25/02/18

Mukavuus ennen kaikkea – myös alusvaateostoksilla

251 130 luomupuuvilla-alushousut

Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & Pierre Robert

Okei, loikkasin ulos mukavuusalueeltani noin kuukausi sitten, kun julkaisin täällä blogissa muutamat bikinikuvat ja nyt saan jälleen keräillä rohkeuttani, sillä alusvaatemerkki Pierre Robert haastoi minut mukaan alusvaatekampanjaan pohdiskelemaan, mikä on minulle alusvaateostoksilla tärkeää ja millaiset ovat täydellisen mukavat alusvaatteet. Tässä siis elämäni ensimmäiset alusvaatekuvat, olkaapa hyvät!

Pureuduin tuossa aiemmassa postauksessani siihen, kuinka kriittisesti omasta ja muiden vartaloista nykyään somessa puhutaan samanaikaisesti, kun haikaillaan sallivampien ja armollisempien vartaloihanteiden perään. Siispä päätin tuolloin, että en aio häpeillä omaa ihan tavallista kroppaani, eikä pitäisi kenenkään muunkaan. Siitä huolimatta tunnustan, että jännittää taas julkaista näin vähäpukeisia kuvia, vaikka näissä näkyy vähemmän paljasta pintaa kuin uimarannalla!

laadukkaat alusvaatteet

Mutta siis… Syy näiden kuvien taustalla on uusi Suomessa lanseerattava Pierre Robert -alusvaatemallisto, jonka tiimoilta minut haastettiin valitsemaan kokoelmasta suosikkejani sekä pohtimaan alusvaatepukeutumista. Mikä minulle on alusvaatteissa tärkeää ja millaisista alusvaatteista itse tykkään eniten?

Vaikka tyyli on minulle pukeutumisasioissa aina kriteeristön ykkönen, heti kakkosena tulee mukavuus. Haluan, että vaate istuu hyvin ja tuntuu mukavalta ja sopivalta päällä – sama pätee alusvaatteisiin, joissa mukavuus on minulle vielä muitakin vaatteita tärkeämpi seikka. Inhoan painaumia jättäviä saumoja, kiristävää tunnetta tai kankaita, jotka valuvat tai vetäytyvät sinne, minne ne eivät kuulu. Pidän kaikkein eniten pehmeistä mikrokuitu- ja puuvillamateriaaleista, jotka tuntuvat ihoa vasten sileiltä ja huomaamattomilta. Pidän arkialusvaatteissani eniten hillityn minimalistisesta tyylistä ja voi olla, että alusvaatelaatikkoni näyttää kovin tylsältä, mutta pääosin se kätkee uumeniinsa vain keskenään identtisiä mustia, yksinkertaistakin yksinkertaisempia pikkuhousuja. Jos alusvaatefilosofiani pitäisi tiivistää yhteen lauseeseen, voisi sanoa, että silloin alusvaatteet ovat riittävän mukavat, kun niiden olemassaolon voi käytännössä unohtaa kokonaan.

luomupuvillaiset pikkuhousut

Huomaan, että ikä ei siinä mielessä tule yksin, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan mukavuutta. Muistan joskus parikymppisenä kämppikseni ihmetelleen, miten voin kotonakin hengailla farkuissa, kun hän vaihtoi välittömästi kotiin päästyään mukavampaa ylle. Tuolloin aidosti viihdyin farkuissani, mutta nykyään housut lähtevät jalasta yleensä aika vikkelään kotiin päästessä. Olen myös vaihtanut lähes kaikki rintaliivini kaarituettomiin versioihin ja kesäisin lämpimillä säillä saatan viilettää täysin ilmankin.

Pääsin testailemaan Pierre Robertin alusvaatteita, joissa yhdistyvät aika saumattomasti (hahaa, pun intended) nämä minunkin peräänkuuluttamani ominaisuudet: mukavuus, minimalistinen tyyli, laadukkaat ja miellyttävät materiaalit sekä vastuullisuus. Monet malliston alushousut on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta ja lisäksi kokoelmassa on myös ohuesta mikrokuidusta valmistettuja alushousuja, pehmeitä kaarituettomia t-paitaliivejä sekä yksinkertainen toppi. Omia lemppareitani mallistossa ovat mikrokuituiset pitsisomisteiset pikkuhousut sekä korkeavyötäröiset luomupuuvillaiset pikkuhousut.

t-paitaliivi

Olen korkeavyötäröisten housujen ystävä ja olen huomannut, että ne sopivat minun vartalotyypilleni kaikkein parhaiten. Jotenkin en silti koskaan ole tullut käyttäneeksi alusvaatteissa korkeavyötäröisiä, napaan asti nousevia malleja, vaikka bikineissäkin pidän niiden vintage-fiiliksestä. Vaikka ne eivät harmillisesti näy nyt näissä lopullisissa kuvissa kuin vilauksena tuossa yllä olevassa kuvassa, ne olivat päällä yhdet suosikeistani.

Rehellisesti sanottuna minua suorastaan nauratti, kun vedin vaaleanpunaiset korkeavyötäröiset pikkuhousut ylleni ja tajusin muuttuneeni omaksi äidikseni. Olen aina hihittänyt äitini korkeavyötäröisille ”mammapikkareille”, ja nyt mallailin niitä tyytyväisesti nyökytellen ylleni. Myönnetään äiti, ne ovat tosi mukavat! Ja samasta puustahan meidän kroppamme ovat sattuneesta syystä veistetty. Sanokaa, että edes joku muukin siellä ruudun takana on sortunut kokeilemaan äitien suosimaa alushousumallia ja tykästynyt? :D

mukavat alusvaatteet

Tiedoksi kiinnostuneille, että Pierre Robertin alusvaatteita saa hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista sekä merkin omasta verkkokaupasta. Kokomitoituksesta voisin sanoa vinkiksi sen verran, että tuotteet vastaavat aikalailla kokomitoitusta, mutta jos arvot kahden eri koon välillä, ota se suurempi. Noita kuvissa näkyviä vaaleanpunaisia alusvaatteita ei ole tällä hetkellä saatavilla verkkokaupassa, mutta niitä on myynnissä päivittäistavarakaupoissa.

Saan arpoa teille lukijoille ihania Pierre Robert -alusvaatepaketteja ja kolme onnellista voittaa siis omakseen Pierre Robertin alusvaatteita. Osallistu kisaan vastaamalla kysymykseen: mikä on sinulle tärkeintä alusvaateostoksilla? Olisi toki myös hauskaa saada palautetta näistä postauksen jännitystä herättäneistä kuvista! Jätä kommenttisi 4.3.2018 mennessä ja muista liittää sen yhteyteen toimiva sähköpostiosoite, sillä kontaktoin voittajia sähköpostitse. Kilpailun säännöt löydät täältä.

luomupuuvillaiset alusvaatteett-paitaliivit

Photos: Arttu Mustonen

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

251 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Saila Kuutti

  No mukavuus se on tärkeintä ollut jo vuosia (olen varmaan äitisi ikäluokkaa). Mukavuuden lisäksi toki arvostan yksinkertaisia, mutta nättejä malleja. Tähän mallistoon menen ehdottomasti tutustumaan!

 • Jenni

  Upeita kuvia! Mukavuus on nykyään se ykkösjuttu, vaikka toki alusvaatteiden ulkonäölläkin on väliä.

 • Emsie

  Aina yhtä kauniina olet. Mielestäni on upeata, miten olet rohkaistunut jakamaan myös tämän tyylisiä kuvia tänne blogiisi, ja ottanut samalla kantaa kehoihimme kohdistuviin, aivan liian suuriin paineisiin. Olet Jenni UPEA!

  Alusvaatteissa itselleni on tärkeintä ennen kaikkea mukavuus, mutta valehtelisin jos väittäisin, etteikö ulkonäölläkin olisi merkitystä.

 • Suvi

  Tykkään todella paljon näistä kuvista! Niistä välittyy jotenkin kiva ja mukava tunnelma ja värit ja valotkin ovat ainakin omaan makuuni kohdillaan :)

  Itse arvostan alusvaatteissa myös juuri mukavuutta sekä sitä, että ne näyttävät kivoilta. Käytännöllisyys on myös tärkeää ja pidän yksinkertaisuudesta. Mätsään mielelläni rintaliivit ja alushousut omaksi ilokseni, ja perusväreissä se on helpompaa. Ennen ostin ihan pikkuruisia alushousuja, mutta kuluneen vuoden aikana olen oppinut arvostamaan ”mummopöksyjä” juurikin niiden mukavuuden takia :D

 • Eveliina

  Tärkeintä on mukavuus mutta omaa silmääni miellyttää myös hillityt värit ja pieni pitsilisä. Täytyykin tutustua malliston kaarituettomiin liiveihin, ne ovat kyllä kiistatta mukavimmat liivit.

  Kuvat ovat kauniita ja hillittyjä. Vaikka luin otsikosta että nyt on paljaita kuvia myös sinun blogissasi tarjolla mutta postaus oli todella kauniista ja harkiten tehty.

