15/05/18

Pupulandia 11 vuotta!

12 104

Joka vuosi se tuntuu yllättävän jostain nurkan takaa – blogisynttärit nimittäin! Muistelin viime viikolla, että näitä aikoja se oli, kun aloitin blogini vuonna 2007, mutta en kyennyt ulkomuistista palauttamaan mieleen tarkkaa päivämäärää. Eilen sain Ben & Jerry’s -jäätelömerkiltä sähköpostitse onnitteluviestin blogisynttäreiden johdosta ja naurahdin, että on se hyvä, kun edes joku muistaa. Kiitos vain sinne suunnalle!

Tuntuu, että taidan toistaa itseäni jokaisessa synttäripostauksessa, mutta on ihan käsittämätöntä ajatella, että siitä on jo 11 vuotta, kun Pupulandia sai alkunsa. Aikamoinen taival on tultu harmittomasta harrastuksesta ammatiksi ja opiskelijatyttösestä bisnesnaiseksi. ;) Ehkä tämä on se hetki, kun voi ihan hyvillä mielin vähän kehaista itseään, että aika mahtavia asioita on saavutettu kovalla duunilla, avoimella mielellä, ripauksella rohkeutta sekä hyppysellisellä onnea.

Olen jotenkin niin häkellyksissäni tästä synttäripäivästä, että on niin sanotusti takki aivan tyhjä. Niinpä ajattelin, että annan tässä kohtaa sananvapauden teille lukijoille! Onko mukana porukkaa, jotka ovat roikkuneet matkassa ihan alusta asti? Mitä on jäänyt mieleen? Tässä on myös oiva hetki antaa ruusuja ja risuja sekä esittää postaustoiveita tai muita kehitysehdotuksia! Pusuja kaikille!

t-paita // t-shirt Arela

hame // skirt Samuji

kengät // shoes H&M*

korvakorut // earrings Glitter

laukku // bag Topshop*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Liisa Kivi

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jenna

  Onnea 11-vuotiaalle! <3 Olen seurannut blogiasi jo vuosikausia, mut todella harvoin kommentoin mitään. Tunnut tosi samanhenkiseltä kuin minä, ja useimmiten nyökyttelen etenkin kun luen pohdiskelevampia tekstejäsi, osaat pukea tosi hienosti ajatuksesi sanoiksi! Pidän sun elämänarvoista ja asenteestasi. Ainiin, ja ulkoasultaan blogi on upea, kaunis ja seesteinen, ja tyylisi on ihan mieletön. Kiitos. <3

 • Annariina

  Mukana ollaan oltu ihan alusta saakka – niistä ajoista, jolloin vielä itsekin kirjoittelin ”Seven days a week”-muotiblogiani ”Ambe” -nimimerkin takaa. :D Blogisi kehityskaari on ihan huikea ja on ihailtavaa, miten olet todellakin onnistunut luomaan harrastuksesta ammatin itsellesi.

  Nyt kun tarkemmin ajattelen, olet ainoa bloggaaja, jota seuraan edelleen ja jonka blogi aikoinaan oli ensimmäisiä, joihin tutustuin. Mikäköhän on pitänyt minut matkassasi? Ensimmäisenä tulee mieleen aitous: aito elämänasenne niin iloineen kuin suruineenkin. Pidän myös hirvittävän paljon tyylistäsi – osaat yhdistää trendikkäät ja muodikkaat vaatteet erinomaisesti niin, että kokonaisuus näyttää silti persoonalliselta ja sinulta. Harmikseni totean, että useat bloggaajat vain tuntuvat näyttävän tyyliltään keskenään samanlaisilta tai jokin mielikuvitus asuista puuttuu. Ja muistan, että ihailin tyyliäsi jo silloin blogin alkuaikoina!

  Loppuun lisään vielä, että myös ammatillisessa mielessä blogisi on mielestäni kehittynyt etenkin viimeisen vuoden aikana – yhteistyöt ovat kiinnostavia ja osaat tuoda ne esiin omalla tavallasi. Tuntuu myös, että osaat valikoida juuri sinun blogiisi ja henkilöbrändiisi sopivat yhteistyökumppanit hyvin.

  Oikein huikeita synttäreitä Pupulandialle ja aurinkoista kevättä sinulle Jenni!

