1/02/18

Kevätinspiraatio: Samuji SS18

6 99

Tuumasin, että tänään, kun ikkunan toisella puolen myllää talven komein lumimyrsky, voisi olla juuri sopiva hetki haaveilla vähän keväästä… :D Eksyin nimittäin selailemaan Samujin tulevaa kevätkokoelmaa ja juuri nyt tuntuu oikein sopivalta päiväunelmoida kesätuulessa hulmuavista hameenhelmoista, paljaista sääristä, sandaalivarpaista ja keveistä kesävaatteista. Juuri tältä voisin haaveilla näyttäväni tulevana keväänä ja kesänä, kunhan tästä myräkästä päästään…

Translation: Some spring inspiration from Samuji SS18 collection. 

Photos: Samuji SS18

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • oona

  eikä! toi kakkoskuvan väriyhdistelmä! voisin myös ottaa tuon sitä seuraavan mustan takin.

  • No niinpä! Niin herkullisia väri-ideoita! <3 Ja kaikki kokoelman mustat takit kelpuuttaisin vaatekaappiini vaikka heti!

 • Toi musta haalari on upee! Ihana mallisto Samujilta jälleen kerran.

 • Nanna

  Ihana mallisto! Milloinkohan nämä tulevat myyntiin?

  • Tällä hetkellä myynnissä on resort-mallisto – veikkaisin että näitä kevät-kesä-malliston juttuja alkaa tulla liikkeisiin nyt helmi-maaliskuussa. Mutta varmimman tiedon saa kysäisemällä suoraan liikkeestä tai verkkokaupan tilannetta seuraamalla! :)

Related posts