytyy teeppari, joka ei sisällä elastaania! Tällöin Boxi-malli nousee ehdottomasti suosikikseni, myöskin sen rennon mallin ja leikkauksen takia.

 • Niina

  Valkoinen Boxi vaikuttaa täydelliseltä!

 • Sanni

  Tasku ja täyspuuvillainen Boxi olisivat oivia ylle, ei vaatekaappiin ;)
  Olisi kiva tietää, että pinttyykö näihin materiaaleihin pidemmssä käytössä sellainen vähän tunkkainen haju, joka ainakin halvempiin puuvillaisiin t-paitoihin ajan saatossa jää.

 • Elli

  Tasku-paita on noista varmaankin oma suosikkini. Musta ja valkoinen olisivat hyviä perusvärejä.

  On jännää, että hyvän t-paidan löytäminen on niin hankalaa puuhaa. Niin monen asian pitäisi olla kohdillaan: pitäisi olla riittävän napakkaa kangasta eikä yhtään läpinäkyvä, ei saisi olla makkarankuori eikä liian väljä, kaula-aukko ei saisi puristaa mutta liian isokaan se ei saisi olla jne. Ehkä vielä joskus onnistaa. :D

 • Hanna

  Tuo taskupaita on kyllä aivan ihana! Oman vaatekaappini kulmakiviä ovat hyvin istuvat mustat pillitfarkut ja neuleet sekä nahkatakki.

  Minulle vaatteissa tärkeintä on niiden kestävyys, joten tämä oli hyvä vinkki :)

 • kyllä näistä se ihan suora perusmalli on kaikista paras eri värisinä, esim. punanen tai turkoosi. Jos tosin se tavallinen musta tai valkoinenkin on jossakin paikassa ihan hyvä.

 • Sanna

  Olipa juuri sopiva muistutus, mistä täydelliset teepparit löytyvät! Tuo vaaleanpunainen on ihana!

 • Katja

  Harmaa Tasku ja valkoinen Boxi näyttävät tosi hyvältä ja kelpuuttaisin myös omaan kaappiini :)

 • Iina

  Valkoisen ja mustan Tasku-paidan omistankin, Boxi näyttää myös hyvältä.

 • Jutta

  Tasku vaaleanpunainen.❤ lahjakortin antaisin siskolle lahjaksi. Itselleni oli pakko laittaa pari vaatetta jo tilaukseen.

 • Ainom

  Oi, toi pinkki teeppari on ihana! <3

 • M

  Vannon aina valkoisen t-paidan nimeen ja niitä on vaatekaapissa pitkä rivi. Kuitenkin katsottuani kauniit kuvasi (vau, miten kaunis olet!), rupesi kummasti harmaa ja vaaleanpunainen t-paita kiinnostamaan myös!

 • Emma

  Vaaleanpunainen tasku-paita ja musta keidas olisi toiveissa. Minun tärkein vaatekappale on hyvin istuvat mustat housut :)

 • Riikka

  Vaaleanpunainen tasku on suosikkini näistä paidoista.

 • Saana

  Tasku kaikissa väreissä näyttää kivalta – vaaleanpunainen on raikas. Pidän minimalistisesta elämäntavasta, ja minun vaatekaapin kulmakiviä ovatkin perus vaatteet, kuten farkut, t-paidat ja neuleet (mielellään luonnonmateriaaleja ja kestäviä). Pidän mustista, valkoisista ja harmaista perus vaatteista, jotka on helposti yhdisteltävissä ja jotka kestävät aikaa. Vaatekaappini sisältö voi siis olla pieni, mutta laadukas.

 • Katarina

  Tasku-paita Vaaleanpunaisen on ehdoton suosikkini! Mustat Kino-housut haluaisin!

 • Riikka

  Valkoinen tasku-paita. Ihan täydellinen töihin ja illanviettoon!

 • Anne

  Valkoinen taskullinen T-paita vaikuttaa täydelliseltä!

 • Sanni

  Tuo Tasku -malli on aivan täydellinen! Erityisesti harmaa ja vaaleanpunertava miellyttivät mun silmää.

  Olen t-paitaihminen henkeen ja vereen, ja oon sun kanssa aivan samaa mieltä että myös t-paidan laatuun kannattaa panostaa, sillä vitosen halpispaitoihin verrattuna laatuvaate maksaa itsensä nopeadti takaisin.
  Oli muutenkin kiinnostava teksti, kiitos kun tuot myös vaatteiden ja vaateostosten ympäristönäkökulmaa blogissasi esille!

 • Katja

  Tasku-paita löytyy jo harmaana ja valkoinen olisi tarpeellinen lisä kaappiin.

 • augh

  Boxi puhutteli mua:)

 • emsie

  Ton Tasku-mallisen paidan oon suunnitellut hankkivani omaan vaatekaappiini. Tuo Boxikin näyttään itseasiassa aika hauskalta uudelta tuotteelta. Pitääkin käydä sovittelemassa liikkeessä.

 • Heka

  Mielestäni hyvin istuvilla mustilla farkuilla ja yksivärisellä t-paidalla pärjää pukeutumisessa pitkälle. Vaaleanpunainen t-paita on btw tosi ihana sun päällä!

 • Jaana

  Olen just etsinyt ja testannut useita t-paitamalleja, toiveissa löytää se vaatekaapin kulmakivi ja kiireisen aamun pelastaja! Valkoinen Tasku vaikuttaa juuri sellaiselta!

 • 345

  Musta Boxi tulisi eniten tarpeeseen!

 • Katri K

  Vaaleanpunainen Tasku on saatava! Taskuja onkin jo kaapissani pari kappaletta. Myös tuo Boxi voisi toimia ainakin mustana.

 • Eija

  Musta tasku-paita on suosikkini ja tietysti käärityillä hihoilla.

 • Maiya

  Taskupaita harmaana on paras. Vaatekaappini kulmakivi on laadukas neuletakki jota voi käyttää vuosikausia.

 • Noora

  Hyvän näköisiä paitoja kaikki, mutta tasku-malli käärityillä hihoilla miellyttää eniten omaa silmää Mukana arvonnassa!

 • Pirkko Mattila

  Pinkki Tasku-paita on yksinkertaisesti kaunis!

 • Innej

  Suosikikseni malliltaan nousee ehdottomasti Tasku. Väreistä valitsisin harmaan tai vaalenpunaisen :)

 • Pia

  Valkoinen T-paita on paras, sillä se on hyvin monikäyttöinen. Vaatekaappini kulmakivi numero uno on kuitenkin mustat suorat housut.

 • Emmi

  Harmaa Tasku ois kyllä mun luottoteeppari

 • Jaana

  Mä tarvitsisin juuri laadukasta perusvaatetta syksyä varten. Housut näyttävät erittäin hyviltä!

