28/03/18

Afterwork-podcast: Kannattaako mennä naimisiin?

15 69

Tämän viikolla Afterworkin äärellä jutellaan avioliitosta. Vaikka erotilastot sitkeästi kertovat samaa faktaa, eli noin puolet avioliitoista päättyy eroon, silti moni haluaa ehdottomasti mennä naimisiin. Miksi ihmeessä? Rakkauden lisäksi löytyy liuta syitä solmia avioliitto. Mitä nämä syyt ovat ja onko AW-mimmeillä aikeita astella alttarille tulevaisuudessa? Kuuntele uusin jakso ja jaa omat mietteesi kommenttiboksin puolella!

Hei tässä kohtaa pitää kiittää teitä ihania kuulijoita kivasta palautteesta sekä mielettömästä vastaanotosta! Afterworkia on nyt kuunneltu jo yli 100 000 kertaa ja podcastimme komeilee tällä hetkellä iTunesin top-listan ykkösenä. En olisi koskaan arvannut, että tästä tulisi näin huippujuttu, kun lähdin mukaan kokeilemaan tätä uutta aluevaltausta. Podcast on ehdottomasti ollut yksi antoisimmista, jännittävimmistä ja hauskimmista projekteista, joihin olen viime vuosina heittäytynyt mukaan. Kiitos, että olette messissä kuuntelemassa ja on aina yhtä mukavaa saada sekä rakentavaa ja kiittävää palautetta että kiinnostavia aiheideoita!

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Suvi

  Hei!

  En tiedä, onko tästä kysytty jo jollain toisella foorumilla, mutta kuitenkin. Ohjelmassa keskustelitte lapsen sukunimen määräytymisestä vanhempien ollessa aviossa ja puolisoilla on eri sukunimet. Jos ymmärsin oikein, niin ohjelmassa todettiin lapsen saavan isän sukunimi automaattisesti, jos ollaan aviossa. Eihän asia kuitenkaan ole näin? Osaisiko joku vastata? :) Uteliaisuuttani pohdin, kun omien asioitteni takia on ajankohtainen lähitulevaisuudessa :)

  • Joo, Petra tosiaan totesi keskustelussa näin, mutta nyt kun googlailin asiaa, niin olet oikeassa. Asia ei ilmeisesti ole näin! Löysin asiasta tällaista tietoa:

   Jos vanhemmilla ei ole yhteistä sukunimeä, lapsi saa sen sukunimen, jonka vanhemmat ilmoittavat lapsen sukunimeksi ja joka jommallakummalla vanhemmalla on ilmoitusta tehtäessä. Jos vanhemmilla on yhteisessä huollossa yhteinen alaikäinen lapsi, lapsi saa kuitenkin syntyessään sen sukunimen, joka hänen sisaruksellaan on.

   Lisäinfoa löytyy täältä: https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1985/19850694

 • Riinis

  Tuo iTunesin podcast-lista toimii melko erikoisella logiikalla. En tiedä, tiesitkö tämän jo, mutta listasijoitus perustuu viimeisen seitsemän päivän aikana tulleisiin uusiin tilaajiin. Toisin sanoen, ykkösenä oleva podcast ei välttämättä ole kaikkein kuunnelluin podcast sillä viikolla. Tässä juttu aiheeseen liittyen: https://media.info/radio/opinion/how-the-itunes-podcast-chart-works

  • Kiitos tästä! Tuo onkin hieman omituinen listausperiaate… Mutta yli 100 000 kuuntelussa on onneksi jo riittävästi aihetta kilistelylle, vaikka iTunes-sijoituksella ei niin pääsisikään juhlimaan! :D

 • Lex

  Jos ei muuta ilmoiteta, lapsi saa äidin sukunimen:
  ”Jos lapsen sukunimeä ei ole ilmoitettu väestörekisteriin niin kuin 2 ja 3 momentissa on säädetty, lapsi saa sen sukunimen, joka äidillä on silloin kun lapsi ilmoitetaan väestörekisteriin.”

 • Hanne

  Hei kiitos Afterworkista, ootte ihan huippuja! Monet hyvät naurut olen saanut ja melkein harmitti kun sain kaikki jaksot kuunneltua, nyt on joutunut odottamaan viikon seuraavaa :D onko teillä tarkoitus jatkaa podcastien tekoa Petran äitiyslomasta huolimatta? :)

  • Voi kiitos Hanne mieltä lämmittävästä palautteesta! :) Podcast jatkuu, vaikka Petra onkin hetken vauvavapaalla!

 • Sariska

  On kyllä hyvä podcast! Ite kun olen samaa ikäluokkaa (-85) kuin te niin parhautta oli kun tässä taannoin juttelitte lankapuhelimista ja kännyköistä ja eri pelilaitteista yms. Monta tuttua juttua mainitsitte. Itsekin toivon, ettei loppuisi teidän jutustelut Petran äitiysloman vuoksi.

  • Kiitos! Ihana kuulla, etä viihdyt meidän juttujemme parissa. Ja podcast jatkuu myös Petran äitiysloman aikana, hieman toisenlaisella kokoonpanolla vain. :)

 • Thomakos

  Aina kun nään tommosen viikonpäiväpaidan, yritän selkämyksestä selvittää, onko se kenties Alberta Ferretti. Voi eikä, muotibloggari!!1 ;) ;) ;)

  • Haha, voin säästää sinut vaivalta ja kertoa, että nämä eivät kyllä ole! Tosin eipä tuo nyt ihan niin omaleimainen idea taida olla, että voisi Ferrettin kopioinniksi katsoa. Minulla oli jo lapsena pusero, jonka rintamuksessa luki Monday. :)

 • Ootte ollu viihdyttävänä seurana mulle viime aikoina, rakastan Afterwork -podcastia!<3 Hei mulle tuli mieleen yksi aiheidea. Ilmastonmuutos/kestävä kehitys/omat ekologisemmat valinnat jne mitä nyt aiheeseen liittyy. Ois kiva, jos puhuisitte siitä.:)

 • Anne

  Nämä podcast-jaksot ovat kyllä ihan huippuja! Mielenkiintoisia aiheita ja muutenkin mukavaa kuunneltavaa, joten suuret kiitokset myös kaikista aikaisemmista jaksoista! :)

Related posts