20/03/18

Urpo ja Turpo Barcelonassa, osat 1 & 2

5 93

Muistatteko viime keväänä, kun reissasimme Liisan kanssa Barcelonassa ja Lissu ikuisti reissumeininkejämme videolle? No eihän siltä paparazzi-meiningiltä ole vältytty tälläkään reissulla. Tässä siis hölmöilyjämme viimeisen viikon varrelta täällä reissussa videomuotoon tallennettuna. :) Liisan muita omia videoita pääsette katsomaan hänen Youtube-kanavaltaan.

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Mirva

    Moi Jenni! Oon lukenut blogiasi jo monta vuotta mutta nyt piti ihan kommentoida, hauska sattuma kun tuo videolla näkynyt En Aparté -mesta on alle 5 minuutin päässä mun kotiovelta ja siellä yleensä hengailen joka viikonloppuaamu brunssilla, heh. Barcelonassa tullut asuttua melkein 4 vuotta jo.. Oispa ollut kiva törmätä sinuun nyt kun olit täällä suunnassa ja kiittää ihan kasvotusten mahtavasta blogista mutta teen sen nyt sitten tässä, KIITOS! Toivottavasti nautit kaupungista :)

    • Moikka Mirva! Onpa hauska sattuma, että osuimme juuri tuonne sinun kulmakuppilaasi – se toden totta on ihana paikka! :) Kiitos mieltä lämmittävästä viestistä ja ehkä törmätään Barcelonassa seuraavalla visiitilläni, kuka tietää…

  • Mahtava toi pulujuttu videolla :DD

Related posts