9/02/18

Kevät kuulokkeissa

4 61

Tässä viimeisen viikon sisään on tuntunut ensimmäistä kertaa tuosta lumimäärästä huolimatta, että kevät tosiaan tekee tuloaan, kun päivät pitenevät vauhdilla ja vielä viideltä on ihan valoisaa. Miten lohdullista! :) Viime viikolla kevät teki tuloaan myös soittolistoilleni, sillä bongasin kiinnostavan brittiartistin nimeltä Pete Josef ja ihastuin ”Spring At Last” -biisiin, joka tuntui sopivan vallitsevaan mielentilaan täydellisesti.

Jazzista ja soulista ammentava artisti tuo soundillaan jotenkin välittömästi sellaisen lämpimän fiiliksen rinta-alaan, ja se ei voi olla huono asia musiikkia kuunnellessa. Häkellyttävää kyllä, multi-intrumentalisti Pete Josefin lauluääni kuulostaa paikoin todella paljon Stevie Wonderilta. Ja sekään ei ole huono asia. :) Googlaillessani hepusta lisätietoa huomasin, etten ole ollut ainoa, joka on havainnut tämän yhteneväisyyden. Mistress-kappaleella tuo äänten samankaltaisuus todellakin hämmästyttää. Mutta siis suosittelen –  ihanaa, hyväntuulista, kaunista ja sielukasta musiikkia.

Translation: A music tip for your Friday. I spotted Pete Josef’s album Colour last week and immediately fell in love with the opening track Spring At Last. It is just heart warming music that brings a smile on your face and leaves you kind of astounded about how much his singing voice resembles Stevie Wonder, like REALLY. I warmly recommend to check this album out, especially the songs Spring At Last, Mistress and Colour. Tags:

Categorised in: Musiikki

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Sofia S

    Moi! Ei liity postaukseen mutta osaisitko suositella jotain eettistä ja ekologista nettikauppaa, jossa myydään SÖPÖJÄ asioita?:D Siis vaatteita ja/tai sisustustavaraa, vaaleanpunaista, kimmenltävää, röyhelöistä, pörröistä, tyttömäistä? Tuntuu että ekokaupat niin usein vieläkin myyvät vain maalaamatonta puuta, juuttikangasta ja vihreää trikoota, mutta se ei voi olla koko totuus! Kiitos jos voit auttaa <3

Related posts