1/08/18

Kurkistus syksyyn: Samuji AW18

109

Näiden hellekelien keskellä talvitakit ovat ehkä kauimpana ajatuksista kuin kuvitella saattaa, mutta ajattelin väläyttää silti pienen syksyisen inspiraatiopläjäyksen kesäpäivien keskelle. Ehkä nämä Samujin syksyiset lookbook-kuvat saavat pukeutumisideoita jo aluilleen kolempia kelejä odotellessa.

Ihastuin tämän syksyn Samuji-kokoelmassa erityisesti stailauksesta, jossa vaatteita on rohkeasti kerrostettu päällekkäin ja yhdistelty vähän yllättäviksikin kokonaisuuksiksi. Valitsin lookbook-kuvista itseäni eniten puhutelleen tyylit jakoon teillekin. Jostain syystä erityisesti tuollainen alla olevan kuvan rennon letkeä tyyli puhuttelee. Lisäksi tykästyin vintage-muodista muistutteleviin hartialinjoihin, ruututakkeihin, leveisiin housuihin ja jännittäviin pilkullisiin saapikkaisiin. Myös oranssi väri on miellyttänyt silmää jo pidemmän aikaa. Voitte olla varmoja, että kokeilen toteuttaa jotakin tämän tyylistä oman vaatekaappini aarteilla heti, kun helteet hellittävät.

Mitäs muut tuumitte?

Photos: Samuji AW18

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts