14/03/18

Afterwork-podcast: Nostalgiatripillä

1 60

Nintendo, slämärit, Bula-hatut, c-kasetti, Turtlesit ja Spice Girls. Muistatteko näistä kaikki? Tällä viikolla Afterworkin äärellä muistellaan menneitä ja sukelletaan lapsuusmuistoihin kultaisille 80- ja 90-luvuille. Millaisia ongelmia saattoi kohdata aikana ennen kännykkää? Entä kuka oli suosikkihahmo Beverly Hills -sarjassa? Paljastanpa jaksossa myös senkin, mihin hieman koomiseen tilanteeseen tämä erään Beverly Hills -hahmon fanitukseni huipentui… :D Tervetuloa mukaan nostalgiatripille ja jakamaan omia muisteloitaan vaikkapa tuolla kommenttiboksin puolella!

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Hanna

    Ihania flashbackejä tulee kun tämän kuuntelee :D Olen sellaista eteenpäin ajattelevaa tyyppiä joka unohtaa vanhat heti, mutta hyvä että joku muistaa. Sain monet naurut :)

    Kekäläinen löytyi muistaakseni myös Jyväskylästä opiskeluaikoinani, ei sieltä opintotuella yleensä mitään osteltu, paitsi sen yhden kerran kun piti panostaa johonkin iltapuvun tyyliseen kun ainejärjestöllä oli vähän hienommat pikkujoulut.

Related posts