8/03/18

Girl power!

79

Hyvää naistenpäivää maailman toiselta laidalta! Olen jakanut tämän Libby Vander Ploegin ihanan gif-animaation joskus aiemminkin, mutta sen viesti ei vanhene koskaan. Siinä tiivistyy jotenkin täydellisesti se, mistä minulle naistenpäivässä on kyse sekä se, mihin tässä elämässä ihan ylipäänsäkin pitäisi pyrkiä. We rise by lifting others. Muistetaan nämä Robert Ingersollin viisaat sanat. Ja tämä ei tietenkään koske vain naisia, vaan ihan kaikkia sukupuoleen katsomatta.

Yhden menestys ei ole toiselta pois. Katselen itse maailmaa siitä näkökulmasta, että muiden onnistumiset ja menestys motivoivat ja innostavat minuakin eteenpäin. Kateus on inhimillinen tunne silloin tällöin, mutta se ei kehitä eikä vie eteenpäin. Jos kateuden pystyy tunnistamaan ja hyväksymään itsessään, silloin sen voi valjastaa motivoivaksi voimaksi puskea itseä kohti uusia onnistumisia, koska onhan kateuden kohdekin onnistunut siinä. Eikä kyse ole aina vain kateudesta. Pidetäänhän huoli, että emme anna omien epävarmuuksiemme, kyynisyytemme tai pelkomme sanella sitä tapaa, miten puhumme muille ja muista.

Uskon, että auttamalla muita ja ottamalla apua vastaan, voi saavuttaa enemmän kuin yksin. Eihän siis kampiteta toisiamme matkallamme, vaan kannustetaan, nostetaan ja autetaan.

Translation: Girls, THIS is the spirit. Like Robert Ingersoll has said: we rise by lifting others. I have published this inspiring illustration by Libby Vander Ploeg before but I think it just suits this day so perfectly, that I feel the need to do it again. Happy International Women’s Day everyone! 

 

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts