6/06/18

Afterwork-podcast: Riikinkukko tunkiolla ja muita suomalaisia sananlaskuja

3 56

Itku pitkästä ilosta, vai miten se meni? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan suomalaisista sananlaskuista ja pohditaan, miksi ihmeessä moni niistä on niin negatiivisia. Vieraanamme on tällä kertaa viime jaksossa jo hurmannut Sonja, joka paljastuu keskustelun lomassa melkoiseksi sananlasku-intoilijaksi – harmi vain, että useimmiten Sonja kuulemma käyttää sananlaskuja täysin väärin ja kääntää niitä myös hyvin hämmentäviksi englanninkielisiksi versioiksi, haha. Tuleepa pohdintojen lomassa myös keksittyä pari ihan uuttakin sananlaskua. Saa vapaasti ottaa käyttöön! :D

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin, Acastin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts