7/06/18

So good at being in trouble

55

Olipa tullut ihania kommentteja tuohon viimeviikkoiseen musapostaukseen – kiitos! Joku kyseli siellä postauksen kommenteissa, olisiko minulla esimerkiksi jotain soittolistoja jaettaviksi. Ja onhan niitä! Ihan kaikista lempparilistoista en ole tehnyt julkisia, mutta ainakin tämä Kaikki hyvät biisit -jättilista on kaikille avointa riistaa ja siinä riittää kuunneltavaa pidemmäksikin aikaa, sillä listan kokoaminen on alkanut jo liki kymmenen vuotta sitten. Pitäisi ehkä tehdä osasta muistakin suosikkilistoista julkisia. Otetaan tämä siis työn alle!

Tänään jakoon pääsee leppoisiin tunnelmiin ja letkeisiin kesäseikkailuihin täydellisesti sopiva Unkown Mortal Orchestran jo viisi vuotta sitten julkaistu So Good At Being In Trouble. Uusiseelantilainen bändi julkaisi juuri tuossa keväällä uuden Sex & Food -nimeä kantavan albumin, jonka soundeissa on sellaista Tame Impala -fiilistä ja levyn tunnelmat seikkailevat jossain psykedeelisen indierockin, funkin, soulin ja folkin välimaastossa.

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts