10/04/18

Second hand -löytöjä Relovessa

6 68

Ajattelin, että voisi olla kiva vinkata teillekin, että olen tällä viikolla viemässä vaatteita myyntiin Töölöntorin Reloveen. Torstaista eteenpäin voi siis viikon verran käydä Relovessa tekemässä löytöjä meikäläisen vaatekaapista! Mukana on monenlaista: muutamia aarteita Suomi-designereilta, merkkifarkkuja, neuleita, kesämekkoja ja ihania kenkiä kokohaarukassa 36-37. Muun muassa nämä kuvissa näkyvät aarteet löydät Reloven rekistä. Tarkka rekkipaikka ei ole vielä tiedossa, mutta lupaan huikata siitä ainakin IG storyn puolella, kunhan tiedän tarkemmin. Lisään myös tiedon tähän postaukseen torstai-aamun jälkeen, kun tiedän itse, missä paikkani sijaitsee.

Jos Relove ei entuudestaan ole tuttu, niin kyseessä on siis tosi kiva ja laadukas second hand -myymälä, jonka yhteydessä on myös kahvila sekä myynnissä jonkin verran myös ihan käyttämättömiäkin tuotteita. On ollut tosi hienoa huomata, että putiikilla menee niin mukavasti: joka kerta kun olen siellä piipahtanut, paikan päällä on käynyt mahtava kuhina! Konsepti on näppärä sekä myyjän että ostajan kannalta ja olen ilokseni huomannut, että Relovessa on Kaivarin Kanuunan  tapaan vähän tasokkaampaa valikoimaa. Olen bongaillut sieltä myös paljon kotimaisten suunnittelijoiden vaatteita. :)

Oma rekki täydentynee vielä viikon varrella lisääkin, kunhan henkareita vapautuu vaatteiden tehdessä kauppansa. Samaan aikaan myymässä on omia aarteitaan myös muutama muukin bloggaaja. Suosittelen ehdottomasti katsastamaan ainakin Johanna Piispan rekin!

Relove avasi itse asiassa juuri viime viikolla liikkeen myös Viiskulmaan. En ole vielä ehtinyt käydä tutustumassa, mutta uutukainen sijaitsee Viiskulman SIS. Deli + Cafen yhteydessä.

Tämä suloinen Samujin takki on jäänyt niin vähälle käytölle, että se etsii nyt uutta kotia torstaista eteenpäin Reloven rekissä. Koko on 38, mutta mielestäni sopii hyvin myös 34-36-kokoiselle. Takkia voi käyttää myös ilman vyötä ja jos kiinnostaa kurkata, miltä se näyttää päällä, niin esimerkiksi tässä postauksessa on kuvia.

Melkein itkettää, että joudun luopumaan näistä maailman kauneimmista J. Lindebergin nilkkureista, mutta niiden lesti on vain omaan jalkaani kerta kaikkiaan liian kapea. Yritetty on, mutta jalkaterä kipeytyy niin, että on vain pakko pistää nämä haikein mielin eteenpäin etsimään uutta kotia. Koko 37.

Katri Niskasen upea uniikkilöytö etsii uutta kotia. Ihastuin tähän metallinhohtoiseen takkiin, kun näin sen AW15-malliston lookbook-kuvissa. Takki ei kuitenkaan koskaan päätynyt tuotantoon, mutta onnistuin metsästämään itselleni tuon uniikin mallikappaleen. Niin ihana kuin sen onkin, jotenkin se ei silti vain väriensä puolesta sovi minulle. Koko S.

Guessin näyttävät korkokengät ovat palvelleet useammat kesäiset juhlat ja sopivat monenlaiseen tyyliin niin mekkojen kuin housujenkin pariksi. Koko 36, mutta uskon, että sopii myös 37-kokoiselle.

Zaran herkulliset mintunvihreät korkokengät etsivät myös uutta kotia. Koko 37.

Lindexin upea kevättakki löytää toivottavasti uuden kotinsa jonkun teistä luota. Jos haluat nähdä kuvia takista päällä, niitä on esimerkiksi tässä postauksessa. Koko S.

Ruosteenpunaiset mokkanahkanilkkurit ovat hauska piristys keväiseen tyyliin – nämä voisivat sopia kauniisti esimerkiksi tuon Samuji-takin pariksi. Koko 37.

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Voi kun haluaisin käydä noilla Helsingin mahtavilla kirppareilla Harmi vaan kun täällä pikkukaupungissa ei usein löydy mitään kirppareilta

  • Oho emojit ei näykkään näköjään :D laitoin sydänsilmäemojin!

  • Toisaalta pikkukaupunkien kirppareilta ja kierrätyskeskuksista saattaa toisinaan tehdä ihan mielettömiä vintage-löytöjä pikkurahalla, kun kirpparihaukat ja intohimoiset vintage-shoppailijat eivät ole siellä kilpailemassa parhaista aarteista. :) Mutta seuraavalla Helsingin reissulla suosittelen piipahtamaan Relovessa!

 • Meilläkin on ystäväni kanssa tiistaihin asti rekki Relovessa! Relove on vastannut ihan mahtavasti hieman laadukkaampien ja kuratoidumpien itsepalvelukirpputorien tarpeeseen, Viiskulma oli iloinen uutinen! Selvästi kuluttajien asenteet ovat muuttuneet suosiollisemmiksi second hand- ja kierrätyskulttuurin kohtaan :)

  Meidän rekistämmekin löytyy hyvälaatuisia aarteita, suomalaisilta suunnittelijoilta ja kansainvälisiltä merkeiltä koossa 38-42, ja kenkiä koossa 40-42. Meillä rekki numero 9 jos joku kiinnostui :)

 • Relove on aivan ihana hyvälaatuisen second handin löytöpaikka. Mutta eivät käytetyt merkkivaatteet ole vain helsinkiläisten käden ulottuvilla – yhtä hyvää löytyy myös netistä: Rekki, Emmy, Merkkihuone – muutamia mainitakseni. Huuto.net toimii yhä vaikka hiljentynyt onkin.

  • Hei kiitos vinkeistä! :) Näistä on varmasti monille Helsingin ulkopuolella asuville iloa – olivat minullekin ihan uusia tuttavuuksia!

Related posts