11/04/18

Afterwork-podcast: Sokerikoukussa

3 86

Tällä viikolla Afterworkin äärellä puhutaan herkuttelusta, karkista, sokerista ja karkkilakoista. Oliko meillä lapsena karkkipäivät vai popsittiinko herkkuja milloin sattuu? Ja miten on asian laita nyt aikuisena? Sokeria on tutkittu ja sen on sanottu olevan jopa koukuttavampaa kuin moni huume. Miksi joidenkin sokerihammasta kolottaa useammin ja viekö sokerikoukku helposti koko käden? Kuuntele uusin jakso ja osallistu keskusteluun kommenttiboksin puolella.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Jenni

    Voi apua! Meni aamulla Coco Popsit väärään kurkkuun kun kuuntelin teitä ja tajusin että eihän tämä ole normaalin aikuisen ihmisen aamupala, tämä on 80 -luvun kasvatin aamupala! Olen väittänyt, että en todellakaan ole sokerikoukussa. Suolainen maistuu paremmin, mutta ihmekkös tuo kun aamupala muodostuu useina päivinä sokerilla kyllästetystä hedelmäpommijugurtista (ah, lapsuus) ja noista muroista. Ja kaakaosta. Kellä vaan kroppa kaipaa jotain vastapainoa tuolle sokerimäärälle jossain vaiheessa päivää ja suolanhimo on valtava viimeistään illan pimetessä. :D

    • Kiitos tästä! :D Sai aikaan spontaanin naurunpuuskan, kun luin tätä juttua. Omalla kohdalla ei suolanhimo taida sokerista johtua, mutta olen suorastaan vaikuttunut siitä, miten uskollisena olet ysäriaamiaisille pysynyt, hahaha!

  • Liina

    Argh, tämä bussimatkalla kuunneltua piti käydä ostamassa suolakaramelli-keksi ja vege-lihis! ;)

Related posts