18/04/18

Afterwork-podcast: Sisu

2 62

Tänään Afterworkin äärellä jutellaan sisusta. Sitkeyttä, hellittämätöntä tahdonvoimaa, lannistumattomuutta – tätä kaikkea tarkoittaa sisu. Jokainen suomalainen tietää varmasti mistä sisussa on kyse, onhan se osa meidän kansallisidentiteettiämme. Voiko näin positiivisella ja voimaannuttavalla käsitteellä olla kuitenkin myös kääntöpuolensa? Millaisia ovat olleet meidän AW-mimmien sisuuntumisen hetket?

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Nina

    Moikka, kiinnostava aihe jälleen ja jäi hyvä fiilis jakson kuunneltuani :)! Tuli samalla mieleen, että vois olla hauskaa jos tekisitte kaikki sen 16 personalities persoonallisuustestin ja keskustelisitte tuloksista. Toki se voi mennä vähän samaan kategoriaan horoskooppijuttujen kanssa mistä ootte jo puhuneet :D.

  • Itse olen syönyt simpukoita ja rapuja. Hyi, ei ikinä enää! :D

Related posts