3/08/18

Musiikkia yhden hengen olohuonebailuihin

2 52

Yksi kuluneiden kuukausien suosikeista Spotify-listoillani on ollut Montrealista kotoisin oleva Clarianin biisi Ver (11Am Mix), jonka soljuva melodia ja tanssihaluja nostattava biitti ovat aivan omiaan yhden hengen olohuonejameihin. Kappale on julkaistu vuonna 2015 ja uudemmilla levyillä on enemmän sellaisia 80-luvusta muistuttavia soundeja ja Chromatics-viboja, joten jos nuo avainsanat herättävät positiivisia tuntemuksia, kannattaa tsekata herran uudempikin tuotanto.

Saattaisit tykätä tästä biisistä, jos meikäläisen musiikkimieltymyksille tyypilliset melankoliset melodiat, elektrosoundit ja yhdistettynä tanssittavaan rytmiin sytyttävät. Assosioin itse tämän biisin jotenkin samoihin tunnelmiin aiemmin julkaisemieni Fort Romeaun ja Kiasmoksen biisien kanssa. Vahva suositus myös niille!


Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Larianna

    Nice! Pitäisi useimmin vain asettua kuuntelemaan musiiikkia eikä kuluttaa sitä taustameluna :). Vähän tuli jostain syystä assosiaasiot Boards of canadan Dayvan cowboy biisiin.

    • Tämä! On jännä, miten eri tavoin ihmiset kuuntelevat musiikkia. Monille musiikki on lähinnä sellaista taustaääntä ja monia minun suosikkikappaleitani pidetään erityisesti sellaisena ”hyvänä taustamusiikkina”, koska niissä ei esimerkiksi ole laulua lainkaan. Itse taas rakastan tällaisiin monitasoisiin instrumentaalimelodioihin uppoutumista. Ja yksi suosikki on myös tuo mainitsemasi Boards of Canadan Dayvan Cowboy. :)

Related posts