 • Elsary

  Nä kuvat on ihania!! Ite mukavuus on kanssa ykkönen, vaikka oon alkanut myös panostamaan tyyliin vähän enemmän. Ja mun mielestä mammapikkarimalli on ihana ja hei, se näyttää myös hyvältä mun päällä ;)

 • Emma

  Upeita ja ihania kuvia! Saat varmaan paljon kuulla tätä, mutta sulla on uskomattoman kauniit silmät :D Itselleni alusvaatteissa on tärkeintä mukavuus ja yksinkertaisuus :)

 • Mari Vee

  Ensinnäkin kuvat ovat todella onnistuneet ja arkisella tavalla kauniit ja yksinkertaiset. Olet kaunis!

  Alusvaateostoksilla tärkeintä on kiireettömyys ja hyvä mieli. Pidän pehmeistä ja ihoa hyväilevistä materiaaleista, jotka antavat naisellisen ja kauniin olon mukavuudesta tinkimättä.

 • Tiina

  Alusvaateostoksilla tärkeintä minulle on se, että alusvaatteet ovat tarpeeksi minimalistisia joka tilanteeseen, ovat laadukkaita ja hyvin tukevia.

 • Ella

  Mukavuus ja istuvuus on ne tärkeimmät. Kaunis ulkoasu heti hyvänä kakkosena. Kuvat on musta kauniin hillityt.

 • Kaisa

  Vau mitä kuvia ja niin mukavan näköisiä alusvaatteita. :) Mutta totuushan on, että uimahallissa/uimarannalla paljasta pintaa näkyy paljon enemmän, joten on jännä miksi alusvaatekuvia häpeillään, vaikka se on täysin normaalia ja jopa monelle tavallinen kotivaatetus. :D
  Itselleni alusvaatteissa tärkeintä on mukavuus ja ulkonäkö. Sanon kuitenkin ei kiitos kiristäville pitsistringeille. Mukava olisi päästä testaamaan näitä, ja aion varmasti. :)

 • Eeva

  Tärkeintä on mukavuus ja se, että alusvaatteet ei näy vaatteiden läpi.

 • Sasa

  Upeita ja rohkeita kuvia. Arvostan. Mulle tärkeintä yleensä mukavuuden lisäksi on naisellisuus ja istuvuus. On tosi hyvä että alusvaatteet ovat kuin toinen iho: istuvat päälle ja tukevat mistä pitää.

 • Ansku

  Mukavuus aivan ehdottomasti! Totta kai olisi kiva, jos alusvaatteet olisivat myös hyvänäköiset :)

 • Suvi

  Tärkeimpänä on mukavuus ja pehmeä materiaali, en niinkää tykkää pikkuruisista ”pitsihepeneistä” :) Mukavan näköisiä ovat nuo alusvaatteet ja ihanan arkisia kuvia!

 • Suvinen

  Tärkeimpänä on mukavuus ja pehmeä materiaali, en niinkää tykkää pikkuruisista ”pitsihepeneistä” :) Mukavan näköisiä ovat nuo alusvaatteet ja ihanan arkisia kuvia!

 • Mukavuus ja istuvuus on tärkeintä. Nykyään myös materiaali, puuvilla on paras.

 • Riikka1234

  Mukavuus ja huomaamattomuus, eli esim. että saumat eivät näy vaatteiden läpi :) Ulkonäöllisesti tykkään yksinkertaisista ja tavallisista, mieluiten mustista alusvaatteista.

 • Aliisa

  Kauniita kuvia! Tärkeintä on mukavuus ja se miltä alusvaatteet näyttää vaatteiden kanssa, tai yleensä tavoite on ettei näytä miltään :D

 • Tanja

  Arjessa joustavuus, mukavuus ja materiaalit:)

 • Erppa

  Mukavuus on tärkein ja se ettei jää saumoja, eikä rintsikoiden olkaimet valu! Sen takia en enää ostakaan rinstikoita mistään muualta kuin victorias secretiltä. Kuvat ovat tosi kauniita!

 • Kaisa

  Mukavuus.Liiveissä tukevuus,kaarituet,pitsi plussaa ja toppausta ei saa olla.Alushousuissa vyötärökaistale mieluiten joustavaa pitsiä joka ei purista.Kiva toi ylläoleva malli!

 • Antsu

  Mukavuus ja istuvuus ehdottomasti tärkeimmät kriteerit. Hillityt värit ja pitsi ovat mieleeni. Nykyään viihdyn parhaiten kaarituettomissa rintsikoissa.:)

 • S H

  Gorgeous!!!!!!! Definitely no reason to be shy of your beautiful body girl :-)

  Love the comfy underwear!!

 • Olga

  Mukavuus ja luonnonmateriaalit! ‍♀️

 • Heidi

  Upeita kuvia!

  Mukavuus ja hillitty värimaailma on alusvaatteissa se juttu ❤️

 • Mukavuus ilman muuta! Kutittavat ja hankaavat pitsihärpäkkeet ja stringit ovat jääneet sinne nuoruuteen :)

  Kauniita kuvia <3

 • Sanna

  Sopivuus omalle kropalle on tärkeintä. Olen malliltani aika kurvikas tiimalasi, joten fiftari-henkiset, korkeavyötäröiset pikkarit ovat vallanneet minunkin alusvaatelaatikon – luojan kiitos kaikkien niiden stringi- ja hipsterivillitysten jälkeen, jotka eivät sovi kropalle ollenkaan! :D Pitsiä ja silkkiä saa olla, myös kaaritukia ja toppauksia, mutta joidenkin vaatteiden alla pitää olla puolestaan mahdollisimman sileää ja saumatonta. Nämä vaikuttavat siihen tarpeeseen oikein hyviltä!

  P.S. Jenni, sä olet aivan upea!!!

 • Karkkinen

  Mukavuus ja kauneus. Mukavat ja kauniit alusvaatteet saavat olon tuntumaan paremmalta ja itsevarmalta. Alusvaatteiden väreillä ja kuvioinnilla on myös helpompi leikitellä, koska ne ei näy ulosoäin.

 • Venla

  Tärkeintä alusvaateostoksilla on tuotteen istuvuus ja sen jälkeen ulkonäkö :)

 • sanni

  Mun mielestä nää kuvat on tosi onnistuneita kuvia, näytät upealta ja näistä välittyy rento ja sopivan sensuelli fiilis, ollut sekä hyvä malli että kuvaaja :)

  Ja samoilla ajatuksilla mennään, mukavuus ja istuvuus on alusvaateasioissa ykköset, ja pelkistetty ehkä hienoisella romantisella viballa iskee aina.

 • Sara

  Kuvat ovat aivan ihania ja tietty mallikin on upea.

  Minulle alusvaatteissa tärkeintä on hyvä materiaali (mielellään puuvilla) ja mukavuus.

 • Annamanna

  Alusvaatteissa tärkeää on mukavuus ja huomaamattomuus, mutta toki myös esteettisyys ja kyllä sekin, että alushousut ja rintaliivit mätsäävät toisiinsa jollain tavalla -harmoniaa :)

 • Jari

  Kun ei tiedä mitä saa enää sanoa (pl. törkeydet tietenkin), niin totean että ihana nainen. Kymppi.

 • pippanen

  Mukavuus, käytännöllisyys ja lisänä kauneus.

 • Janniemilia

  Tyylikkäitä ja kauniita kuvia! Parhaita noi, missä hymyilet :)

  Alusvaatteissa tärkeintä on mukavuus ja se, että ne eivät paista vaatteiden alta

 • pippanen

  Mukavuus ja käytännöllisyys, kauneus lisänä

 • Maria

  Istuvuus ja mukavuus, ulkonäkö tärkeänä kolmosena!

 • Minna

  Ah Pierre Robert, niitä myytiin aikoinaan Prismassa ja harmitti todella kun ei enää ollutkaan valikoimissa! Mahtavaa, että taas niitä saa. Mulla on kaksi tärkeää asiaa alusvaatteissa: ne ei saa ”tuntua”, eli ovat niin mukavat ettei niitä edes muista, ja toisekseen ne eivät saa näkyä vaatteiden alta ellei ole erityisesti tarkoitus. Esimerkiksi alushousuista ei saa jäädä mitään rajoja näkyviin. Tähän oli aikoinaan Pierre Robertilla täydellinen hipsterimalli valikoimissa!

 • Terhi

  Sellaiset kun ei huomaa päällä niiden olemassa oloa vaikka menisi Napaan asti

 • Laura

  Todella kauniita kuvia! Minulle tärkeintä on hyvä malli, mukava materiaali ja ettei pikkarirajat näy housujen läpi… olen itsekin aikalailla yksinkertaisten ja ”tylsien” mallien ystävä, korkeavyötäröisten makuun en tosin ihan vielä ole päässyt :D

 • Elina

  Tosi nättejä kuvia! Miulle tärkeintä on löytää mukavat alusvaatteet, jotka asettuu hyvin ja näyttää kivoilta päällä. Just tollaset simppelit on lemppareita!

 • Karin

  Upeita kuvia ja kauniita alusvaatteita! Täytyy käydä tutustumassa valikoimaan. Minulle tärkeitä alusvaatteissa on mukavuus, minimalistisuus ja ulkonäkö tietysti.

 • Johanna

  Tosi kauniita kuvia! Minulle alusvaatteissa tärkeintä on ehdottomasti mukavuus, toisena ulkonäkö. Itsekin omistan lähinnä niitä identtisia mustia alkkareita.

 • Nepsu

  Onpas kerrassaan tyylikkäitä kuvia! Olet kyllä todellinen kaunotar ja inspiraation lähde klassisella tyylilläsi.
  Tärkeintä alusvaatteissa on istuvuus, käyttömukavuus ja mielenkiintoiset jujut, jotka tekevät alusvaatteista kiinnostavia. Parasta on, kun sopivat ja kauniit alusvaatteet päälle pukiessa tuntee koko aamun alkavan hyvin ja saa itsevarmuutta arkeen.

 • Olga

  Ihania kuvia✨
  Itselleni on myös mukavuus tärkeää. Olen jo vuosia käyttänyt kaarituettomia liivejä juuri mukavuuden, sekä käytännöllisyyden takia. Olen käyttänyt vain yhen merkin valikoimaa ja pelkäänkin milloin tämä tuote lopettaa…olisi kiva löytää uusi. Menen siis tutustumaan näihin innolla! Vaikuttavat kuviesi perusteella juuri itsellenikin sopivalta vaihtoehdolta.

 • Kerttu

  Alusvaateostoksilla minulle tärkeintä on avulias ja ammattitaitoinen myyjä. Turhautuminen on lähellä, jos pitää yksin turata ja miettiä, että onko tämä koko nyt juuri sopivan napakka vai itseasiassa jo puristava. Ammattitaitoiset myyjät osaavat avustaa mukavien ja hyvin istuvien alusvaatteiden pariin.
  Mukavuus on ykkönen niin ylä- kuin alaosissa ja alaosissa todellakin liputan myös korkeiden vyötäröiden puolesta. Mukavuustekijä sekin.

 • Laura K.

  En kestä kuin kauniita kuvia, kaunis olet juuri omana itsenäsi älä huolehdi :).

  Alusvaatteissa mukavuus ja oikea koko on kaiken a ja o. Urheillessa varsinkin ei kestä sitä että vaatteet hilautuu minne sattuu :’D.

 • Minna

  Ehdottomasti mukavuus Olet siinä oikeassa, että parhaimmat alusvaatteet ovat ne, joita ei oikeastaan edes tunne päällä. Ja upeita kuvia!

 • Tiina

  Tärkeintä on asiantunteva myyjä ja se, että tuntee olon mukavaksi sovitustilanteessa. Kiireettömyys. Upeita kuvia!

 • Emmi

  Alusvaatteita ostaessa tärkeintä on mukavuus, tyyli ja huomaamattomuus. Haluan, etteivät alusvaatteiden saumat paista läpi tyköistuvista vaatteista, ja samalla arvostan huomaamattomuutta siinä mielessä, ettei alusvaatteiden olemassaoloa sen kummemmin tunne niitä pitäessään.

 • Milli

  Tärkeintä on hyvin samat asiat, kuin mitä mainitsitkin. Laatu, mukavuus ja simppeli ulkonäkö. En pidä kaarituista tai pitsi-rusettihärpäkkeistä, joten nämä näyttävät aivan ihanilta.
  Kauniita kuvia!

 • Lintuinen

  Alusvaatteisaa arvostan tyylikästä minimalismia (en ole romanttisten rusetti- ja ruusukoristeiten ystävä), kestävyyttä ja käyttömukavuutta. Ei painavia saumoja/kaaritukia ja mallin pitää olla sellainen, ettei mitään pullahda ulos kun kumartuu :)

  Tykkäsin kovasti näistä hyvällä maulla toteutetuista kuvista. Merkin alusasut näyttää laadukkailta ja mukavilta päällä (erityisplussa vastuullisuydesta)! :)

 • Roosa

  Ihanan arkisia mutta hienoja kuvia! Mullr tätkeintä on et alusvaatteet on kivan näköset ja istuvat

 • Ihana, ihana ja kaunis Jenni <3 Ei mulla muuta. Ehkä pieni ikävä :)

 • Rimma

  Todella ihania kuvia! Kauniita, tyyylikkäitä ja luonnollisia! Alusvaatteissa itselleni on rintaliiveissä tärkeintä tukevuus ison kuppikoon myötä. Tälle vastapainona rakastan alushousuissa pitsejä ja punaisen sävyjä itseäni piristämään.

 • larppis

  Hyvä istuvuus on tärkeintä :)

 • Pilvi

  Mukavuus ja pienet yksityiskohdat. :)

 • Cilla

  Ihania kuvia! Mukavuus on aina tärkein, mutta toki ulkonäölläkin on väliä.

 • KK

  Simppelit värit (alushousuissa musta, rintaliiveissä musta tai nude) ja mukavuus. Rintaliivien pitää luonnollisesti olla oikean kokoiset ja malliltaan hyvät, ja alushousut sellaiset, että ne eivät purista tai hankaa. Itse suosin hyvin yksinkertaisia alusvaatteita niiden käytännöllisyden vuoksi :)

 • A

  Näytät Jenni niin upealta! Rakastan näiden kuvien fiilistä, aivan ihanasti toteutettu.

  Ja pakko kommentoida noihin ”mammapikkareihin” liittyen; kyllä, täällä samassa veneessä ollaan! Ja ikää löytyy 23v, hahaaa! Niin mukavat päällä ja omaan silmään ne myös imartelevat kroppaani erityisen hyvin :-) Näissähän tietenkin heti nuorekkuutta malliin tuo esimerkiksi pitsiyksityiskohdat ja leikkaukset.

  Ja vielä loppuun, kiitos Jenni blogistasi, sitä on aina ilo lukea <3

 • Anna123

  Mukavuus ja istuvuus ennen kaikkea. Tosi kivat kuvat! :)

 • MarjukkaS

  Niin kuin moni muukin on jo todennut: mukavuus ja laadukkuus.

 • Iina

  Haluan alusvaatteiden olevan kivan näköisiä, mutta myös mukavia :)

 • Mallukka

  Mukavuus ja ulkonäkö. Hyvällä maulla tehtyjä kuvia!

 • Annastiina Tuikkanen

  Mukavuus.

 • Anna

  Mukavuus tärkeintä ! Ja se että ei tarvitse murehtia huonosti istuvia alusvaatteita vaan voi touhuta itsevarmasti.

 • Tiitu

  Tärkeintä ovat istuvuus, mukavuus ja käytännöllisyys. Alusvaatteissa todellakin arvostan juuri sitä, että ne ovat niin sopivat ja mukavat, että niiden olemassaolon voi unohtaa.

 • miida

  Mukavuus on tärkeintä. Nykyään multa ei löydykään kun yhdenlaisia, mustia alkkareita, jotka olen hyväksi todennut ;)

 • Katri K

  Ihan se sama mukavuus! Puristavia tai kiristäviä alusvaatteita en suostu käyttämään, alusvaatteita ei todellakaan pitäisi joutua ajattelemaan. Myös simppeliys sekä monikäyttöisyys puhuttelee – pitsejä ei alusvaatelaatikostani löydy, vaan yksinkertaisia mustia tai nudeja alusvaatteita.

  Kuvat olivat tosi kivoja! Hyvä ettei lähdetty millekään överisensuellille linjalle

 • Riina

  Ehdottomasti tärkeintä on se, että niiden olemassa oloa ei edes tunne (vaikka ne ehdottomasti ovat päällä) eivätkä ne näy läpi.

 • Liisa

  Tärkeintä on mukavuus, ja se etteivät alusvaatteet mielellään näy juuri esim. saumoina päällysvaatteiden lävitse. :)

 • Hippu

  Peruslaatua pitää olle, että kestävät toistuvaa pesua ja sitten se istuvuus – huonojen alusvaatteiden takia päivä on kyllä pilalla

 • Sinis

  Mä haluan mahdollisimman pelkistetyt ja mukavat alusvaatteet. Yleensä olen hakemassa rintsikoita ihan tiettyyn käyttöön, alushousuista käytän mieluiten ihan tavallisia puuvillaisia lahkeettomia malleja. Myös väri (useimmiten musta) on tärkeä!

 • Kaisa K.

  Ei saa hiertää, ei saa painaa. Pehmeät! Jos vielä nätit ja ajanmukaiset niin ne plussaa.

 • thinky

  Väri ja kauneus ratkaisevat valinnan, mutta istuvuus ja mukavuus ratkaisevat sen, tuleeko alusvaatteita todellisuudessa pidettyä! Postauksen kuvat ovat mielestäni kauniita ja tyylikkäitä

 • Petra

  Mukavuus ja istuvuus on tärkeintä. Korkeavyötäröiset pikkarit on parhaita!

 • Marika

  Tykkään kyllä, että alusvaatteissa on myös sitä jotain, vähän söpöyttä. Mutta mukavuus menee ehdottomasti kärkeen! En voi mitenkään esimerkiksi enää käyttää muita kuin kaarituettomia liivejä. Täytyykin perehtyä enemmän mistä Pierre Robertia saa sillä tarvitsen nuo vaaleanpunaiset liivit:))

 • Emma

  Aivan upeita kuvia! Ihailen rohkeuttasi jakaa näitä, sillä kaikenlaisia vääräkieliä on liikenteessä ihan liikaa. Mukava nähdä suomalainen nainen, joka on ylpeä terveen näköisestä ja kauniista kropastaan. Hienoa!

  Minulle tärkeintä alusvaatteissa on tätä nykyä mukavuus. Vajaa parikymppisenä sitä suosi pitsiä, meshiä ja kaikenlaisia hepeniä, mutta pikku hiljaa olen alkanut lipua kohti toimivuutta ja mukavuutta. Yksinkertaiset puuvillapöksyt ovat simppelin seksikkäitä, ja rintaliiveissä suosin mahdollisimman virtaviivaisia ja rintoja hyvin tukevia malleja.

 • Leena

  Kauniita kuvia. Mukavuus. Koneessa pestävät.

 • Annna

  Mukavuus kyllä on täälläkin ykkösenä. :)

 • Maisa Z.

  Kauniita ja seesteisiä kuvia! Minulle alusvaatteissa on tärkeintä laatu, kauneus ja mukavuus.

 • Alusvaatteissa kiinnitän ensimmäiseksi huomiota laatuun. Yleensä päädyn puuvillaisiin alusvaatteisiin. Laadun jälkeen tulee mukavuus – ei kiitos kiristäville ja hankaaville alusvaatteille! Vasta sen jälkeen kiinnitän huomiota tyyliin.

 • Johanna

  Hillityt värit, istuvuus ja mukavuus. Näyttävät tosi kivoilta, näitä voisin ostaa testiin :)

 • Katriina

  Fabulous!!

 • Tärkeintä ehdottomasti mukavuus!
  Pierre Robertin alusvaatteet ovatkin lemppareitani, joten sormet ristissä odottelen arvontapäivää

 • Anskuli2

  Ehdottomasti ulkonäkö myös alusvaatteissa mutta toki mukavuudesta tinkimättä! Ja kuvat on upeita!

 • Norppis

  Mukavuus, käytännöllisyys ja yksinkertaisuus. Kamalinta on alusvaatteet, jotka kiristävät tai valuvat!

 • Ninne

  Minulle tärkeintä on myöskin mukavuus, huomaamattomuus sekä hengittävät ja miellyttävät materiaalit.

 • Sisi

  Kauniita ja tyylikkäitä kuvia! Ihanaa että julkaisit! :)

  Kiinnitän ostoksilla huomiota siihen, että alusvaatteet olisivat hyvin istuvia ja miellyttävää materiaalia. Tämä on kai suomeksi sama kuin mukavuus! Mutta kun kauppaan menee, niin ei sitä kyllä tule edes katseltua saati sovitettua omasta mielestä ruman näköisiä alusvaatteita. Eli myös ulkomuodolla on merkitystä, pitää olla ”oman näköistä”, yksinkertaista ja hillittyä. Alusvaatteiden osto on kyllä usein vaikeaa, koska olen niiden suhteen tosi kriittinen! Pierren alusvaatteet näyttävät aika lupaavila. :)

 • LSL

  Mukavaa, että toppaamattomuus on hivuttautunut trendiksi.

  Alusvaatteilta peräänkuulutan klassista ja yksinkertaista muotoilua.

 • Pirjo

  Mukavuus, istuvuus ja kauneus, siinä se! Mummopikkareita en ole vielä sallinut itseni käyttää, vaikka olen mummo-ellen peräti isomummoikäinen. Jokohan nyt kykenisin siihen, kun kuulen nuorempienkien niitä käyttävän :).

 • Jenna

  Hei Jenni! Olet uskomattoman upea nainen. Vaikutat nykymaailman blogiskenessä todella fiksulta naiselta. Arvostan postauksiesi pituutta ja vaivannäköä. Ansaitset vain parasta. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja onnellista elämää, sillä sitä toivon myös itselleni.

 • Moona

  Mukavuus on kaikkein tärkeintä, mutta myös laadukkaat materiaalit ja kaunis ulkonäkö miellyttävät itseäni :)

 • Nia

  Alusvaatteissa on tärkeintä mukavuus, laadukkuus, pehmeys ja istuvuus. Ekologisuus mareriaaleissa on iso plus.

 • Noora

  Alusvaatteiden täytyy olla mukavia mutta silti seksikkäitä. Kun pukee ylleen nätit alusvaatteet, niin tulee itsevarma fiilis :)

 • Mia

  Tärkeintä minulle on istuvuus ja mukavuus. Kuvan liivit näyttävät hyvälle.

 • Lisbeth

  Tärkeintä on, että alusvaatteissa tuntee olonsa mukavaksi, ja niiden kanssa on hyvä olla. Niitä ei tarvitse nykiä tai asetella, eikä liiemmin miettiä päivän aikana. Jos ne jonkinlaista luxusta tai riemua arjen keskelle tuovat, niin aina tietysti parempi. Mutta kunhan natsaavat omaan kroppaan.

 • Olgamaria

  Saumat ei saa hangata eikä tuntua! Aivan mahtavia kuvia!

 • OonaK

  Mukavuus on tärkeintä!

 • Terhi

  Mukavuus ja luonnonkuidut ovat mustekala. Lisäksi se, että alushousut kestävät pesun 60 asteessa.

  Kuvat ovat hienoja ja sinä olet erittäin kaunis nainen. Luonnollisuus on ehdoton vahvuutesi.

 • Memmu

  Mukavuus, istuvuus ja miellyttävät materiaalit.

 • Sanna Maunu

  Kun ikää tulee niin huomaa että eniten alusvaateostoksilla painaa mukavuus, vaikka esim. talvella rintaliivien ostaminen on kamalaa.
  Hirmuisen hyvät kuvat, onnistunut malli ja kuvaaja. Kuvissa on hyvä tunnelma ja välittyy se ettei sua jännittänyt kuitenkaan niin kamalasti.

 • Riitta

  Tärkeintä on mukavuus ja se, etteivät alusvaatteet näy vaatteiden läpi epäsiististi.

 • Tant Kaija

  Kyllä mukavat ja turvallisen ylös nousevat mammapöksyt on parhaat. Kaaritukiakaan en enää kaipaa.

 • Suvi

  Ihanat kuvat ja miten se onkin niin, että omaa vartaloaan ei muista tarkastella samalla lempeydellä kuin muiden! Muiden vartaloista löytää aina paljon hyviä puolia, mutta omasta mainitsee aina ne ”viat”!

  Nauratti muuten tuo maininta samasta pikkarimerkistä äidin kanssa! Näin se on täällä puolella ruutua, myös sukkahousuissa! Äiditkin tietää, että mukavuus ja helposti yhteensopivat värit on se juttu! Sekä se tunne, että ikäänkuin ”unohtaa” pitävänsä päällään alusvaatteita!

 • Saara

  Kauniit kuvat.✨ Kuvien alusvaatteet sopivat hyvin omaan makuuni; hillittyjä ja silti naisellisia. Kauhulla muistelen teini-iän riemunkirjavia ”juicy”-printtipikkareita.

 • Saraj

  Nämä kuvat ovat tosi tyylikkäitä!
  Mulle alusvaatteissa on tärkeintä huomaamattomuus. En halua, että ne tuntuvat päällä miltään tai että ne näkyvät päällysvaatteiden läpi saumojen, reunojen tai pitsien kohdalta. Yksinkertaisissakin malleissa on onneksi tosi nättejä vaihtoehtoja.

 • Sancho

  Varmaankin väri, koska kaikki alusvaatteeni taitavat olla mustia. No toki mukavuus myös.

 • Mau

  Istuvuus, materiaali ja kaunis ulkonäkö

 • Sanna

  Mukavuus ehdottomasti, ja toki ulkonäkökin vaikuttaa

 • Iira

  Alusvaatteissa mukavuus on iän myötä noussut omalla kohdallani valintakriteeriksi numero yksi. Omaan silmään kauniit alusvaatteet rohkaisevat kuitenkin myös ihailemaan ja arvostamaan omaa vartaloa juuri sellaisena kuin se on.

 • eluhai

  Itse suosin yksinkertaisia alusvaatteita. Mitä vähemmän kaikenlaista hörhelöä ja rusettia, sen parempi. Aiemmin on tuntunut, että täydellisten rintsikoiden löytäminen on mahdotonta, sitten samalle listalle pääse täydelliset farkut. Ja nykyään listalla on myös alushousut. Masentaa ajatuskin alusvaateostoksille lähtemisestä, kun ennakoi jo tulevan pettymyksen. Ehkä tälle merkille olisi syytä antaa mahdollisuus. :)

 • Susanna

  Turhaan jännitit kuvia, todella kauniita ja tyylikkäitä ovat. Tärkeintä alusvaateostoksilla on helppous eli asiantuntevan myyjän apu. En halua sovitella kopissa yhtään turhia, yleensä taitava myyjä osaa neuvoa oiran koon nopeasti.

 • Virpi

  Ihan huippukauniita kuvia ja kivaa vaihtelua muihin asukuviin. Näin keski-ikäisenä, ei-enää-niin-timmi-vartaloisena alusvaatteiden mukavuus/toimivuus on kyllä se ykkösjuttu, mutta miellyttävä ulkonäkö tulee heti tokana :)

 • Hanna

  Minun alusvaatemakuni kuulostaa aika samanlaiselta kuin sinunkin, suosin yksinkertaisia ja mukavia alusvaatteita. Matchauskin tapahtuu kuin itsestään kun ylivoimaisesti suurin osa alusvaatteista on mustia!