 • Sanna

  Nuo Tasku-paidat löytyy omastakin kaapista harmaana, mustana ja petroolin värisenä. Tuo roosa on sulle upea! Itse hankkisin vielä valkoisen ja tummansinisen, jos sitä joskus tulee uudelleen. Tuo Boxi näytti myös kivalta!

  • Tummansinistä Taskua näyttäisi mielestäni olevan verkkokaupassa myynnissä, ellen väärin katsonut! :)

 • Marjo Kälviäinen

  Tykkään eniten Taskumallista valkoisena ja vaaleanpunaisena, mustaa en käytä koskaan yläosissa. Lempivaatteeni on mekko ja pukeudunkin lähes ainoastaan kotimaisiin vaatteisiin ja siis mekkoihin. Lempivaatteita löytyy Nansolta, r-collectionilta, TAUKOlta ja nykyään myös Voglialta. Uusin hankintani on kuitenkin Nanson mustat vastaavanlaiset housut kuin postauksessasi on. Tänään niillä oli sadepäivän kunniana olla eka kertaa töissä jalassa.

 • Norppis

  Tasku- ja Boxi-paidat valkoisena näyttävät hyviltä! Tosin onko tossa Boxissa kovin pitkät hihat, kun näyttävät käärittyinäkin melko pitkiltä?

 • Emmi

  Tuo Tasku t-paita harmaana on todella hyvän näköinen! Oman vaatekaappini kulmakiviä taitavat olla mustat pillifarkut, nahkatakki ja erikoisemmat asusteet, joihin perus teeppari käy kuin nenä päähän!

 • Heidi

  Tasku-paita vaaleanpunaisena on ihana!

 • AK

  Harmaa ja punertava Tasku paita ovat kivoja mustien alaosien kanssa.

 • Aino

  Valkoinen tasku-paita näyttää kyllä täydelliseltä<3

 • Piennisäkäs

  Laskeutuva Keidas tuntuu itselleni omimmalta, joskin ryhdikkäämmät vaihtoehdot olisivat ehkä pitkäikäisempiä… Täytyykin taas kokeilla.

 • Ainokaino

  Valkoinen t-paita farkkujen kanssa on ihan ehdoton mukavuusklassikko. :)

 • Satu

  Tasku, valkoisena ja hihat käärittynä. Ihanan ajaton ja tyylikäs. :)

 • Jenni Aalto

  Ihana tuo roosa Tasku-paita, ehdoton lemppari näistä! En ole koskaa kokeillut Nanson vaatteita, nyt pakko testata.
  Omia kulmakiviä on hyvät perus farkut sekä musta t-paita, joka taipuu moneksi. Lisäksi huivit syksyllä, niillä saa muokattua asuja eri näköisiksi.

 • Ompas yllättävän kiva toi vaaleanpunainenkin :)

 • Katana

  Valkoinen t-paita ja mustat housut. IKINÄ EI MENE VIKAAN! Tätä comboa jään tuijottelemaan aina instagramissakin hypnotisoituneena. Siis.. eihän siinä ole mitään uutta, MUTTA SE ON VAAN AINA YHTÄ HYVÄN NÄKÖINEN! Olen juuri se ”tylsä” mustaan ja valkoiseen pukeutuja. Mutta koska työssäni vaatteet aina joutuvat väriroiskeiden ja vaalennusaineiden turmelemiksi, en uskalla sijoittaa kovin arvokkaisiin paitoihin.Toisaalta, yksi laadukkaampi valkoinen t-paita olisi aina hyvä olla ”pyhävaatteeksi”. :D mutta sen täydellisen, minun vartalolleni sopivan mallin löytäminen on vielä kesken.

 • Milli

  Lemppari on vaaleanpunainen. Pukeudun paljon tummaan mutta tykkään yhdistää vähän väriä. Valkoista täydellistä t-paitaa en ole vielä ikinä löytänyt, pitää kokeilla nansoa!!

 • Karita Westberg

  Vaaleanpunainen Tasku, hihat käärittynä <3

 • RO

  Valkoinen Tasku t-paita näyttää erityisen hyvältä! :)

 • Laura

  Tuo taskupaita roosanvärisenä on lähes täydellinen! Itseäni kiinnostaisi silti enemmän boxi-paita. Olisi hauska testata miltä tuntuisi käyttää trikoota täysin ilman ja elastaania, ja lisäksi rintavana naisena taskut eivät meinaa osua sopivasti koskaan. Sekä valkoinen että musta peruspaita on hakusessa. Pidän siitä, että vaatekaapissa on pukeutumisen ”runkovaatteita”, joiden ilmettä voi muutella tilaisuuden ja fiiliksen mukaan suhteellisen pienellä vaivalla.

 • Noora

  Tasku, ehdottomasti. Tuo vaaleanpunainen uutuusväri on sangen houkutteleva. Mut hei, mitkä nuo housut ovat? Nekin mahtavan skarpit.

 • Tinkku

  Harmaa ja vaaleanpunainen Tasku!

 • Hillamo

  Tasku täyttää kyllä kaikki klassikkomallin kriteerit :)

 • Mari

  Vaaleanpunainen Tasku-paita on täydellinen

 • Iina

  Tosi hyvä juttu! Tää on todellakin tuttua, itsekin olen syyllistynyt tuohon ”7€ valkoisen t-paidan syntiin” (tietysti pettyen) ja yrittänyt etsiä sitä täydellistä t-paitaa. Tuo valkoinenTasku-paita näyttää ihanalta!!

 • Kerttu

  Tasku vaaleanpunaisena miellyttää <3.Ja kulmakiviä mun vaatekaapissa ovat mustat herrainkengät, mustat sukkahousut, kiiltävät harmaat hameet ja harmaat ja valkoiset neuleet. Kyllä, riittää jo kesä :D.

 • hhh

  Keidas-paita näyttää juuri minulle sopivvalta! kiitos vinkistä!

 • Katarina

  Boksi t-paita on ehdottomasti mun suosikki

 • sucrin

  Tasku-paita näyttää tosi kivalta kaikissa väreissä. Sen alemman linkin takana onkin muuten Kino-housut. Omaan vaatekaappiin kuuluvat vakiona tummansiniset farkut ja väljät kauluspaidat.

 • Maiju

  Taskullinen t-paita on tosi kivan näköinen, musta t-paita on oman vaatekaapin suosikki

 • Helssunen

  Vaaleanpunainen paita sopii tosi hyvin mustan kanssa.

