28/02/18

Afterwork-podcast: Naisena olemisen sietämätön keveys

4 65

Tällä kertaa Afterworkin äärellä keskustellaan siitä, miten ihanaa on olla nainen! Mitä naiseus ja naisellisuus merkitsevät meille ja mitä eroa on naisella ja tytöllä? Milloin ylitetään maaginen rajapyykki tytöstä naiseksi? Entä millaisia elämänohjeita antaisimme itsellemme nuorina tai omille tuleville lapsillemme? Kuuntele uusin jakso ja kerro omat mietteesi aiheesta kommenttiboksin puolella.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi iTunesin ja erilaisten podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Kerttu

    Nää podcastit on kyllä kerrassaan ihania! Asun ulkomailla, enkä ole törmännyt yhteenkään suomen kielen taitoiseen ihmiseen tällä paikkakunnalla. Podcastinne tarjoaa siis kivan tuulahduksen suomen kieltä, minkä lisäksi myös aiheet ovat olleet mulle tosi mieleisiä. Toivottavasti jatkatte podcastien tekoa vielä pitkään! T: Fani :’D

  • Galileea

    olisin sanonut ”tytöt tahtoo pitää hauskaa” kirka – mutta se olikin mikko alatalo. :D

Related posts