  Ja nuo kuvat ovat ihan todella kivoja :)

 • mr

  Kauniin herkkiä ja luonnollisia kuvia!
  Enimmäkseen käytännöllisiä ja mukavia alusvaatteita ostan ja mielellään edukkaasti, mutta on niiden silmääkin miellytettävä. Kaaritukia ilman en ole edes kokeillut olla (paitsi urheilurintsikoissa), voisi olla sekin paikallaan. Harmillisen monessa kaupassa on tarjolla vain hipster-mallisia alushousuja, jotka aniharvalle lopulta istuvat mukavasti. Itse en tykkää yhtään vetelää keskivartaloa ikävästi korostavasta mallista ja korkeampivyötäröiset tuntuvat olevan auttamattoman mummomallisia ja -värisiä. Jossain kaapin perällä lymyävät vielä stringit, pitsihörselöt ja näyttävämmät jopa samanpariset setit, mutta taitaa niistä kuminauhat kuoleentua ennen kuin taas päälle pääsevät :D

 • Todella kauniit kuvat Jenni. Hienoa, että uskalsit. Itse alan hiljalleen olemaan viimein sinut vaatteet päällä poseeramisen kanssa. Askel kerrallaan.
  Alusvaatteissa kaikkein tärkeintä on istuvuus ja mukavuus. Mikään ei ole epämukavampaa kuin hiertävät alusvaatteet.

 • Liisa

  Minulla mukavuus on ykkönen.

 • Toivo

  Haluan, että alusvaatteet ovat käytännöllisiä, mukavia ja kauniita.

  Hienoja, kauniita kuvia. Kuvista syntyy rento ja mukava fiilis.

 • ak

  Hienoja, tyylikkäitä kuvia :)

  Alusvaatteissa tärkeintä on ulkonäkö ja istuvuus.

 • maijis_

  Minulle alusvaatteissa tärkeintä on mukavuus ja käytännöllisyys.

 • SM

  Alusvaatteissa tärkeintä on,että ovat mukavat päällä(ei hankaavia,saunoja,kutittavia pitsejä tms)ja, että istuutuvat hyvin vaatteiden alle. Näissä kyseisissä voisi olla potentiaalia!

 • Saana

  Tärkeintä on mukavuus! Ja kaunis ulkonäkö tulee heti kakkosena. :)

 • Piia

  Kivuus + mukavuus on tärkeintä. Itsekin olen vaihtanut kaikki liivit kaarituettomiin, ja varsinkin talvella paksujen paitojen alla en käytä välttämättä liivejä enää ollenkaan :)

 • Anne-Marie

  Upeita raikkaita kuvia sinusta ja ylläsi olevat tuotteet ovat hienon näköisiä! Isopovisena arvostan liivejä, jotka tukevat rintaa ja joissa on tarpeeksi leveät olkanauhat. Lisäksi tykkään liiveistä, joissa on irrotettavat olkaimet, joten niitä voisi pitää selästä ristissä. Nitisevät ja painavat kaarituet ovat liiveissä kauhistus. Pidän ehdottomasti korkeavyötäröisistä alushousuista, sillä ne peittävät pientä pömppöäni. Lisäksi ei haittaa, jos alushousuissa on pieni lahje. Pidän vain mekkoja ja etenkin kesällä reisien sisäosan iho voi hinkkautua kipeästi toisiaan vasten. Siksikin lahkeellinen alushousumalli on monikäyttöinen.

 • Miima

  Onpa kivat kuvat! (:
  Itselleni tärkeintä on hyvä istuvuus ja mukavuus. Tietysti myös se, miellyttääkö vaatekappaleen ulkonäkö, on tärkeä seikka. Pidän todella yksinkertaisista malleista, enkä halua mitään helmiä tms. alusvaatteisiini.

 • meri

  Tärkeimpänä pidän mukavuutta ja hyvää materiaalia. Toki myös istuvuus ja se että alusvaatteet eivät tunnu eivätkä näy häiritsevästi vaatteiden alta.

 • Nimbus

  Tärkeintä on mukavuus, mukavuus ja ennen kaikkea mukavuus :D Ihania kuvia :)

 • Eeva

  Mukavuus tulee itselläni ihan ykkösenä, ulkonäkö ja tyyli ovat sitten plussaa. Kauniita olivat kuvat!

 • Minttu

  Mukavuus on täälläkin ykköskriteeri, mummoalkkarit kiinnostaa kovastikin :)

 • Hopsu

  Mukavuus, saumattomuus ja kauneus ovat tärkeitä alusvaatteissa. Aina saa olla pieni ripaus naisellisuutta.
  Kauniit kuvat.

 • e

  Itse alusvaatteissa mukavuus on todellakin tärkeintä! Ja lisäksi shoppailussa tärkeää on helppous – mua ei yhtään kiinnosta lähteä juoksemaan alusvaatteiden perässä johonkin kauppakeskuksiin ja erikoisliikkeisiin, vaan tykkään että voin ostaa ne ihan arkisella markettireissulla Prismasta.

 • tiitu

  Tyylikkäitä kuvia! Istuvuus on tärkeintä, ettei alusvaatteita tarvitse edes muistaa päivän aikana, mutta täytyyhän niiden näyttääkin kauniilta. Noi vaaleanpunaiset on tosi kauniita!

 • Veera

  Ehkä tärkeintä alusvaateostoksilla on se että ne käy päällysvaatteiden kanssa yhteen, eli ei näy läpi eikä muodosta ihme painaumia tai makkaroita. Olen tosi tarkka varsinkin siitä ettei housujen läpi näy alushousujen saumat, siksi käytänkin lähes aina sellaisia pakarat paljaaksi jättäviä

 • Camilla

  Tärkeintä on ehdottomasti mukavuus! Kakkosena tulee sitten esteettisyys. Onneksi nämä kaksi asiaa kulkevat yllättävänkin usein yhdessä. :)

 • Julia

  Upeita kuvia! Itselle tärkeintä on mukavuus niin materiaalin kuin mallin suhteen. Yksinkertaiset mallit ovat myös usein kauneimpia ja tyylikkäitä. Parhaat alusvaatteet ovat sellaisia, ettei niiden olemassa oloa huomaa:)

 • Lilleroinen

  Näytät upealta noissa kuvissa, turhaan jännität!:) Mukavuus ennen kaikkea alusvaatteissa, nuo Pierre Robertin alusvaatteet näyttävät supermukavilta! Uudet alusvaatteet olisivat enemmän kuin tarpeen, mutta aina niiden ostamista venyttää kun se on vaan jotenkin niin epämiellyttävää…

 • Päivikki

  Kauniita kuvia ovat kyllä! Tärkeintä alusvaatteissa on mukavuus ja istuvuus ennen kaikkea. Ei saa valua tai venyä… Ja tietty pitää olla hyvännäköiset. :)

 • Make

  No täytyy myöntää että hinta on määritellyt aika pitkälti ainakin kaupan valinnan, enkä ole käynyt varsinaisissa alusvaateliikkeissä. Toki ennen ostopäätöstä sitten mukavuus ja tyyli.
  Noita olisi kiva kokeilla. Mulla on pienet rinnat mutta iso rintakehä eikä ole varmaan koskaan ollut sopivia rintsikoita, kun aina ympärys on liian lyhyt jos kuppikoko on riittävän pieni.

 • Make

  No täytyy myöntää että hinta on määritellyt aika pitkälti ainakin kaupan valinnan, enkä ole käynyt varsinaisissa alusvaateliikkeissä. Toki ennen ostopäätöstä sitten mukavuus ja tyyli.
  Noita olisi kiva kokeilla. Mulla on pienet rinnat mutta iso rintakehä eikä ole varmaan koskaan ollut sopivia rintsikoita, kun aina ympärys on liian lyhyt jos kuppikoko on riittävän pieni.

 • Make

  Äh pahoittelut tuplakommentista, ensimmäisessä on väärä, toimimaton osoite.

 • Mull etärkeintä on se, että alusvaatteet on mukavat ja oikean kokoiset. Inhoan kiristäviä kuminauhoja tai valuvia materiaaliltaa päivän aikana lörpsähtäviä alusvaatteita ja sitä, jos saumat tai pitsit paistaa vatteiden läpi. Usein ostoksilla haksahdan ostamaan jotain värejä jakuvioita, mutta käytnnössä kaivan alusvaatelaatikosta useimmiten esille ne perusmustat alusvaatteet.

  Hienot kuvat! Ymmärrän hyvin, että tällaisten kuvien ottaminen ja julkaiseminen ujostuttaa. itse en ehkä uskaltaisi. Näytät tosi kauniilta näissä kuvissa.

 • Mirca Seppänen

  Tärkeintä on alusvaatteissa istuvuus, mukavuus, materiaalit, väri

 • Marjut

  Mukavuus ja puuvilla =)

 • Minna

  Kauniita kuvia!
  Minulle mukavuus on nr1. Tähän merkkiin en ole tutustunut aikaisemmin, mutta nyt aijon. Pidän puuvillasta ja kaarituet on jääneet mun osalta unholaan. Mietin tossa lukiessani, että ett ole ainut joka joskus hihitteli ”äitipikkareille”… nyt niitä samaosia mallejä on minunkin laatikossa ja ymmärrän miksi :).

 • R**

  Tärkeintä on pehmeät& hengittävät( eko) luonnonmateriaalit, sopiva leikkaus ja värisävy. Ja Jenni: Ihanat, rennot kuvat.

 • Minna

  Mukavuus ennen kaikkea!kiva ulkonäkö on tietty plussaa :-)

 • Lauravanilja

  Mukavuus, eli juuri se että alusvaatteet istuvat hyvin ja tuntuvat huomaamattomilta päällä.