 • Mirka

  Vaatekaappini kulmakivenä ovat hyvin istuvat, mukavan tuntuiset farkut.
  Vaaleanpunainen taskupaita oli kerrassaan piristävä! Pakko käydä etsimässä itselle luotto t-paitaa!! Se olisi haussa, ja tarpeen!

 • Johanna

  Kiitos! Kivaa huomata Nansolta muutakin kuin mekot. Suosikkini on vaaleanpunainen Tasku-paita. Housut myös tosi kivat. Täytyy käydä katsomassa.

 • Maija

  Vähän itseäni yllättäen sanon, että vaaleanpunainen Tasku on oma suosikki!

  Käytin Nanson vaatteita joskus n. 10-15v sitten todella paljon ja seurasin mallistoja aktiivisesti. Tämän vaiheen jälkeen tahdoin ehkä tehdä pesäeroa vanhaan tyyliini ja kiinnostukseni väheni. Tässä on ollut pitkä tauko, mutta nyt olen huomannut (ehkä kasvaneesta bloginäkyvyydestä johtuen?) Nanson tuotteiden taas hiipineen kiinnostaviksi – mitähän sitä seuraavaksi ostaisi? :)

 • Neeareeta

  Tuo tasku-paita menee hankintalistalle. Harmaa ja vaaleanpunainen näyttävät ylläsi täydellisiltä. Toivottavasti sopivat minullekin. Valkoisen perust-paidan hankin jokin aika sitten Alina Piulta. Olen samaa mieltä, että muutamiin hyviin teeppareihin kannattaa todellakin sijoittaa.

 • Aino

  Musta teppari kyl iskee just nyt eniten.

 • JennyP

  Harmaa taskullinen tai herkullisen keltainen Keidas-paita olivat omat suosikkini!

 • Henna

  Boxi näyttää hyvälle.

 • Kirsi Haapasalo

  Viimeinkin kunnon vanhan ajan paksua puuvilla t-paitaa Nansolta eli BOXIA kaivattu vuosia. Mieheni tuli superkateelliseksi tästä ja sanoi, että voikun Nanso tekisi vastaavaa perust-paitaa lyhyt ja pitkähihaisena miehillekin.

 • Mirva

  Keidas -paita

 • Ou jes!

  Mustat Kino -housut & tasku t-paita

  Rakkautta!

 • Anni

  Boxi on JUST sen mallinen t-paita, mitä olen etsinyt!

 • Susanna Kalmari

  Ihania teeppareita ja kivasti stailattu! Tuo hento vaaleanpunainen taskulinen on kaunista tietty laadukas valkoinen toimii aina.

 • Susanne

  Ehdottomasti hihat käärittynä tuo tasku t-paita, harmaa ja roosa +nahkatakkini =täydellistä !

 • Anna123

  Tuo harmaa tasku näyttää tosi kivalta! :)

 • Silja

  Onpas hyvännäköisiä kuvia! Lemppari valkoinen t-paita kääräistyillä hihoilla. Valkoisen t-paidan alle joskus hankaluuksia löytää sopivaa puettavaa!

 • Anu

  Vaatekaappini kulmakiviä ovat ihanat mekot ja mustat ja valkoiset puserot. Olen itse myös etsinyt pitkään perus, klassisen mallisia mustia ja valkoisia t-paitoja / puseroita. Taidan nyt poiketa Nansolla. Keidas pusero keltaisena vaikuttaa ihanan pirteältä!

 • Päivi

  Tasku harmaana ja vaaleanpunaisena puhuttelee & houkuttelee Nansolle ostoksille! Ja en yleensä edes pidä vaaleanpunaisesta, mutta tuossa Taskussa on juuri oikea sävy <3 Vaatekaapin kulmakivinä toimivat juurikin kulutusta kestävät t-paidat & farkut.

 • Sara

  Nappaan ehdottomasti omaan vaatekaappiini tuon vaaleanpunaisen teepparin, kiitos vinkistä! Mukavien ja laadukkaiden peruspaitojen löytäminen on aina tuskaista, joten ihanaa, että nyt tuli vastaan hyvä ja vieläpä suomalainen toimija.

 • H

  Keidas-paita mustana olis mun täydellinen t-paita

 • Sanni Salmi

  Valkoinen boksi-pair näyttää hyvältä :)

 • Johanna

  Valkoinen Tasku näyttää tosi hyvältä.

 • Mymbles

  Boxi-paita taitaa olla suosikkini. Nanson Tasku-paita olisi täydellinen – ilman sitä taskua :D

 • kokki

  Tuo vaaleanpunainen, mikä ihana syksyn sulostuttaja <3

 • Suvituulia

  Tasku ja boxi kävisivät valkoisena vaatekaappini täydellisesti

 • Ninni

  Taskusta valitsisin mustan tai vaaleanpunaisen. Olisi huippua, jos löytyisi vaalea t-paita myös rintavalle… Olen vuosikaudet ”pienentänyt” itseäni mustalla/tummilla väreillä, mutta nyt olen alkanut avata itseäni myös vaaleille väreille

 • meri

  Tuli tosi hyvään saumaan, olen juuri metsästämässä uutta t-paitaa. Valkoinen boxi miellytti näistä eniten.

 • Valkoinen taskullinen paita on lemppari! Ja hihat käärittyinä tottakai!

 • Kiki

  Vaaleanpunainen Tasku on suosikkini, ja toisi kivasti väriä syksyn tummien sävyjen joukkoon. Omat kulmakiveni ovat klassisia vaatteita: mustat kapeat housut ja mustat farkut, laadukkaat neuleet luonnon materiaaleista, T-paidat, valkoiset paitapuserot rennoilla yksityiskohdilla. Asusteilla saa sitten kivasti väritettyä muuten yksinkertaista ilmettä.

 • Jenna

  Suosikiksi nousi vaaleanpunainen Tasku t-paita. Hyvältä näyttää!:)

 • E

  Boxi on ehdottomasti eniten omaan makuuni, väreistä valkoinen on ihan klassikko! :)

 • Pale

  Oi tuo Boxi-paita näyttää täydelliseltä! Olisikohan siinä viimein my true match…

 • Maria

  Tasku on hienoin. Poden juuri vaatekaappikriisiä ja haluaisin muodostaa sen sisällön vain sellaisista vaatteista jotka ostaisin nyt heti jos ne tulisivat kaupassa vastaan. Klassikot kuuluvat niihin.

 • Tanja

  Vaalean punainen,musta ja valkoinen tasku t-paita pitää hakkia. Keltaraidallinenkin kiva.

 • Penni

  Tasku paita näyttää tosi kivalta! Haluaisin siitä kyllä mustan ja valkoisen ja varmaakin olisi hyvä.

