14/02/18

Afterwork-podcast: Puolison perhe on pahin?

6 90

Ensinnäkin, ihanaa ystävänpäivää teille kaikille! Olisipa ollut mahtavaa aloittaa tämä päivä samoin kuin tuossa kuvassa. :D Vaikka heräsin unihiekat silmissä ihan omasta sängystä ja yksin, tänään on taas Afterworkin aika!

Kaikille se on yhtä jännittävää, olipa minkä ikäinen tahansa, nimittäin kumppanin vanhempien tapaaminen ensimmäistä kertaa. Jokainen haluaa tietenkin tehdä hyvän puolison perheeseen hyvän vaikutuksen, mutta aina se ei onnistu vaikka tekisi mitä. Kuinka paljon anopit ja appiukot saavat vaikuttaa parisuhteeseen? Ja mitä tehdä, jos anopin kanssa tuntuvat menevän sukset aina ristiin? Kuuntele uusin jakso ja jaa omat kokemuksesi kommenttiboksin puolella! Ja muistuttelen, että toiveaiheita saa aina mieluusti esittää, jos tulee mieleen jotakin, mistä haluaisitte saada keskustelua aikaan.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Photo: Jenny Jungell

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kassu

  MAHTAVA t-paita! Mistä se on kotoisin?

  Itse aiheeseen: mulla on aina ollut vaan mahtavia anoppi-kokelaita. He ovat olleet jopa liikuttavan fiiliksissä siitä, että heidän poikansa on löytänyt rinnalleen kivan tytön.

  • Onpa ihana kuulla, että sinulla on ollut noin ihania ja positiivisia anoppikokelaita. :) Helpottaahan se kaikkien elämää ihan hurjasti, jos kumppani ja oma perhe tulevat hyvin juttuun keskenään.

   Ja t-paita on Nelly.comista. :)

 • Riariina

  Hauska aihe! Pitää kuunnella illalla, mitä saitte anopeista irti :D

  Oma anoppikokelaani on onneksi aika helppo tapaus, mutta kyllä hänestä löytyy myös rasittavia piirteitä, ja ne rasittavuudet ovat periytyneet myös pojalle… Tiedänpä ainakin ketä ”syyttää”, kun poikaystävä käy hermoille :D

  • Näinhän se yleensä menee, että aika monet niistä oman rakkaan hyvistä ja huonoista puolista ovat nähtävissä myös hänen vanhemmissaan. ;)

 • Olipas taas hyvä ja viihdyttävä Afterwork. Minä olen niitä ihmisiä, joita on ikävä kyllä siunattu anopilla, joka vaihtaa verhot omiinsa minun poissaollessani ja jolta piti ottaa vara-avain pois, kun tilanne kävi mahdottomaksi.
  Hänen kanssaan on yritetty puhua, mutta hän ei millään tunnu ymmärtävän sitä, mitä tekee väärin.

 • Roosa

  Oma anoppikokelaani on ihan paras, usein hengailen hänen kanssaan huvikseni vaikka mieheni olisi ihan muualla :D ihan huikea nainen, lämmin ja rakastava ja varmasti maailman paras äiti, oikeastaan pidän häntä enemmänkin ystävänä. Tosin hän onkin vasta 40 ja itse olen 26 että ikäeromme ei edes ole niin suuri kuin yleensä anopilla ja miniällä on.. :)

Related posts