 • Mau

  Mukavuus, laadukkuus ja kauneus :)

 • Helsssunen

  Mulle mukavuus ja istuvuus on tärkeintä alusvaatteissa. Jotenkin iloisuus ja rentous paistaa näistä kuvista.

 • Hanne

  Hei
  Ehdottomasti suosin pehmeitä alusvaatteita. En enää pidä kaarituellisia rintaliivejä. Onneksi nykyisin saa kivoja kaarituettomia.
  Osallistun myös arvontaan.

 • Noora

  Tärkeintä on mukavuus ja valitettavasti myös hinta. Jotenkin alusvaatteisiin ei osaa käyttää rahaa, koska ne eivät näy päällepäin.

 • Sanni

  Alusvaateostoksilla tärkeintä oman koon helppo löytyminen ja materiaali sekä istuvuus.

 • tid

  Kauniita kuvia! Tärkeimmät asiat alusvaatteissa ovat mukavuus sekä miellyttävä ulkonäkö, tässä järjestyksessä. Nuorempana ulkonäkö saattoi mennä edelle, mutta nykyään olen liian mukavuudenhaluinen.

 • Siiri S

  Mullekin mukavuus on tärkeintä, ikä sitä teettää :P Se on kyllä hölmöä, että alusvaatekuvat on muka jotenkin skandaalinkäryisempiä kuin rantakuvat, vaikka jälkimmäisissä näkyisi paljon enemmän ihoa!

 • Maiju

  Koska kuppikoko on mikä on (iso), se yleensä sanelee aika pitkälti, millaisia rintaliivejä käytän – niistä kauniista kaarituettomista liiveistä ja varsinkaan rintaliivittömänä kuljeskelusta on valitettavasti turha haaveilla. Alushousujen suhteen taas vaikuttaa sekä mukavuus että ulkonäkö.

 • Sannuli

  Tärkein ominaisuus on ehdottomasti mukavuus ja sen myötä istuvuus. Mukavuuteen liittyvät tärkeänä osana tietenkin käytetyt materiaalit. Kauneus ei myöskään ole pahitteeksi. Tulee itse käytettyä alusvaatteita, etenkin rintaliivejä liian ”loppuun”.

  Kuvat ovat tyylikkään rentoja. Pieni pilke silmäkulmassa ja astuminen omalta mukavuusalueelta antavat postaukselle vielä korkeamman arvon.

 • Mua naurattaa vieläkin se stoorissa vilahtanut pätkä, missä Arttu ”imitoi” sua :’D

  Kuvissa pidin erityisesti rajauksesta ja jäinkin miettimään, miten paljon yleensä ohjeistat kuvaajaa ja onko sulla valmiiksi visio, millaisia kuvia haluat vai eteneekö homma ihan vaan omalla painollaan?

  Alusvaateostoksilla tärkeintä on istuvuus. Omasta mielestäni sopivanmallisia alusvaatteita on todella vaikea löytää. Minusta saakin uskollisen asiakkaan, jos malli on sopiva. Rintavampana persoonana kalliit alusvaatteet on myöskin aika tuttua kauraa. Jos rintsikat on oikeasti sopivat, ostan ne oli hinta mitä hyvänsä. Ja jos todella saa väeiä valita, se on tietysti musta :)

 • Annae

  Materiaali ja ulkonäkö. Upeita kuvia!

 • Sannamarianna

  Mulle tärkeintä on asiantunteva palvelu.

 • Mustikkamanteli

  Mukavuus, istuvuus mitänäitänyton… uudet alusvaatteet ovat itseasiassa ostoslistalla, mutta kun sitä ei kovin mielellään lähde sinne ostoksille…

 • Janna

  Tärkeintä minulle on ehdottomasti mukavuus. Kuten kirjoitit, mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän osaa arvostaa mukavuutta. Mukavuuden tunne yhdistyy mielessäni hyvään oloon ja luksukseen. Toki alusvaatteen ulkonäkö tulee sitten heti kakkosena. :)

 • Tiina J

  Ymmärrän jännityksen kun hypätään johonkin täysin uuteen, mutta Wau miten hienoja kuvia! Näytät hyvältä, eikä jännitys paista kyllä ollenkaan

  Hyvien alusvaatteiden ei kuulu tuntua. Kuulun siihen kastiin, joka vetää kotiin tullessaan täysin kotivaatteilla. Myös ne rintsikat lentää odottamaan seuraavaa päivää. Toisinaan käytän rintsikoiden sijaan urheilutoppia, koska visuaalisesti miellyttää enemmän silmää (pelkistetymmät), antavat kuitenkin tukea, mutta ei sisällä mitään turhia saumoja. Nää olisi ehkä naisellisempi vaihtoehto tuolle urheilutopille

 • Jenny

  Ehdottomasti mukavuus! Onneksi nykyään löytyy jo kauniita puuvillaisia alusvaatteita.

  Kuvasi on kauniita!

 • Emmaus

  Mukavuus ja laatu!

 • Amy

  Minulle tärkeintä on täydellinen istuvuus ja laatu. Olen valmis satsaamaan varsinkin rintaliiveihin jotka todella ovat sopivat juuri minulle. Korkean hinnan myötä arvostan myös kestävyyttä, jolloin alusvaatteet eivät veny ja pauku heti parin pesun jälkeen.

 • Outi

  Edullisuus ja käytännöllisyys. Vaikkakin joskus vielä ostan kunnon laadukkaat alusvaatteet!

 • Yonna

  Mukavuus on alusvaatteissa ehdoton ykkönen. Olen alkanut myös enemmän kiinnittää huomiota materiaaleihin, joskus nuorempana käytin ties mistä polyesteristä tehtyjä pikkareita mutta enää ei tulisi mieleenkään käyttää mitään muuta kuin luonnonmateriaalisia! Nykyiset ovat puuvillaisia, mutta tekisi mieli myös kokeilla bambuisia ja merinovillaisia vaihtoehtoja. Malli on myös tosi oleellinen, pitää olla tarpeeksi korkea vyötärö :) Ps. Olet tosi upea!

 • Katri

  Kuten aika monen muunkin kommentoijan mielestä ehdottomasti mukavuus ja istuvuus on tärkeintä :)

 • Tanja

  Mukavuus ja materiaali merkkaavat minulle paljon. Toki on myös tärkeää, että malli miellyttää silmääni ja istuu hyvin.

 • Outi

  Tärkeintä alusvaatteissa on mukavuus ja huomaamattomuus, ei saumoja jotka näkyvät muiden vaatteiden läpi.
  Kuvasi olivat kauniita ja tyylikkäitä.

 • Jaana

  Mukavuus, se on tärkein. Että pysyy paikallaan kaikenlaisissa menoissa.

 • TaateliPaateli

  Olen ollut jo useamman vuoden Pierre Robertin vaatteiden tyytyväinen käyttäjä. Alusvaatteet ovat erittäin mukavat päällä ja esim nuo kuvissa näkyvät kaarituettomat T-paita liivit, minulla on jo kahdet sellaiset, luottotuote. Myös merkin villavaatteet ovat ihan ykkönen alusasu talvipyöräilyssä ja laskettelussa. Villaiset alusvaatteet ja kerrasto toimivat kylmemmilläkin laskettelukeleillä.

 • Mar

  Tärkeintä taitaa olla mukavuus. Ja arkikäytössä yksivärisyys, koska työhousut on valkoiset ja hieman läpikuultavat..

 • Dansku

  Tärkeää minulle on ennen kaikkea istuvuus ja että niillä on mukava olla. Erityis tilanteisiin voi olla muut hepeneet.

 • Irkku

  Mukavuus on tärkeintä. Kuitenkin mukavienkin alusvaatteiden tulee täyttää omat kauneuskriteerini.

 • Oi niin upeita kuvia sinusta :) olet kaunis ja upea :)

  Joo mukavuus on se ehdoton ykkösjuttu alusvaatteissa :) luonnonkuidut ovat mukavia päällä ja kiva että on muitakin värejä kuin aina musta ja valkoinen. Perusvärit toimivat kyllä aina :)

 • Ninni

  Mukavuus, niin alusvaateostoksilla kuin itse alusvaatteissakin.

 • Soude

  Ykkösenä mukavuus, koska pikkarit pyllyvaossa tai muuta vastaavaa ahdistaa taatusti koko päivän jokaikinen minuutti! Esteettinen silmäni innostuu minimalistisista, yksinkertaisen kauniista ja mieluiten yksivärisistä (alus)vaatteista. Koska olen herkkäihoinen atoopikko, saumattomuus/litteä saumaisuus on etenkin alushousuissa iso plussa, selviytyy paljon istumista sisältävistä työpäivistäkin ilman kutinaa tai ihoärsytystä!

 • Aa

  Tärkeintä on mukavuus, ja se että alusvaatteet on kestäviä. :)

 • Tiia

  Alusvaatteiden ryhdikkyys, eli etteivät valu, rullaannu tai hankaa. Pysyvät siinä missä pitääkin vaikka tekisi haarahyppyjä, olematta kuitenkaan sporttivehkeitä. Varmaan kaikenkaikkiaan siis mukavuus :D

 • Emilia

  Hyvältä näyttää kuvat! Alusvaateostoksilla tärkeintä on mukavuus ja laadukkuus. Olen vastikään tajunnut, että en tykkää pitsistä takamuksen puolella enkä myöskään saumoista takamuksen puolella. Stringit on suorastaan kauhistus. Puuvilla on lempparimateriaali. Varmaan tykkäisin noista samoista mammapikkareista, pitääkin etsiä niitä jostakin testiin.