 • Essi

  Ihanan inspiroivia t-paitakuvia!! Itse olen vuosia yrittänyt löytää sitä täydellistä, kohtuuhintaista, kauniista istuvaa paitaa, muttei tähän mennessä ole napannut. Nanson paidat innostaa nyt todella ja olisi ihanaa päästä tutkailemaan laajemminkin valikoimaa! Valkoinen boxi-paita oli ehdottomasti lemppari.

 • T

  Tasku minulla on. Keidas ja boxi kiinnostaa. Hyvältä näyttää kaikki.

 • Sarppa

  Mun luottovaate on aina ollut hyvälaatuinen t-paita. Tasku ja Boxi vaikuttaa hyvältä. Mustana.Tietenkin :D.

 • Minna

  Kulmakivenä tällä hetkellä hameet. Tuo Tasku-paita käärittyine paidanhihoineen sopisi hyvin hameen kanssa.

 • Valkoinen tasku paita miellytti eniten

 • Mustikkamanteli

  Tasku ja boxi hyppasivat juuri ostoslistalle, Keidas vihreana loytyy ja on todella i h a n a. Nanson vaatteita olen viime aikoina ostellut ja hinta-laatu on bueno.

 • jannna

  Valkoinen Boxi-paita on täydellinen, sekä suosikkini. Tykkään kyllä kovasti muistakin paidoista. Pitääkin laittaa Nanso muistiin seuraavaa t-paita-ostosta varten.

  Kulmakiviäni ovat hyvä takki, -housut, -toppi ja -t-paita.

 • -T-

  Tuo Keidas-paita näyttää täydelliseltä! Sopivan rento mutta kuitenkin ryhdikäs :)

  Oman vaatekaapin suosikit on ainakin näin syksyn tullen farkut ja neuleet (ikisuosikki:musta poolo). Kaveriksi käy nahkatakki tai talvitakki, sekä tennarit tai talvikengät :)

 • Päivi Lilleberg

  Paljon hyviä tuotteita, housut ehdottomasti suosikkini.

 • Sanna H

  Kauniita! Olen jo vuosia ollut harmaiden t-paitojen ystävä. Se vaan sopii itselle paremmin vaaleaan ihoon, kuin kova musta t-paita. Tosi kivoa perusmalleja t-paidoissa, pitää lähteä sovittamaan!

 • Emmi

  Oooo mukana! Täydellinen valkoinen t-paita puuttuu kaapista! Eli kyllä mä ottaisin Tasku-paidan valkoisena :)

 • Kira H

  Nanso on viime vuosina yllättänyt minut todella positiivisesti. Nykyisin merkiltä löytyy todella kivoja ja nuorekkaita vaatteita! Satuin itse asiassa juuri sovittamaan tuota Boxi- mallista t-paitaa Prismassa (!) ja tykästyin sen paksuuteen ja jämäkkyyteen. Well done Nanso, näitä lisää! :)

 • Maija

  Valkoinen Tasku-paita! Tasku antaa paitaan kivaa ilmettä ja ryhtiä.

 • Neska

  Suosikkini noista t-paidoista on Tasku. Itseltäni se löytyy tummansinisenä ja on ollut kovassa käytössä,joten varmasti löytyisi käyttöä myös toisessa värissä.

 • Jaana

  Valkoinen Boxi-paita on todella tyylikäs ja perus. Tämän voisi hankkia!

 • Roosa

  Vaaleanpunainen Tasku-paita nlusi suosikiksi. Vaatekaapissani panostan neulemekkoihin ollessani kovin mekkonainen. Kesäpukeutumisessa olisi vielä panostettavaa. Viimeisen halppispaidan ostin keväällä. Se reikiintyi kahdessa pesussa.

 • Anna

  Harmaa on luottovärini ja tuo Tasku-paita on ainakin sinun päälläsi tosi hyvännäköinen!

 • Taru L

  I neeeeed that white shirt

 • Virpi

  Vaaleanpunainen tasku!

 • Elsary

  Näistä lemppari on varmaan toi valkoinen Tasku itselle kulmakivistä ovat kauluspaidat ja dr martensit, koska täydellistä T-paitaa ei ole löytynyt (vielä!)

 • Kirsi M

  Harmaana ja vaaleanpunaisena taskullinen teeppari on tosi nätti!

 • Ellen

  Vaaleanpunainen Tasku on suosikkini!

 • Pia

  Tasku-paita on oma suosikkini, ja se jo löytyyki vaatekaapista valkoisena ja mustana. Hihojen käärimistä en ollut edes ajatellut, sitä kokeilen heti huomenna.

 • Tarja Ruuska

  Valkoinen ja musta perus t-paita ovat ehdottomia. Vaaleanpunainen Tasku-paita miellyttää kovasti.

 • Malla

  Valkoinen Boxi :)

 • Marianna

  Boxi, koska se on täyttä puuvillaa.

 • Hanna

  Tuo harmaa Tasku on mun lemppari!

 • ak

  Vaaleenpunanen on ihana :)
  ja kyl ne peruspaidat vaan omassa pukeutumisessa on niitä, jotka on eniten käytössä; mukavia päällä, hyvännäkösiä ja helppo kuitenki muokkaa asun tyyliä esim asusteiden avulla.

 • Hanna A.

  Tasku-paita näyttää kivalta kuvissasi kaikissa väreissä, mutta 100% puuvillainen Boxi herätti myös mielenkiinnon. Kino-housut saivat jutussasi niin vahvan suosituksen, että sitäkin pitää päästä kokeilemaan samalla, kun hypistelee paitoja!

 • Tuo boksi-malli on kiva! Mutta taskullinen musta t-paita olisi ehkä enemmän tarvetta. Mun kulmakivet vaatekaapissa on ehkä mun vintage nahkatakki, äidin vanha beigevärisen kaulapusero ja mustat loaferit.

 • Leni

  Tuo Tasku t-paita vaikuttaa aika täydellesiltä, täytyy käydä kokeilemassa!

 • Jenna

  Valkoinen t-paita, taskulla tai ilman! Menee minkä tahansa alaosan kanssa ja näyttää fressille! :)

 • Annika

  Ihana nähdä kuvissa myös tuo vaaleanpunainen teeppari. Sama paita saa värillisenä ihan eri ilmeen. Nuo kuvasi todistavat, että t-paidasta on moneksi.

 • MariElina

  Vaalean rosa taskupaita on minun suosikkini.

 • Mona

  Boxi valkoisena :)

 • Marika

  Olen samaa mieltä kanssasi, että juurikin näihin perusvaatteisiin on kannattavaa satsata!
  Teeppareista omaa silmää miellytti eniten Boxi-paita. Ja käärityt hihat;)

 • Susanna

  Tasku-paita valkoisena on ikiklassikko. Oman vaatekaappini kulmakiviä ovat valkoiset kauluspaidat, mutta voisi tosiaankin hankkia lisäksi laadukkaita T-paitoja.

