1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Miten osuvasti tulikin huippu mietelause :)

    Monen monta vuotta olen seurustellut nykyisen puolisoni kanssa. Yhteistä taivalta on takana 7 vuotta. Noh minulle se on pitkä aika kun on ensimmäinen parisuhde, yhteinen koti sekä auto. Haaveilimme monen monta vuotta yhteisestä ulkomaan matkasta. Monesti jopa itkuisin miettein kun tuntui lähes mahdottomalta mihinkään päästä epävarman taloudellisen tilanteemme takia. Nyt odotuksemme kuitenkin palkittiin ja pääsemme reissuun ensikesänä. Sille yhteiselle ulkomaan matkalle ja puolisoni saa nähdä ne palmut ja rannat. On aina yhtä upeaa odottaa tulevaa matkaa ja tuntea se jännitys ja innostuneisuus vatsan pohjalla. Odotus todellakin palkittiin. Ja uskon edelleen vahvasti, että omilla unelmilla on mahdollisuus toteutua.

    Ihanaa kesää sinulle Jenni!

Related posts