 • Minna

  Rakastan pitsiä ja mukavuutta. Nämä näyttävät erittäin pehmeiltä ja ihanilta!

 • Olga

  Mukavuus on tärkeää, mutta toisaalta en tingi myöskään ulkonäöstä. Jos alusvaatteet on rumat, mutta mukavat, ne jää pelkkään yökäyttöön jos siihenkään, mutta kivat ja mukavat kelpaa mihin tahansa hetkeen.

 • Annika Kivisalmi

  Tärkeintä on alusvaatteiden sopivuus, oikea koko, eli ne on kuin toinen iho!

  Kuvat oli kivan arkisia, kuin kenen tahansa kotoa alusvaattesillaan otettuja. Rentoja ja mukavia!

 • Mursu

  Kauniit kuvat :)

  Itselleni tärkeintä on, että alusvaattet istuu hyvin, mikään ei ole niin kammottavaa kuin vakoon hilautuvat aluhousut tai painavat rintaliivit.

 • Paula26

  Tärkeintä on mukavuus, joskin alusvaatteiden pitää myös miellyttää omaa silmää. Hyvältä näyttää kuvat, hyvällä maulla toteutettuja.

 • Sanna

  Olen tykästynyt viime vuosina boxereihin, koska ne ovat parhaimmillaan huomaamattomat päällä ja sopivat minun vartalolleni. Viikko sitten juuri kiertelin etsimässä uusia boxereita, kun tuli Pierre Robertin mallisto vastaan. Mallistossa oli juuri sellaisia boxereita mitä etsin. Mistään muualta en löytänyt yhtä oikean mallisia ja laadukkaan oloisia. Olisipa huippua päästä testaamaan näitä!

 • Sari

  En voi käyttää keinokuituja alusvaatteissa joten ehdottomasti mukavuus ja miellyttävä materiaali ovat minulle tärkeimpiä seikkoja. Koko nuoruuteni käytin string alushousuja ja nyt en laittais niitä päälleni vaikka tilanne olisi mikä.
  Tykkään ihan hurjasti näistä kuvista, pidän tuhottomasti siitä miten luonnollinen olet. Jos edustaisin jotain brändiä niin haluaisin ehdottomasti sinut malliksi.

 • Ida

  Kauniita ja seesteisiä kuvia :) itse suosin alusvaatteissa mukavuutta ja luonnonmateriaaleja.

 • Jonna Vuolle

  Mukavuus/istuvuus; usein kuulee puhuttavan rintavampien naisten suusta miten hankalaa on löytää kunnolla istuvia alusvaatteita, mutta usein se on sama ongelma hoikemmillakin! A-kuppia etitään useissa kaupoissa sieltä lastenosaston puolelta ja sovituskoppiin saa mennä 15 eri tyylisten rintaliivien kanssa..

  Ainiin ja en oo tätä blogia koskaan ennen seurannut mitenkään mutta mun silmään kuvat on kyllä tosi tyylikkäitä ja hyvällä maulla otettuja, hienoo että oot uskaltanut mennä hakemaan uuden kokemuksen jännityksestä huolimatta! :)

 • Eveliina

  Todella tyylikkäitä kuvia! Ymmärrän hyvin, että kuvien julkaisu on jännittänyt. Ihailen rohkeuttasi, kun olet uskaltanut ottaa haasteen vastaan ja toteuttanut postauksen niin hienosti!

  Minulle alusvaatteissa mukavuus ja käytännöllisyys on ehdottomasti mennyt kaiken muun yli aina – siksi alusvaatelokeroni onkin vähät tylsän värinen.. Nuo kuvien vaatteet näyttäväyt käytännöllisen lisäksi kauniilta. Olen ennenkin törmännyt kuviin Pierre Robertin alusvaatteista, mutta ostoksille lähtiessä unohtanut ne kokonaan.

 • Emma

  Upeita ja kauniita kuvia!
  Minulle tärkeintä alusvaatteissa on mukavuus ja ulkonäkö myös

 • Ailiina

  Kaarituettomuus!!

 • Anna

  Hienoja on kuvat! Mukavuus on tietty tärkeintä, ja ulkonäöllisestikin olen ruvenut suosimaan yksinkertaista ja klassista.

 • Pauliina

  Hienoja kuvia,itse tuollaisesta haaveillut itse arvostan alusvaatteissa mukavuutta, se on itsellense kaikkein tärkein, tottakai myös alusvaatteiden ulkonäkö on tärkeä.

 • Krista

  Mukavuus ennen kaikkea ja yksinkertaisuus on kaunista! Kuvat ovat tunnelmaltaan ihania ja malli itsevarman ja kauniin näköinen!

 • ullak

  mukavuus ja simppeli ulkonäkö, jossa saa myös olla joku pikkujuju!

 • Enni

  Oma tyyli on tärkein alusvaateostoksillakin! Joskus yllätän itsekin itseni alusvaateostoksilla, koska alusvaatteiden kanssa voi huoletta myös hieman leikitellä. Mukavuus kuuluu pukeutumiseeni muutenkin, joten se on ehdoton myös alusvaatteissa.

 • Mirka

  Alusasut pitää olla ehdottomasti mukavat päällä!

 • Eeva

  Oma henk.koht. ohjenuora alusvaateostoksilla on se, että sovitettavien pikkuhousujen/rintsikoiden tulee olla yhtä ihanat (tai jopa ihanammat) kuin ne, mitkä oli itsellä päällä kauppaan astuessa.

 • Sofia s

  mukavuus:)

 • Marika

  Mukavuus ja ulkonäkö ovat tärkeimpiä.
  Erittäin onnistuneita kuvia ☺️

 • Leena1381

  Kauniita kuvia! Ja hyvin tuli esille myös alusvaatteiden mallit ja materiaalit. Itselleni materiaalilla on suuri merkitys alusvaatteiden kohdalla, niiden täytyy tuntua hyvältä ihoa vasten. Ja saumattomuus on alushousujen kohdalla etu, ettei näy saumat housujen/mekon läpi :) Ja toki alusvaatteiden tulee myös miellyttää silmää, vaikka ne ovatkin vaatteiden alla niin olo on paljon mukavampi kun tietää että päällä on kauniit alusvaatteet :)

 • Katri

  Mulle alusvaateostoksilla ihan ehdottomasti on tärkeintä se, että löydän hyvin istuvat, monikäyttöiset sekä mukavan tuntoiset alusvaatteet. Nykyään suosin korkeavyötäröisiä alushousuja ja rintaliiveistä en voisi kuvitellakaan ostavani kaarituellisia saatika sitten topattuja liivejä. Onneksi ihan perus ketjuliikkeistäkin löytyy yllättävänkin hyvin bralette-tyyppisiä rintsikoita ja alushousuistakin korkeampivyötäröisiä malleja!

 • Maija

  Ehdottomasti mukavuus!

 • Maria K.

  Alusvaatteissa ehdottomasti tärkeintä on mukavuus! Ehkä vielä kymmenen vuotta sitten olisin painottanut alusvaatteiden ulkonäköä enemmän.

 • Silja

  Olet upea! Kiitos laadukkaasta blogistasi!

  Itselleni alusvaatteissa tärkeintä on juurikin mukavuus ja heti kakkosena se, että ne eivät saa näkyä vaatteiden alta. Toki alusvaatteiden täytyy olla myös kauniita..

 • Laura

  Upeita kuvia Jenni! Säteilet :)

  Alusvaate ostoksilla olen niin tarkka; ainoastaan mustaa, vain laadukkaita materiaaleja ja täydellistä istuvuutta. Tämä on tietysti johtanut siihen että kun löydän jotain ”vaativaan makuun” sopivaa, hamstraan tuotetta useamman samoin tein. Alusvaatteet on niin tärkeä osa pukeutumista, kun ne on päällä, niitä ei saa tuntea, mutta niiden pitää myös näyttää kivalta ja tehdä olosta itsevarmempi. Kannattaa panostaa hyviin alusvaatteisiin!

  Ihanaa kevään alkua :)

 • Ulla

  Mukavuus! Se, että istuvat hyvin päälle. Alkkarit ei karkaa takana keskelle eikä saa painaa mahaa. Pitsit joskus kutittaa, kaarituki painaa. Hyviä alusvaatteita on usein vaikea löytää.

 • Satu

  Ehdottomasti mukavuus ja ostamisen helppous, yksi hyvä malli ja monia värejä vaan kaappiin. ☺

 • Kikka

  Mukavuus, se syntyy laadukkaasta materiaalista ja ettei purista tai hierrä mistään. Toki ulkonäön täytyy miellyttää, ainakin omaa silmää :)

 • Minna

  Tärkeintä on löytää mukavat ja istuvat alusvaatteet :) Mikään ei ole kamalampaa kuin kiristävät, puristavat ja ahdistavat päällä olevat alusvaatteet, menee sitten koko päivä pilalle jos sellaiset on päällä.

 • Petu

  Alusvaatteita ostaessa ensisijaista on istuvuus ja hyvä, miellyttävä materiaali!

 • Camilla Limnell

  Onpa mukavan oloisen näköisiä alusvaatteita! Näyttävät hyvin istuvilta ja tyylikkäiltä päälläsi!
  Minulle alusvaatteissa on tärkeää juuri istuvuus, mukavuus, ei turhia krumeluureja ja myös ihoystävällisyys.
  Ihanaa, että on materiaalina nyt tuo luomupuuvilla.
  Pidän vaaleista väreistä, joten valkoinen ja vaalenanpunainen juuri nappivärit.
  Ihastuin erityisesti noihin korkevyötäröisiin alushousuihin, malli joka istuu parhaiten tällaisella vähän muodokkaammalla vartalolla.

 • Jenni sä olet <3

  Tärkeintä alusvaatteissa on se, että ne ei purista, ja että pikkarit ei mene peppuun. :D

 • Tuuli

  Huh Jenni, oot vaan yksinkertaisesti upee! Itse arvostan alusvaatteissa juurikin istuvuutta ja mukavuutta; toki on aina plussaa, jos ne myös näyttävät hyviltä! :)

 • Tiude

  Kuvat ovat kauniita, ja alusvaatteet myös. Yksinkertainen, selkeä tyyli, istuva ja imarteleva malli, siinäpä tärkeimmät. Alusvaateostoksilla täytyy olla kiireetöntä ja oikea mielentila..

 • Anna

  Todella kauniita kuvia.

  Mukavuus ja istuvuus on tärkeintä alusvaatteissa. Mikään ei ole niin inhottavaa kuin alusvaatteet mitkä valuu tai ei muuten tunnu hyviltä, toki myös ulkonäkö on tärkeä. Jos alusvaatteet istuvat huonosti ei myöskään päällysvaatteet näytä niin hyvältä miltä hyvin istuvien alusvaatteiden kanssa näyttää.

 • LauraJ

  Tärkeintä alusvaatteissa on, että ne tuntuu mukavalta päällä ja antavat tukea.

 • Milla

  Löytää miellyttävän tuntoiset juuri itselle ja omalle vartalolle sopivat alusvaatteet joissa sitten viihtyy ja tuntee olonsa hyväksi <3

 • sucrin

  Tosi hyviä kuvia! Vastaus kysymykseen: Mukavuus ehdottomasti. Ostan todella simppeleitä alusvaatteita. Nätimmätkin kelpaisivat mutta niissä tulee yleensä mukavuus ongelmaksi, etenkin ritsikat painavat lähes poikkeuksetta aina jostain.

 • Emma

  Mukavuus, mutta myös ulkonäkö

 • marijai

  Mukana! :)

 • Pepe

  Hei Jenni, kauniita kuvia kauniilta naiselta! Herätit mun mielenkiinnon korkeavyötäröisiä pikkareita kohtaan. Se on jännä, miten mukavuuden halu hiipii hiljalleen elämään ja huomaakin haluavansa jotain, mikä aikaisemmin oli kauhistus. Kuten herätä aikaisin tai viettää lauantai-ilta kirjan kanssa. Itse ostan alusvaatteita vain kesäsin, koska säästän hermoja ja hikikarpaloita sillä. Eniten alusvaatteiden valinnassa painotan ettei ne saisi näkyä vaatteiden alta. Pitsit rintsikoissa kuppien päällä on nättiä, mutta kireä valkoinen paita päällä näyttää kuin olisi pahanluokan iho-ongelma maitorauhasissa. Pikkareissa suosin hipstereitä, kun perinteisemmän malliset saa aikaiseksi neljä pakaraa ja se tuskin on viehättävää kenenkään mielestä. Plussaa hipsterit saavat myös siitä, etteivät lähdet tutkimaan paikkoja, mihin niiden ei kuulukkaan mennä. Väri on myös tärkeä. Oudon tärkeä. Nyt kun mietin, minulta löytyy paljonkin ajatuksia näinkin arkisesta asiasta.

 • Aino

  Mullekin ylivoimaisesti tärkeintä on kyllä mukavuus :)

 • Kati

  Mukavuus ja istuvuus! Olen joskus käyttänyt Pierre Robertin pikkuhousuja,mutta rintaliivit ovat uusi tuttavuus. Olis kiva kokeilla niitäkin :)

 • pöllö

  Oikean koon ja mallin löytyminen. Tykkään juurikin tosi simppeleistä malleista.

 • -Hannis--

  Tärkeintä on hyvin istuva malli,sellainen että alusvaatteet voi unohtaa kun ne on pukenut päälleen.

 • Tuulia

  Hyvä istuvuuvuus ja miellyttävä, pehmeä ja hiostamaton materiaali, eli mukavuus on tärkeintä, ja suht yksinkertaiset, klassisen kauniit mallit.

 • Meri Toimela

  Paikallaan pysyvyys, eli istuvuus. Lisäksi kestävyys.

 • Sara

  Kauniita ja tyylikkäitä kuvia!

  Arvostan alusvaatteissa(kin) miellyttävyyttä, selkeälinjaisuutta, hyvää istuvuutta ja visuaalista kauneutta. Näin ensisilmäyksellä näyttäisi tuossa Pierre Robertin mallistossa yhdistyvän nämä piirteet; täytynee tutustua niihin sivuillansa tarkemminkin! (:

 • Minni

  Värikkyys! :)

 • Elin

  Istuvuus ja mukavuus.

 • Marika

  Ihanan rentoja kuvia. Alusvaateostoksilla on tärkeää löytää mukavia ja istuvia vaatteita. Omalle kurvikkaalle koolle se ei aina ole niin helppoa. Nykyään mietin myös materiaalien turvallisuutta, ja luomupuuvilla on usein se vaihtoehto. Näitä olisi kiva päästä kokeilemaan!

 • Marja

  Mukavuus, hinta ja ulkonäkö.

 • Sanna

  Ehdottamasti alusvaatteiden pitää olla mukavia. Ostin joskus 10 vuotta sitten ekat pierrerobertit ja senjälkeen kymmenet kappaleet. Harmitti ku loppuivat. Nyt heti kauppaan ku tulivat takaisin. Kauniita kuvia. :)

 • Tytti

  Mukavuus, tietenkin. Kahden lapsen imetyksen jälkeen huomaan kiinnittäväni huomiota entistäkin enemmän myös ulkonäköön, kohotusta kun tarvitaan.

 • Joliel

  Tärkeintä alusvaateostoksilla on tietenkin löytää mukavat ja kauniit alusvaatteet. Toiseksi tärkeintä on saada tarvittaessa apua oikean koon valintaan. Minulla on kookkaat rinnat, joten oikean koon valinta yksin on välillä täysin arpapeliä, sillä eri valmistajien kokoluokitukset eivät käy yksi yhteen. On ihanaa, kun ammattilainen auttaa löytämään sopivat tuotteet ja osaa vinkata mm. värejä, joita ei olisi tullut ajatelleeksi sovittaa ominpäin.

 • Pauliina

  Mukavuus ja kauneus.

 • Neska

  Istuvuus ja laadukkuus on tärkeintä :)

 • Marias

  Mukavuus, oikea koko ja valitettavasti tässä elämäntilanteessa hinta. Ihanat kuvat ❤

 • Vilja

  Laatu ja mukavuus!

 • Kinuski

  Tärkeintä on se, ettei pikkarit hilaudu joka välissä persvakoon! Tässä suhteessa täydellisä pöksyjä ei ole vielä löytynyt, mutta nämä Pierre Robertit vaikuttavat lupaavilta.

 • Minna

  Istuvuus! Huonosti istuva/väärä malli pilaa ihanaakin alusvaatteet mutta hyvin istuvat alusvaatteet ovat sekä hyvän näköiset että mukavat. Inhoan yli kaiken huonosti päälle istuvia alusvaatteita. Rintaliivit on tietysti pakko aina sovittaa mutta pikkuhousujen suhteen on tullut tehtyä virheostoksia usein.. vyötärön tulee olla korkea, jotta masua saa piiloon. Takapuolesta ei saa lörpöttää eikä stringeissä haarasaumat pyöriä ja hiertää.

 • Ira

  Ihana Jenni! Alusvaatteissa suosin yksinkertaisia ja mukavia malleja, jotka istuvat hyvin. Väreinä musta, valkoinen tai nude :)

 • Meri

  Ensimmäiseksi kiinnitän huomiota alusvaatteen ulkonäköön. Jos se miellyttää, tutkin sen mallia ja materiaalia: pysyykö rinnat kupeissa, onko painaumia jättäviä kohtia, puristaako jostain, onko tarvetta tämän mallisille juuri nyt? Materiaalissa parhaita ovat puuvilla ja mikrokuitu ja malleissa kaikki saumattomat pikkuhousuissa ja minimalistiset rintaliiveissä.

 • Säilytän vielä muistona niitä ”seksikkäitä” pitsipikkareita, joita käytin alle kolmikymppisenä settinä rintsikoiden parina. Rintsikoiden pitää minulla edelleen olla pitsiset, mutta pikkarit vaihtuivat sitten mukavampiin. Harmittavasti Sloggi lopetti Sensation tai -mikrokuitupikkareiden valmistuksen. Ne ovat ylivedot mukavuutensa puolesta. Onneksi ennätin haalia niitä varastoon moneksi vuodeksi eteenpäin ja otan vinkkejä vastaan samanmallisista mikrokuitupöksyistä, jotka voi pestä 60 asteessa (marie jo:lla on vastaava malli, muttei kestä pesua)

Related posts