15/02/18

Hattuinspiraatiota kevääseen: KN Collection SS18

13 119

Vilautin viime viikolla behind the scenes -tunnelmia KN Collectionin kevätmalliston kuvauksista ja nyt on viimein tullut hetki paljastaa nämä varsinaiset katalogikuvat. Olen odotellut malttamattomana, että pääsen näyttämään nämä teillekin, sillä lopputuloksesta tuli mielestäni tosi onnistunut. Tässä siis hattuinspiraatiota teille kevääksi ja kesäksi! :)

Mainitsinkin jo aiemmin, että tämä projekti jännitti minua ihan erityisesti – ei pelkästään tämän malliroolin takia, vaan myös siksi, että minä olin vastuussa myös stailauksesta. Ja itse asiassa kaikki kuvissa nähtävät vaatteet ovat lempivaatteita omasta vaatekaapistani. Halusin viedä KN Collectionin tyyliä entistä pelkistetympään suuntaan ja antaa nimenomaan hatuille tilaa loistaa.

KN Collection on aiemmin keskittynyt enemmän syys- ja talvisesonkiin, mutta nyt merkki on uudistanut kevätmallistonsa täysin ja haluaa tästä syystä nostaa sitä vähän enemmän esiin. Tämä onkin itse asiassa ensimmäinen kerta, kun kevätmallistolle on omistettu ihan oma katalogi ja siitä on tehty tällaiset lookbook-kuvat.

Katalogi on muutenkin hyvin erinäköinen kuin aiemmat KN Collectionin kuvastot, eikä vähiten siksi, että mallina on ihan tällainen tavallinen nainen. Mutta ehkä silmiinpistävin ero aiempaan on se, että ensimmäistä kertaa kuvat on otettu studiossa. Tykkään itse ihan älyttömän paljon tuosta kuvien lämpimän persikkaisesta tunnelmasta. Näiden kuvien takana on ystäväni, superlahjakas valokuvaaja Eeva Suutari, joka on toiminut muun muassa Italian Voguen luottokuvaajana muotiviikkojen takahuoneissa. :)

Uudistuneessa kevätmallistossa nähdään rentoja olkihattuja, niin naisellisempia kuin androgyynimpiäkin malleja, kevyitä puuvillabaskereita sekä kesäisiä puuvilla-pellava-hattuja. Kaikki KN Collectionin hatut valmistetaan vastuullisesti Euroopassa, pienissä perheyrityksissä Italiassa, Puolassa ja Tšekissä. Hattujen lisäksi kokoelmaan kuuluu myös huiveja ja ponchoja.

Jälleenmyyjille kevätkokoelma ilmestynee maaliskuun alkupuolella ja KN Collectionin hattuja myyvät muun muassa Stockmann, Sokos sekä Kekäle. Merkillä on kuitenkin myös paljon pienempiä jälleenmyyjiä ympäri Suomen, joten kurkkaa lähin jälleenmyyjäsi nettisivuilta. :)

Merkin suunnittelija Kati tunnusti, että häntä jännittää todella paljon, miten tämä uudistunut kevätmallisto otetaan vastaan, joten olisipa hienoa kuulla, mitä te tuumitte sekä itse mallistosta että näistä katalogikuvista? :)

KN Collection SS18

Photography: Eeva Suutari

Makeup & Hair: Aino-Sofia Kojonen

Styling: Jenni Rotonen

Models: Jenni & Sergei

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ulla-Maija

  Hienot hatut ja kuvat! Herää halu sovittaa noista ihan jokaista omaan päähän.

 • Mari

  Ei liity hattuihin, mutta pääsit Me naisten seurapiiripalstalle iltapuvussasi. Eräänlainen etappi kai tuokin, että olet nyt virallisesti valtakunnan julkkis ;D

 • Riina

  Aivan ihania! Aurinkolippa erityisesti on mainio. Joku näistä on kyllä kesäksi hankittava.

 • Jasiina

  Aivan ihana tunnelma noissa kuvissa. Tulee mieleen jokin elokuva, minkä varmasti haluaisin katsoa. Ja jonka jälkeen varmasti lähtisin hattuostoksille! :)

 • Laura

  Tyylikkäät kuvat! Ja Jenni sä oot niin kaunis! ❤️

 • Piritta

  Tosi ammattimaisia kuvia. Näistä huokuu sellainen Samuji-tunnelma.

 • Kirsi

  Hatut aivan ihania, näistä kelpaisi minulle jokainen. Myös kuvat kivoja ja selkeitä.

 • Siirirosmariini

  Alin kuva on aivan mykistävä. Upea, mutta jotain muutakin. Enemmän. Ja kyllä tuolta jo ensi kesälle löytyi hattuihastuskin :)

 • tsum

  Ihania hattuja mutta VOI EI miten sitä nettikauppaa joudutaan edelleen odottamaan! Kyllä jää Katilta todella paljon myyntiä tekemättä nettikaupan puuttuessa…

 • Jonna

  Ihania hattuja ja mun mielestä todella onnistuneet kuvat!Oot ihan huippu malli Jenni!

 • Olen diggaillut kylla paljon aiempiakin lookbook-kuvia, mutta kuten itsekin sanot, niin naissa on tosiaan ensisijaisesti ne hatut paaosissa ja silmat automaattisesti hakeutuvat ensin niihin! Kauniista tunnelmasta ja muusta tyylista yhtaan tinkimatta. Erityisesti viimeinen kuva on ihan taiteellisestikin napakymppi. Tulee ihan mieleen kokonaisuudessaan Casablanca ja moderni Ingrid Bergman, tyyli-ikoni matskua ;) Ei silla, ettetko aiemmissakin kuvauksissa olisi tehnyt loistavaa tyota, mutta naissa kuvissa susta ihan kuin kuoriutuu sellainen MALLImalli! Haluaisin melkein ostaa joka hatun, jos niita pitaessa itsekin muuttuisi tuollaiseksi leidiksi, haha.

 • Napakymppi taas Katilta! <3

Related posts