3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ida Itälinna

  Kiitos. Tätä tarvitsin tänään

 • Just me

  Moi! Voisitko paljastaa mitä meikkivoidetta ja poskipunaa käytät?Koska näytät niin hehkuvalta. Saisiko tuota samaa itsellekin? Ihanaa kevättä suloiselle Jennille!

  • Meikkivoide on käytössä vähän vaihtelevasti. Esimerkiksi tällä hetkellä iho on niin hyvässä kunnossa, etten ole käyttänyt meikkivoidetta lainkaan. Viime aikoina meikkivoidetta käyttäessäni olen suosinut Lumenen CC-meikkivoidetta. Peitevoiteena minulla on käytössäni L’Oréalin peitevoidepaletti sekä Sephoran nestemäinen peitevoide. Sanoisin silti, että hehkun taustalla on ensisijaisesti juuri poskipuna ja aurinkopuuteri. Aurinkopuutereista käytössä on Lumene ja poskipuna taas on NARSin sävy Lovejoy, joka näyttää rasiassa ehkä tylsältä, mutta on iholla upean hehkuva ja luonnollinen. NARSia ei taideta myydä Suomessa, mutta muutamasta verkkokaupasta saa ymmärtääkseni toimitettua Suomeen. Itse olen ostanut Sephorasta reissuillani maailmalla. :)

   Pitäisi varmaan tehdä perusmeikistä pitkästä aikaa taas ihan juttu, kun näistä kysellään paljon!

Related posts