2/06/18

Kynnet kuin karamelli

4 55

En arvannut, että tykkäisin puuterinsävyisistä kynsistä niinkin paljon kuin pidin niistä edellisistä – näemmä tarvitsee vain löytää se oikea sävy. Päätin kuitenkin, että hillityn kynsityylin jälkeen saa olla väriä ja kesän kunniaksi kynnet ovat nyt kuin karamellit. Jotenkin näiden kynsien ihanan heleät sävyt eivät edes pääse oikeuksiinsa kuvissa, sillä tuo mintunvihreä on luonnossa paljon vahvemman ja vihertävämmän sävyinen kuin kuvissa, mutta aika söpöiltä nämä näyttävät pienestä värivääristymästä huolimatta. :)

Muistuttelen muuten tässä samalla, että vielä juhannukseen asti on voimassa Bio Sculpture -hoitolan jalkahoitotarjous Pupulandian lukijoille, mikäli haluat käydä laittamassa jalat ja varpaankynnet sandaalikuntoon pienen hemmotteluhetken kera. Lisätietoa tarjouksesta löydät täältä! :)

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Irma

    Miksi geelaukdet pysyvät minulla huonosti? Viikon kuluttua jostain kynnestä geelaukdet alkaa irvistellä? Olen käynyt laittamassa kynnet eri paikoissa, ja näin käy lähes aina.

    • Voihan harmi! Geelien pysyvyys riippuu paljon myös ihan omista kynsistä ja joillakin ne eivät valitettavasti vain oikein meinaa pysyä. Jos olet kokeillut useita eri paikkoja, niin voi olla, että sinulla vain on sitten huonoa tuuria näiden omien kysiesi kanssa. Mutta vielä muistutuksena ja kertauksena, että geelikynsien pysyvyyttä voi merkittävästi omilla toimilla avittaa, sillä monet arkiset toimet saavat ne helposti irtoamaan. Älä käsittele voimakkaita pesuaineita (jo tiskiaine Fairy on kynsille vaaraksi). Äläkä käytä kynsiäsi työkaluna: hintalapputarrojen rapsuttelu irti tavaroista, tölkkien availu kynnellä, jne. saavat geelit irtoamaan tosi helposti.

Related posts