 • Tanja

  Suosikki on ehdottomasti vaaleanpunainen Tasku<3 Suosin perusfarkkuja, t-paitoja ja toppeja, rentoja kauluspaitoja. Pienet cityreput on tosi käteviä pyöräillessä:) Ovat korvanneet käsilaukut lähes täysin omassa arjessa.

 • Anniii

  Tykkään tosta valkoisesta tasku-mallista! Hyvä t-paita onkin ollut hakusessa, Nansoa en olekaan aiemmin testannut! :)

 • Irene

  Tasku-paita on ihana roosan värisenä! Tykkään myös boksista!

 • Aino

  Tasku-paitojen harmaa on mun ehdoton lemppari! Oman vaatekaapin kulmakiviä on kaikenlaiset mustat, korkeavyötäröiset housut. Niiden kanssa voi sitten vaihdella ylöosaa huoletta. Nuo Nanson housut ovat myös iihanat!

 • Kristiina Poola

  Upea tuo musta Tasku -paita, arkiaamujen varma pelastus!

 • Venla

  Tosi kivoja kaikki, etenkin Tasku-malli !

 • Pirjo

  Taskupaita ja Boxi ovat suosikkejani. Kaikki värit noissa ovat myös mielitiettyjäni. Kääräistyjä hihoja olen harrastanut aina, siitä tulee rento fiilis.

 • Vaaleanpunainen / roosa tasku <3

 • Pate

  Ah, täydellinen ajoitus, akuutti t-paita pula päällä. Valkoinen tasku hihat käärittynä

 • Eiina Koskinen

  Ahh, valkoinen-aina niin tyyliläs! Minkä kanssa vaan <3

 • Morjens

  Pidin aivan erityisesti noiden t-paitojen kaula-aukoista. Väljyys kunniaan!

 • Alli K

  Boxi miellyttää silmää eniten ja paksumpi kangas tuo jämäkkyyttä ilmeeseen.
  Oman vaatekaapin kulmakiviä ovat muutamat hyvin istuvat ja jännästi leikatut housut. Housut ovat villakankaisia, mutta käytettävissä myös kesällä, sillä villakangas on hyvin ohutta. Villa imartelee käyttäjäänsä laskeutumalla kauniisti, piilottaen samalla kuitenkin mahdolliset muhkurat kauniiksi kaariksi. Samoin yläosissa: suosikit ovat nekin villaisia. Ehkäpä alkusyksy onkin siksi lempivuodenaika pukeutumisen suhteen :).

 • ullak

  100% puuvilla on ihanan crispiä ja käytössä muuttuu kivan pehmeäksi!

 • Sofia

  Ihana postaus, ehdottomasti mukana arvonnassa! Puss ❤️

 • Laura

  Vaaleanpunainen tasku on taydellinen.
  Oman vaatekaapin kulmakivia on istuvat farkut, hyva tennarivalikoima Seka nahkatakki.

 • Jenni

  Tuo vaaleanpunainen Tasku Toivottavasti sitä löytyy verkkokaupasta. Ainakin näin alkusyksystä vaatekaapin kulmakiviä on juurikin täydellisen rennot mutta siistit t-paidat/topit ja lämpöiset villatakit!

 • Annika

  Tasku -paidat ovat suosikkejani, ja niitä jo löytyykin pari kaapista. :)

 • Johanna

  Valkoinen t-paita on ollut meitsin vakiokalustoa ööh since forever. Menee niin kaiken kanssa ja siksi kaapista löytyykin niitä noin 5 erilaista. Mutta onpa aika ihana toi pastellinen pinkkikin!

 • Tellu

  Tasku T-paita roosana tai mustana. Ihanaa, että joku muukin tykkää ei niin pintaa nuolevista T-paidoista (joita kaupat on nykyään väärällään).

 • hilu

  Mukana arvonnassa! Valkoinen Boxi on näistä ihanin. :)

 • mini

  Boxi-paita on just sellainen perinteinen puuvillainen suora T-paita josta pidän

 • Anniina

  Kyllä nyt kesän jälkeen tuo valkoinen paita on vaan raikkain!

 • Tarja

  Vaaleanpunainen tasku-paita näyttää päälläsi kauniilta! Itselleni tarvitsisin valkoisen boxi-paidan kaltaisen perus t-paidan.

 • Sanni

  Vaaleanpunainen tasku-paita on ihana! Varsinkin kun itsellä on koko kesän ollut jokin kummallinen vaaleanpunainen kausi menossa :D Oman vaatekaappini kulmakiviä ovat lempifarkut, 100% puuvillaa, ja muutama kirpparilöytötakki, joilla saa tylsäänkin asuun pientä twistiä.

 • Liian suuret kaula-aukot paitsi boxi paidassa.

 • Peikonlehti

  Valkoinen Tasku t-paita näyttää kivalta!

 • sannamaija

  T-paidat ovat ihania! Itselleni valitsisin mustan Keitaan, sinulle vaaleanpunaisen taskumallin.

 • Katri

  Tasku vaaleanpunaisena on aivan ihana, mutta tällä hetkellä vaatekaapissani olisi eniten tarvetta perinteiselle valkoiselle t-paidalle vaatekaappini kulmakiven eli mustien farkkujen kaveriksi :)

 • Hanna

  Lemppari kuvissa näkyvistä tuotteista on valkoinen tasku t-paita.

 • Syksyfani

  Vaaleanpunainen tasku on lempparini!
  Kulmakiviä omassa kaapissa on mustat farkut, siistit t-paidat ja neuleet.

 • valkoinen t paita on suosikkini

 • Milla K

  Tämä postaus tuli nyt kyllä kuin tilauksesta, koska olen etsinyt juurikin sopivaa ryhdikästä t-paitaa nimenomaan tuollaisella etutaskulla varustettuna. Vaatekaapin kulmakiviä on ehdottomasti t-paidat, farkut, neuleet ja vielä helpoimpana vaihtoehtona kietaisumekot!

 • eltsi

  Taskullinen t-paita + hihat käärittynä! All time favourite! Oon itsekin kunnon t-paita-junkie ja metsästän aina kestäviä, istuvia, ryhdikkäitä mutta rentoja t-paitoja vaatekaappiin. Joten tämä vinkki tuli hyvin tarpeeseen :-)

 • momo

  Ihan mahtavaa, ratkaisu polttavaan vaatepulmaan taisi löytyä tästä! Jotenkin viehätti eniten toi harmaa taskupaita. Kauniita kaikki, mutta siinä oli kivasti särmää, kuitenkin rennosti :)

 • Karoliina

  Tuo vaaleanpunainen teeppari jäi kaivelemaan mieltä. Valkoiset paidat eivät jostain syystä tunnu omilta.

