21/02/18

Afterwork-podcast: Mökötystä, lenteleviä astioita vai mykkäkoulua?

4 85

On taas se aika viikosta, kun kilistellään laseja Afterworkin äärellä ja tällä viikolla jutellaan riitelystä. Millaisia riitelijöitä olemme itse: lentelevätkö astiat, pidetäänkö mykkäkoulua, raivotaanko äänekkäästi vai sorrutaanko uhkailuun ja kiristykseen? Entä kenen kanssa syntyvät pahimmat taistelut? Riitely ei koskaan ole mukavaa, mutta voiko siitä joskus olla jotain hyötyäkin? Kuuntele uusin jakso ja osallistu keskusteluun kommenttiboksin puolella.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Wecastilla on meneillään pieni kysely podcastien kuuntelijoille! Sen avulla kerätään statistiikkaa sekä palautetta ja kehitysehdotuksia teiltä kuulijoilta, jotta voimme tarjoata tulevaisuudessa entistäkin parempaa sisältöä. Käy vastaamassa kyselyyn täällä! Vastaaminen ei vie kuin pienen hetken ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 2 kpl kahden hengen lahjakortteja Sushibar & Wine -ravintolaan.

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jari

  Kuuntelematta podcastia niin mököttämisestä: maailman turhinta hommaa (okei, tupakointi on vielä turhempaa). :)

  Kyllä aikuisten ihmisten tulee pystyä puhumaan vaikeimmistakin asioista. Mieluummin kunnon riita ja sovinto perään; Nukkumaan ei mennä riidoissa.

  • Täysin samaa mieltä! :) Kannattaa kuunnella tuo keskustelu – siinä on aikalailla samoja mietteitä. Mutta kyllä sitä aikuisistakin ihmisistä joskus kiukun iskiessä ja huonojen henkilökemioiden keskellä kuoriutuu melkoisia kauhukakaroita, valitettavasti.

 • Sarana

  Moi Jenni!

  Tiesitkö, että kaikilla ihmisillä on ihan yhtä paljon temperamenttia? Temperamentti on synnynnäinen biologinen ominaisuus, joka meissä ihan kaikissa on. Temperamenteiltaan ihmiset ovat erilaisia, mutta ei voi sanoa, että jollain on enemmän temperamenttia tai että joku on enemmän temperamenttisempi. Temperamentiltaan ihminen voi olla rauhallinen tai nopeasti asioihin reagoiva. Ihminen voi reagoida asioihin voimalla tai ei-voimalla.

  Tiedän, että viilaan pilkkua, mutta harmittaa että puhutte tässä jaksossa todella useasti asian vierestä. Ymmärrän myös, että ilmaisu ”minulla on paljon temperamenttia” on vakiintunut puhekielessä sen virheellisyydestä huolimatta.

  Loppuun haluan kiittää tosi kivasta podcastista, jonka jokaisen jakson olen kuunnellut ja seuraan teitä jatkossakin! Mukavaa talven jatkoa!

  • Kiitos tarkennuksesta. Temperamentti voi tosiaan olla rauhallinen tai vilkkaampi, sävyisä tai räväkämpi. Puhekielessä temperamenttinen on kuitenkin vakiintunut kuvastamaan nimenomaan voimakkaalla temperamentilla varustettua ihmistä ja sana löytyy ihan sivistyssanakirjastakin. Mutta hyvä huomio joka tapauksessa, pitää jatkossa kiinnittaa asiaan enemmän huomiota ja puhua vaikkapa sitten voimakkaasta temperamentista. Englannin kielessähän asiaa ilmaistaan vähän vastaavalla tavalla ”got the temper”, kun tarkoitetaan nimenomaan voimakkaan temperamentin ihmisiä.

   Kiitos mukavasta palautteesta ja kivaa pakkasviikkoa sinne myös! :)

Related posts