17/02/18

Biisi uneliaaseen lauantaipäivään

2 67

 

Tiedättekö, kun jotkut kappaleet assosioituvat omassa päässä jotenkin saumattomasti yhteen, vaikka niillä varsinaisesti ei olisi mitään tekemistä toistensa kanssa. Joku hetki omassa elämässä, samankaltainen soundimaailma tai joskus vain sattumanvarainen sijoittuminen peräkkäin omalla soittolistalla saa välittömästi kaipaamaan sitä toista ensimmäisen kuultuaan. Esittelin pari viikkoa sitten Gordin cover-version Avant Gardener -biisistä ja tämänpäiväinen biisivinkkaus on minun ajatuksissani juuri tuolle kappaleelle se aisapari, joka kuuluu kuunnella aina ensin mainitun jälkeen.

Wovoka Gentle -nimeä kantavan kokoonpanon All Exterior Dark -biisi on ilmestynyt vuonna 2016 julkaistulla EP:llä, joka on nimetty ytimekkäästi ”Wovoka Gentle EP (Red)”. Erikoista nimeä selittää se, että bändi on julkaissut ikään kuin EP-sarjan, jossa ovat aiempina vuosina ilmestyneet myös versiot Blue ja Yellow. Ihastuin itse uneliaan kauniiseen All Exterior Dark -kappaleeseen heti ensikuulemalla eli kokeilkaapa tekin. :)

Translation: Some beautiful music for your weekend.


Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts