9/05/18

Afterwork-podcast: Introvertti vai ekstrovertti?

3 68

Kerroin hiljattain olevani itse sosiaalinen introvertti ja tuoreimmassa Afterwork-podcastin jaksossa pohdiskellaan myös erilaisia persoonallisuuden piirteitä ja erityisesti ekstroverttiyden ja introverttiyden eroavaisuuksia. Studiossa on tälläkin viikolla vieraanamme ihana bloggaajaystäväni Viena ja hänen kanssaan mietitään yhdessä, millaiset luonteenpiirteet meissä kussakin ovat dominoivimpia. Entä kuka rakastaa esiintymistä ja kuka puolestaan vetäytyy mieluiten nurkkaan keskustelemaan henkeviä?

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin, Acastin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Maiju

    Nämä podcastit on huippuja! Ihanan kevyttä ajanvietettä, jossa kuitenkin on ajatusta.

  • Anna

    Olen aivan koukussa Afterworkiin! Tämä jakso oli erityisen hyvä, antoi uutta ajateltavaa.

  • Koen itseni ehkä enemmän intro- kuin ekstrovertiksi, vaikka molempia piirteitä löytyy. En ole puhelias ja pelkään uusia tilanteita, varsinkin esiintymistä. Koen itseni silti melko sosiaaliseksi, minkä lisäksi rakastan asiakaspalvelua.

Related posts