 • Mervi

  Nanson valkoinen tasku t-paita on työpukeutumiseni pelastaja! Vaaleanpunainen versio toisi vähän pehmeyttä asuihin :)

 • Saara

  Boxi-paita kiinnostaa. Kaappi on täynnä erilaisissa vapaaehtoistehtävissä saaduista t-paidoista joten olevinaan sitä ei raaski ostaa muitakaan. Kulmakiviä kaapissani taitavat olla erilaiset alusvaatteet: alushameet, mekot ja mekkojen alla pidettävät silkkishortsit kesäisin. Jostain syystä Suomessa ei tunnuta ymmärtävän hyvien aluskerrastojen päälle.

 • Minttuliina

  Valkoinen paita on klassikko!

 • Sini

  Sulle Jenni sopi kyllä parhaiten tuo vaaleanpunainen Tasku-paita! Taidan hankkia saman eri väreissä. Hyviä t-paitoja ei ole koskaan liikaa

 • Virpi

  Täytyypä käydä kokeilemassa. Kivoilta näyttävät.

 • Anna

  Valkoinen boksi-t-paita näyttää ihanalta!

 • Kattis

  Tasku tai Boxi valkoisena <3

 • Virpi

  Farkut ja simppeli paita on itselläni se perusasu. Tasku-teeppari näyttää hyvältä ja täytyypä tsekata myös tuo Keidas erikoisväreissä :)

 • Sari//

  Valkoinen tasku-paita kaapista jo löytyy ja on aivan huippuvaate! Seuraavaksi kiinnostaisi myös boxi-malli :)

 • Tuuti

  Tasku näyttää ihanalta valkoisena, mutta uudetkin värit näyttävät hyvältä! Juttu osui ja upposi, koska olen jo pidemmän aikaa etsinyt sitä täydellistä t-paitaa. Omassa vaatekaapissani mustat housut ovat vahvasti edustettuna: pillifarkut, laskeutuvat herrainhousut, joustavat porkkanamalliset housut… Nykyään tärkeintä on, ettei vyötärö purista ja että housuissa pystyy kumartumaan niin, etteivät ne valu. :D Ihastuin myös noihin kuvissa näkyviin housuihin!

 • Jenni

  Vaaleanpunainen t- paita on suosikkini. Nanson tuotteet ovat olleet omia luottovaatteitana jo jonkin aikaa – mallistoista löytyy monia ajattomia ihanuuksia

 • Anne

  Voi että kuinka upeilta nuo kaikki näyttävät päälläsi! Hyvä vinkki muuten tuo hihojen kääriminen, koska noissa Nanson sivujen kuvissa näyttävät vähän hassuilta noin pitkinä, mutta sinun tyylilläsi näyttää todella hyvältä. Vaikea valita suosikkia, koska kaikki ovat omalla tavallaan tyylikkäitä :)

 • Ida Itälinna

  Käärittynä näyttää tosi paljon paremmalta! Kiitos vinkistä :) Ja tuo vaaleanpunainen väri sopii sulle aivan älyttömän hyvin!

 • Anna

  T-paita on mun luottovaate, usein ystäväni naureskelevatkin, miten uutta paitaa ostaessani kotiin päätyy aina eri mallinen uusi valkoinen, musta tai harmaa t-paita. Nanson paidoista iskin silmäni heti Boxi-paitaan -se on pakko saada!

 • Jenni

  Tasku-paita on ihana kaikissa väreissä! Just yksi päivä kävin vaatekaappia läpi ja totesin, että osa t-paidoista joutaa siivousräteiksi, sen verran huonossa kunnossa ovat. Miksi oi miksi en ole aiemmin tajunnut ”osta vähemmän, mutta parempaa”-mentaliteettia? Sitä aion kuitenkin jatkossa noudattaa.

 • Nina

  Olisipa hienoa, jos Nansolta löytyisi hyvä perusteeppari myös rintavalle. Täytyypä käydä katsomassa :) Sinun päälläsi tämä taskullinen näyttää kivalta!

 • Tee paita on niin konikäyttöinen kaapissa aina musta ja valkoinen. Uusi Bokdipaita kiinnostaa

 • Siriiiii

  Yksinkertainen valkoinen t-paita on kyllä asukriisin pelastaja! Tuo Roosan värinen taskullinen t-paita on myös erittäin herkullisen näköinen :)

 • Julia

  Valkoinen tasku ❤️

  • StiinaP

   Valkoinen tasku myös minun suosikkini. Vaaleanpunainen ja harmaakin kyllä ovat tosi nättejä.

   Vaatekaapin tärkeimmät vaatekappaleet ovat minulle mustat pillihousut, neutraalit, luonnonläheiset sävyt t-paidoissa ja neuleissa. Siten kaikki käy kivasti yhteen. Vaaleanpunainen on uusi suosikkini, joka myös natsaa kivasti neutaaleiden vaatteiden kanssa. Vaatekaapissani melkein kaikki sopii yhteen kaiken kanssa.:) helppoa ja mukavaa ja kukkarolle edullista kun uutta ei juuri tarvi ostaa, sen kuin yksitelee vaatteita eri tavoin.

 • Merja

  Tasku-paidan kaikki värit näyttävät hyviltä!

 • Säde

  Tasku vaaleanpunaisena hihat käärittynä aivan ihana

 • Mari

  Valkoinen Boxi on suosikkini, valitettavasti kokoni on jo loppunut verkkokaupasta. Tasku on myös hyvä perus T-paita, pari menee tilaukseen.

 • -Selma-

  Voi, niin kivan näköisiä kaikki, että vaikea valita suosikkia. Sopivat sinulle niin täydellisesti jokainen. :)
  Oman vaatekaapin luottojuttuja ovat farkut, neuletakit ja huivit. :D

 • Joliel

  Musta Keidas-paita, koska pidän hieman väljemmistä paidoista. Oman vaatekaapin kulmakiviä ovat juurikin t-paidat hyvällä leikkauksella, farkut, neuletakit ja löysähköt neuleet.

 • Minna

  Vaaleanpunainen on ihanan freessi! :)

 • Vapsu

  Jee, boxi on kyllä iloinen yllätys. Taskut jäänet ostamatta juuri elastaanin takia. Itselläni on hidas vaatekaapin järkevöittämis prosessi käynnissä. Enää ei turhia ostoksia eikä vaatekriisejä toivottavasti. Ja kyllä ne teepparit on tosi tärkeitä kun vaan löytyisi mieluisia. Boxi täytyy ainakin käydä kokeilemassa!

