18/07/18

Musiikkia kesäiltoihin

53

Yksi parhaista kanavista uuden musiikin löytämiseen on minulla ollut Spotifyn Viikon suositukset -lista, joka ehdottelee kappaleita aiempien kuunteluideni perusteella. Välillä osuu ihan nappiin, välillä ei yhtään ja joskus löytyy kappaleita, joissa on potentiaalia mutta jotka vaativat enemmän kuunteluita sykähdyttääkseen kunnolla. Ja joskus joku kappale kolahtaa jo ensikuulemalla. Tämä Turtlen ja Eliza Shaddadin maagisen leijuva Blood Type -biisi vei mennessään heti ja on soinut repeatilla viikon alusta lähtien. Tässä on jotain niin ihanaa, että melkein itkettää. Kannattaa tsekata muukin Turtlen tuotanto, on nimittäin juuri sellaista meikäläisen tyyppistä musiikkia! :)

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts