13/02/18

Hattaranpunaista hyppysissä

5 82

Tummanpuhuva glitter vaihtui tänään hempeän vaaleanpunaiseen, kun oli aika päivittää kynsihuollossa ilme uuteen. En tiedä miksi, mutta tänään vain katse ajautui kuin automaattisesti kaikkiin hempeisiin hattarasävyihin – liekö huominen ystävänpäivä kummitellut jossain alitajunnassa. Viime aikoina minulla on ollut niin vahvan värisiä ja näyttäviä kynsiä, että nämä tuntuvat nyt kovin vaaleilta ja rauhallisilta niihin nähden, mutta tykkään tuosta läpikuultavasta ja herkästä vaaleanpunaisen sävystä tosi paljon. Päätin vielä piristää yksiväristä ilmettä tuollaisilla minipienillä hopeahelmillä.

Hei jos jotakuta on kiinnostanut kokeilla geelikynsiä myös itse, niin muistuttelen, että helmikuun loppuun asti sen voi tehdä normaalia edullisempaan hintaan Pupulandian lukijoille tarkoitetulla alekoodilla. Tutustumistarjouksella saa siis oman kynnen geelivahvistuksesta -20% hinnasta pois eli kynsiin saa yksivärisen geelilakkauksen tai ranskalaisen manikyyrin 48€ hintaan (normaalisti 60€). Ajan pääsee varaamaan tämän linkin kautta nettiajanvarauksesta, mistä näkee kätevästi suoraan kaikki vapaat ajat. :)

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Sariska

  Tällee off topic juttutoivetta pistelen: ois kiva lukea kännykkä sovelluksista juttua. Mitä sovelluksia sinä käytät arjessa ja omat kokemukset ja kenties vinkit sovelluksiin ylipäätään :) podcast vinkit ois kans kivoja! Teidän omaa jo kuuntelen :) mutta muuten ihan uutta mulle se homma!

 • Aivan ihanat! Ihan kevään väriset. <3

 • elsary

  Soimaan itseäni jälleen kerran siitä, että oon niin huono blogien lukija. Tuntuu, että kerran puolessa vuodessa löydän sun blogin, ja rakastun taas täysillä, mutta jotenkin en osaa sitoutua.

  Tä päivä on toistaseks mennyt sitten vanhoja postauksia läpi kahlaten (ja kivasti esseen tekemistä vältellen…) :D Oot kyllä niin inspiroiva ihminen ja tykkään sun tyylistä ihan hemmetisti. Lisäks rakastan sitä, miten aito ja rohkea olet. En ikinä unohda sitä juttua kauneus&terveys-lehdessä, jossa kerroit masennuksestas, koska fakta vaan on et kun joku esikuva kertoo kokeneensa itse pahoja asioita ja selvinneensä niistä, tulee usko että hei, kyllä mäkin pystyn tähän. Ja nyt viimesimpänä juttus esim. bikinikropasta ja vanhenemisesta (oli sika helpottavaa kuulla, että kolmekymppisenä alat tuntea ittes aikuiseks)

  Kaikkea hyvää ja kiitos kun jaksat pitää tätä edelleen pystyssä ja jakaa elämääs meidän kanssa! <3

  • Kiitos superihanasta kommentista. <3 Tällä positiivisella energialla jaksan varmaan hymyillä koko loppuviikon! On ihana kuulla, että kirjoitukseni ovat samaistuttavia ja että se välittyy myös sinne ruudun toiselle puolen, että olen aito oma itseni. Toivottavasti eksyt visiitille toistekin ja mahtavaa viikkoa sinulle!

Related posts