 • Emilia

  Tasku vaaleanpunaisena :)

 • Pirkko Nurmi

  Tasku t-paita mustana olisi omaan vaatekaappiini sopiva vaate. Tykkään mukavista rennoista vaatteista, jollaisia olen löytänyt usein Nanson kaupasta. Postaus oli mukavaa luettavaa.

 • S

  Lemppari näistä on valkoinen tasku-T-paita hihat käärittynä – näyttää ihan täydelliseltä!

 • Veera Vihervaara

  Tuo uusi valkoinen boxi-malli näyttää ja kuulostaa just sellaiselta mitä olen etsinyt, täytyypä tutustua erityisesti siihen. Hyvännäköisiä ovat nuo kaksi muutakin :)

  T-paita valikoituu päälle lähes joka päivä, joten kyllä se aika tärkeä osa omaa pukeutumista on.

 • Reija

  Olinkin etsinyt mista loytaisi taskumallisia teeppareita! Ja chinotyylisia housujakin olin pohtinut! Eli vahan liiankin sopiva aihepiiri itselleni. Hyvalta nayttaa!

 • HannaK

  Oma lemppari on klassinen valkoinen rintataskulla varustettuna. :)

 • Minttu

  Harmaa Tasku on näistä oma lemppari. Mun tyyliä kuvaa parhaiten juuri farkut + t-paita :)

 • Kiitos perusteellisista tuotteiden esittelyistä. Tästö oli paljon apua valintoihin.

 • Anneli Suomalainen-Hiivala

  Just muutama viikko sitten ostin valkoisen Tasku-teepaidan. Huikeen hyvä.
  Ansku

 • Satu Salonen

  Vaaleanpunainen Tasku-paita olisi mieluisa lisä vaatekaappiini.

 • Anneli Linkoheimo

  Boxi ja Tasku ovat näistä suosikkejani. Ihan perusvärit musta, valkoinen ja harmaa miellyttävät.

 • Maimi

  Keidas-malli nousi ehdottomasti näistä suosikikseni! Pidän väljistä, rennoista t-paidoista, ja tämä oli juuri sitä. :)

  Olen itse jokseenkin suuren vaateidentiteettikriisin keskellä tällä hetkellä, enkä oikein edes enää tiedä, onko vaatekaapissani kulmakiviä. Farkut taitavat olla se ainoa kulmakiveni. Yläosissa kaipaisin vielä hyviä kulmakiviä ehdottomasti.

 • Kaisa

  Olen vinkistäsi hankkinut valkoisen t-paidan Arelalta, ja olen ollut tyytyväinen! Ihan hiljattain katselin noita Nanson teeppareita ja mietin, olisivatko ne hyviä, sillä harmaa ja musta puuttuvat kaapistani. Mielestäni myös OtherStoriesilta löytyy hintaansa nähden hyviä puuvillateeppareita, eivät ole menneet pesussa miksikään. :)

 • Henna

  Taskupakkauksen löytyy harmaana ja on ollut ihan lemppari! Kiinnostaisi kovasti myös jos olisi vinkata täydellinen valkoinen toppi/hihaton paita!

 • Tuuli

  Minulta loytyykin jo tasku-paita punaisena, mustana ja valkoisena. Pitaa kuitenkin seuraavaksi kokeilla naita kahta muutakin mallia. Nanso on kylla t-paidoissa ihan suosikkini.

 • Iiduliinu

  Valkoinen taskullinen t-paita on klassikko. Siskonikin vannoo Nanson teeppareiden nimeen ja tarkoitus on mennä ostamaan itsellekin Nanson paita.

 • Jenna Karjalainen

  Ah, puhtaan valkoinen yhdistettynä mustaan – klassinen Boxi-paidan materiaali viehättää, vaikkakin Tasku-paidan tasku on paidassa se kiva pieni yksityiskohta, mitä yleensä haen pukeutumisessani.

 • Inka

  Kyllä tuo Tasku-paita miellyttää omaa silmää eniten! Itse löysin uusimman t-paitalempparini yllättäen Lidlistä alle neljällä eurolla. 100% puuvillaa ja just sopivan jämäkkää kangasta! Tasku vain puuttui, joten ehkä nyt olisi sellaisen version aika ;)

 • Heli

  Vaaleenpunanen tasku-teeppari on aivan ihana

 • Oona

  Valkoinen t-paita on minunkin suosikkini – niin vaikea kuin sellaiset sitten käytännössä onkin pitää puhtaina ja pidempään valkoisina…

 • Jaana

  Täällä myös yksi ”täydellisen T-paidan” metsästäjä, melkolailla samoilla spekseillä kuin sinäkinpitääpä käydä kokeilemassa Nanson Boxi teepparia

 • Outi

  Tasku-paidat ovat kivoja, etenkin meleerattu harmaa!
  Oman vaatekaapin kulmakivet ovat mustat farkut ja rennot (ruutu-)paitapuserot :)

 • Katja

  Tasku-paitoja kaikissa väreissä! Terveisin perusteepparia edelleen etsimässä.

 • Milla

  Musta keidas, aivan ihana❤️

 • maijis_

  Tuon taskupaidan voisin ottaa kaappiini vaikka joka värissä. Vaatekaappini kulmakivinä ovat t-paitojen lisäksi pillifarkut ja neuletakit.

 • Viivi

  Keidas sopisi kaappini luottovaatteisiin.

 • Valkoinen hihat käärittyinä miellyttää minua.

 • P

  Tasku-paita, mutta en osaa päättää värisuosikkia :)

 • Elina V.

  Harmaa ja vaaleanpunainen Tasku näyttävät täydellisiltä!

 • Lisko

  Tylsä mikä tylsä mutta minkä sitä itselleen mahtaa, kyllä se musta vaan on paras. Kova kamppailu keitaan ja taskun välillä, mutta rennompi keidas vie voiton.

 • Sanna

  Vaaleanpunainen Tasku näyttää kivalta. :)

 • Sannna

  Yksinkertaisille, laadukkaille ja kestäville t-paidoille olisi tarvetta omassakin vaatekaapissani. Pitääkin tutustua Nanson valikoimaan. Erityisen vaikeaa on ollut löytää valkoista t-paitaa, josta ei näkyisi läpi, enkä ole vielä sellaista onnistunut löytämään.

 • Katri

  Tasku paita kaikissa väreissä näyttää kyllä todella hyvältä!

 • Iida

  Oma lemppari näistä ehdottomasti tuo tasku-paita. Harmaata t-paitaa ei löydykään vielä omasta kaapista. Valkoinen on itellä vähän kuin monille musta eli valkoisia t-paitoja ja toppeja löytyy useampia eri malleja. Toi hihojen kääriminen näyttää tosi hyvältä ja vinkki lähtee ehdottomasti kokeiluun!