 • Julia

  Paljon onnea synttärisankarille!:) Pupulandia on ensimmäinen blogi, jota aloin aikoinaan lukea. Nimen perusteella silloin kiinnostuin (pupufani kun oon) ja jäin koukkuun heti, vaikka aiheissa ei pupuja näkynytkään ;D Kiitos upeasta blogista! Aina löytyy niin ihania juttuja; keveyttä ja pohdintaa, kuvia, vinkkejä ja elämää laadukkaasti toteutettuna. Oot super <3

 • Katti

  Värit ovat minulle todella tärkeitä ja yksi iso syy miksi seuraan blogiasi on sinun jännittävä värisilmäsi, miten yhdistelet värejä sisustuksessa ja pukeutumisessa. Tykkään kovasti!

 • Minni

  Jostain tosi varhaisesta olen roikkunut mukana, asuitkohan ehkä Jyväskylässä? Joka tapauksessa jostain vuodesta 2007 tai 2008. Mitään muita muotiblogeja en oikeastaan enää edes seuraa, mutta tämä on säilynyt.

  Minulla on jäänyt jostain syystä mieleen mintunvihreä väri, se kuva, jossa olet peiton alla kipeänä ja postaus, jossa kirjoitit yksinäisyydestä ja vaikeudesta löytää ystäviä aikuisiällä. Se oli samaistuttava osui siihen elämäntilanteeseen hyvin. Yleisesti kauniit kuvat ja seesteinen värimaailma.

  Hyvää synttäriä!

 • En ihan asti ole blogiasi seurannut. Kirjoitit silloin Indiedaysissä, kun aloin seurailla. Sitä miten blogiisi alun perin blogiisi eksyin, en muista.
  Onnittelut Pupulandialle!

 • Sarana

  Lämmin onnittelu Jenni upeasta 11-vuotiaasta blogista ja siitä työstä, mitä olet sen eteen tehnyt!

  Olen täysin samaa mieltä ensimmäisten kommentoijien kanssa. Sinusta välittyy fiksu, ajatteleva, empaattinen ja inhimillinen kuva tänne toiselle puolelle ja After workit ovat vain vahvistaneet tuota kuvaa. Pystyt katsomaan asioita eri näkökulmista ja nostat esiin todella tärkeitä arvoja. Kun löysin sinut snäpistä pari vuotta sitten, yllätyin miten kupliva ja eloisa persoona olet. Se on tuonut uutta maustetta myös blogisi lukemiseen ja toivon, että sinua näkyy snäpin puolella jatkossakin.

  Minulle on jäänyt erityisesti mieleen tuo samainen kipeänä peiton sisällä postaus, joka aiemmin mainittiin. Jostain syystä kirkkaana mieleeni on jäänyt myös asu, jossa sinulla oli päälläsi kirkkaan keltainen jakku – olin niin kateellinen siitä, miten tyylikkäältä näytit silloin :) Ja näytät edelleen! Tyylisi on upea ja sitä on mukava seurata.

  Kiitos Jenni kaikesta! Ihana kun olet.

 • Annika

  Onnea 11-vuotiaalle! Olen lukenut blogiasi varmaankin vuodesta 2008 tai 2009, mutta harvoin jaksan/ehdin kommentoida. Blogisi on upea ja jotenkin samaistun teksteihisi, vaikka elämäni on aivan toisenlaista kuin sinun. :)

 • Syrämmelliset onnittelut 11-vuotiaalle vuosi vuodelta upeammalle Jennille ja Pupulandialle! <3

  Oon seurannut Pupulandian matkassa jo vuosikausia, mutta harvoin tulee kommentoitua mitään (tosin Instagramissa aina välillä). Jotenkin tunnut niin kovin tutulta ja ikään kuin ystävältä, jota toivottavasti pääsisin ihan livenäkin joskus moikkaamaan! Ihailen paljon sun rohkeutta ja avoimuutta vaikeistakin asioista. Kultaisen sydämen lisäksi sulla on myös pettämätön tyylitaju, josta ammennan paljon inspistä!

  Kiitos paljon näistä yhteisistä vuosista -toivottavasti niitä on vielä paljon edessä!

  Rakkaudella & tyylillä,
  Mira | http://fashionpoetry.eu/

 • Kaisa

  Moi Jenni,
  ja onnea superisti!

  Kiitos sanoistasi täällä ja muualla – oot ennen kaikkea rohkea ja sen lisäksi lempeä ja empaattinen (oon varmaan sanonut sen aiemminkin). Oot uskaltanut olla tosi rehellinen ja ottanut puheeksi vaikeita, henkilökohtaisia asioita. On tärkeää, että asioista keskustellaan, ja vaatii uskallusta tehdä se omalla nimellään.

  Oon onnellinen sun puolesta; oon seuraillut etenkin viime aikojen postauksia hymyillen. Toivon sulle kaikkea hyvää ja blogille monia vuosia :)

 • Heidi

  Wau miten pitkä matka! Onnea paljon Pupulandialle!

Related posts