7/03/18

Afterwork-podcast: Olen somessa eli olen olemassa?

2 57

Tällä viikolla jutellaan Afterworkin äärellä kuulijalta tulleesta toiveiaiheesta: sosiaalisesta medista. Someriippuvuus vaivaa meistä monia, mutta harva tunnistaa sitä – tai myöntää sen olemassaolon. Sosiaalinen media on jatkuvasti läsnä, etenkin elämämme huippuhetkissä. Elämmekö me nykyään somea varten? Sosiaalisesta mediasta puhutaan usein nimenomaan negatiivisessa valossa, mutta mitä erityisen hyvää se on tuonut elämiimme?

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin sekä erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • J

    Kiitos taas kivasta podcastista! Olisi mukavaa kuulla teidän puhuvan ekologisuudesta / eettisyydestä /ilmastonmuutoksesta. Koetteko itse elävänne vastuullisesti, millaisia vastuullisia tekoja olette tehneet ja missä olisi ehkä parantamisen varaa. Aika arka aihehan tämä, mutta olisi mukava kuulla pohdintojanne hyvässä hengessä. :)

  • Sarah

    Moi! Superkiva blogi, minkä löysin itseasiassa podcastin ansiosta!
    Aiempaa kompaten, itsekin haluaisin kuulla mm. ekologisuudesta ja sen vastuusta elämässä ja vinkkejä ekologisista vaatteista, tuotteista, kosmetiikasta… Aihe on lähellä sydäntä kun luonto on itselle niin rakas että olisi kiva kuulla rentoja pohdintoja aiheesta!

Related posts