 • Silja

  Lempparini on ehdottomasti vaaleanpunainen Tasku-paita!

 • Sari

  Roosa tasku

 • Ella

  Mun vaatekaapista puuttuu viela se taydellinen t-paita. Tuo Boxi voisi olla juuri se valkoisena ja mustana.

 • Tanja K.

  Boxi-paita on todella hyvän mallinen, kunpa sitä saisi myös mustana! Erinäiset mustat vaatteet ovatkin vaatekaappini kulmakiviä, esim. musta t-paita, perusneule, mustat farkut ja suorat housut.

 • Tiina Markkio

  Tasku t-paita on yksinkertaisuudessaan tyylikäs mutta rento. Nyt syksyllä valkoinen tasku t-paita loistaisi kauniisti oranssin pitkän neuleen kanssa.
  Vaatekaapin kulmakivet olisivat juurikin yksiväriset, laadukkaat t-paidat. Myös toppi malliset paidat ovat lähes päivittäin käytössä.

 • Hana

  Vaatekaappini kulmakiviä on juurikin istuvat housut ja muutama perus t-paita. Vielä puuttuu muutama perusvaatekappale helpottamaan arkea. Valkoinen t-paita on klassikko.

 • Minna

  Minun vaatekaappineni kulmakivi on valkoisen sijaan harmaa perusteeppari. Tasku vaikuttaa katsastamisen arvoiselta!

 • Anna

  Musta Tasku!

 • Maiju

  Ai että, Tasku vaikuttaa kyllä aika täydelliseltä. Omassa vaatekaapissa olisi kyllä tilausta kaikille, erityisesti vaaleanpunaiselle versiolle.

  (Ja nuo housut!! <3____<3)

 • Johanna

  Vaaleanpunainen taskullinen t-paita on todella kaunis. Se ja valkoinen menevät ostoslistalle. Itsekin olen pikkuhiljaa alkanut ajattelemaan vastuullisuutta ja tuotteen kestävyyttä enemmän. T-paidat ovat omassakin kaapissani kiireisten aamujen pelastaja.

 • Mukana ☺️

 • Anna

  Tuo ihan viimeinen perusharmaa taskun kera on minusta kaikkein paras. ♥️

 • Rosa

  Vaaleanpunainen teeppari näyttää parhaalta päälläsi :)

 • Maru

  Vaaleanpunainen osuu tänä syksynä!

 • Joanna

  Valkoinen t-paita ja tummansiniset farkut on sellainen kombo, joka yksinkertaisuudessaan viehättää aina – valkoinen Tasku näyttäisi siihen aikalailla täydelliseltä! Omassa vaatekaapissa tärkeimpiä osasia ovat neuletakit ja korkeavyötäröiset farkut, jotka taipuvat kaikenlaisiin tilanteisiin ja yhdistelmiin.

 • SannaN

  Boxi valkoisena näyttää just siltä, mitä oon etsinyt!

 • Pauliina

  Valintani on valkoinen Boxi. Vaatekaapini kulmakivi on hienot kengät. :)

 • Galileea

  Itse luotan suomalaisen R-collectionin elastaanittomaan ja tyköistuvampaan t-paitaan, jota saa myös pitkähihaisena versiona. Ne käyvät tosi hyvin töihin mm. Neuletakin alle. Harmi, että värinä on enää pelkkä musta. https://www.r-collection.com/product/79/womens-elastic-t-shirt-black

 • Anna-Maija Niiniaho

  Nice pictures and ideas jos to wear
  Nanso T-shirts

 • Hanna-Maria

  Valkoinen t-paita on ehdottomasti suosikkini ja käynkin Nansolla katsomassa nämä vinkkisi. Hyvää t-paitaa on vaikea löytää.

 • Sande

  Tasku ja Boxi näyttää kivoilta ja hitsi, kun tekeekin eri näköiseksi tuo hihojen kääntäminen. Täytyykin kurkkia Nanson sivuja, niin usein tulee kyllä ostettua niitä halpoja alepaitoja ketjuliikkeistä

 • Sirpa Rintala

  Valkoinen taskupaita ja boxi parhaita- ihana yhdistää mustiin housuihin ja vekkihameeseen

 • HELENA MERONEN

  ENSI KERRAN LUEN JONKUN BLOGIA!! SYY: EN OLE
  LÖYTÄNYT HYVÄ LAATUISTA TARPEEKSI VÄLJÄÄ
  PITEMPI HIHAISTA YKSIVÄRISTÄ, HYVIN PESUN
  KESTÄVÄÄ T-PAITAA! NETIN KAUTTA EN OSTA,OLEN
  MAHAKAS,ISOT ALLIT, PITÄÄ SIIS SOVITTAA!
  NYT VAAN SEURAAVALLA KAUPUNKI REISSULLA
  NANSOON!

 • Hanna

  Boxi- paita ja Kino- housut näyttävät ihanalta yhdessä, näistä tuli ehkä uusi vaatepakkomielle itselle! Kulmakivet ovat osittain löytyneet tai vielä etsinnässä, mustat (NEUW) farkut on suosikkini. Tähän kaipaan postauksen kaltaisia (tai juuri näitä) teeppoja eri väreissä, pitempilinjaisen mustan neuletakin sekä rennommat housut. Kino – housua täytyykin sovittaa seuraavaksi.

  Yleisin ongelmani t- paitojen valinnassa on ollut niiden istuvuudessa. Oikeaa kokoa ja mallia on vaikea löytää, vielä kun toiveessa olisi pitkäaikainen sijoitus. Onko tähän neuvoa näissä Nanson teepoissa?

  Kiitos hyvästä postauksesta! :)

 • Emma

  Heeii ihan huippujuttu aliarvostetusta vaatekaapin peruspilarista. Näistä Nanson malleista löytyi vaikka mitä kivoja – ja hihat käärittynä

  Oma valinta olisi valkoinen Boxi-paita

 • Postauksesi oli todella mielenkiintoinen ja siinä oli paljon hyviä pointteja siitä, miksi jo pelkkään T-paitaankin kannattaa panostaa hieman enemmän.

  Edustan uutta vaatebrändiä ja olisimmekin halunnut lähettää sinulle näytteenä ainakin meidän t-paitoja. Suunnittelussa on huomioitu juurikin kestävyyttä ja niin sanottua vaatekaapin kulmakiviajatusta. Nettisivuilta näkyy enemmän tietoa meistä ja hieman kuvaakin :)

 • helena rannikko

  boxi- ja tasku-paidat näyttävät hyviltä.musta on mun väri.

Related posts