22/04/18

Sunnuntaibiisi: Paolo Nutini – Iron Sky

4 51

Tuttavani soitti minulle jokunen vuosi sitten Paolo Nutinin Iron Sky -biisin. Kappale teki vaikutuksen heti ensikuulemalta, mutta jostain syystä jäin mielikuvaan, että biisi on vanha ja laulajakin sellainen raspikurkkuinen varttuneempi herrasmies. Voitte kuvitella hämmennykseni, kun vihdoin ja viimein tuossa viime syksynä uteliaisuuttani tutkailin, löytyisikö kappale myös Youtubesta ja tajusin biisin olevan vain muutaman vuoden takaa ja laulajan minua nuorempi. Ja saanen myös esittää huomion, että myöskin aikamoisen komea.

Onnistuin törmäämään Iron Skyn live-taltiointiin tutkimusretkelläni ja olin siitä suorastaan mykistynyt. Tuo ääni ja karisma, wow. On aina jotenkin pysäyttävä hetki, kun kuulee jonkun kappaleen live-versiona ja biisi kuulostaa paremmalta kuin levyllä. Vahva suositus sekä levyversiolle että live-taltioinnille. Ihan hemmetin hieno biisi!Tags:

Categorised in: Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • laulau

    Kiitos jaosta – mieletön live!

    • Eikö! Kylmiä väreitä menee, kun tätä kuuntelee ja katselee, vaikka olen nähnyt videon kymmeniä kertoja. Huh.

  • Roosaaa

    Oletko ikinä kuunnellut Kali Uchis nimistä artistia? :) ehkä voisit tykätä, mm. biisi Rush on ihana sekä uuden levyn Miami, kannattaa kuunnella! :)

Related posts