31/01/18

Afterwork-podcast: Madame Kriselda ja tarot-ennustus

2 77

Tämän viikon Afterworkilla on vähän poikkeuksellisempi ohjelma, sillä meillä on poikkeuksellisesti mukanamme vieraileva tähti. Ihana Kriselda Mustonen eli Madame Kriselda lukee meille tarot-kortteja ja kurkistetaan tulevaisuuteen. Itsehän en ollut koskaan ollut minkäänlaisella ennustajalla ennen tätä eli jännityksellä katsotaan, mitä kortit lupaavat. :D Kumpi voittaa vuonna 2018: intuitio vai järki? Onko joku teistä käynyt ennustajalla, ja miten kävi?

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Sariska

    Vihdoin mulla on sellainen puhelin että nää podcastit toimii! Parissa päivässä kuuntelin kaikki, siivotessakin, ja meni ihanan kivuttomasti siivous! Mielenkiintoisia juttuja! Joko olet julkaissut kuukuppi-jutun blogissa? Lisää odotellessa :)

  • Sariska

    Niin, unohtui vielä, että kun itselle nämä podcastit uusi juttu niin olisi mukava kuulla esim. mitä muita podcasteja sinä kuuntelet!

Related posts