13/04/18

Musiikkia koti-iltoihin viinilasillisen kanssa

55

On aina yhtä jännittävää joutua siihen tilanteeseen, että jokin artisti paljastuu aivan erinäköiseksi kuin olisi äänen perusteella kuvitellut. Välillä sitä on saattanut erehtyä jopa laulajan sukupuolesta. Ihan niin radikaalista harhasta ei tällä kertaa ole kyse, enkä ihan osaa sanoa, minkä näköiseksi olin sieluni silmillä Charlotte Day Wilsonin kuvitellut, mutta en ainakaan sellaiseksi kuin hän googlailemalla osoittautui. :D

Olen hiljalleen lämmennyt tälle laulajattarelle jotenkin todella voimalla. Epäilen, että Spotifyn suosituslista on tainnut ehdottaa After All -biisiä useampaankin kertaan ja muutama viikko sitten se lopulta vain kolahti. Ja voimalla kolahtikin. Charlotte Day Wilsonin tummaa ja miellyttävän rauhallista ääntä, kauniina soljuvia melodioita ja soulia kosiskelevia rytmejä on jotenkin erityisen rauhoittavaa kuunnella. Näillä aineksilla ei ehkä taota superhittejä, mutta kun kuuntelin mimmin levyjä läpi yksi ilta, hämmästyin siitä, miten kova taso biisessä on kautta linjan. Sopii todella hyvin nautiskeltavaksi itsekseen koti-iltana viinilasillisen kanssa.

Charlotte Day Wilsonin uutuuslevy Stone Woman on ilmestynyt ihan äskettäin ja suosittelen todellakin tsekkaamaan. Erityisesti biisi Nothing New sykähdytti, mutta koko albumi on hieno!

JA HEI, muistakaahan huomisiltainen dj-keikkani! :) Meikäläisen mielimusiikkia on mahdollisuus tulla kuuntelemaan Tavastian kyljessä sijaitsevan Ilves-ravintolan Lynx Lynx Lynx -klubille. Katsellaan vähän fiiliksen mukaan, että onko luvassa rauhallisempaa settiä vai tanssittavampaa musiikkia. Mutta olisipa ihana nähdä teitä siellä! Klubille on vapaa pääsy ja lisäinfoa illasta tarjoilee tapahtuman Facebook-sivu. 

Photo: Devon Little

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts