25/01/18

Having trouble breathing in

1 64

Eilen koitti paluu arkeen loman jälkeen ja myönnän, että paluu arkirutiineihin ja töiren pariin tänne lumen ja kylmyyden keskelle ei ollut ihan kivuton. Onneksi eilen oli erityisen kiva työpäivä kuvausten parissa ja Wolt toimitti lomalta palaajalle pizzaa, kun jääkaappi ammotti tyhjyyttään, enkä jaksanut vielä raahautua lähikauppaan. Kunhan ehdin käydä läpi valtavaa Afrikka-kuvien kokoelmaani viimeisten parin viikon ajalta, toivon mukaan jo viikonloppuna on luvassa lisää postaus reissukuulumisista. :)

Ajattelin, että tähän väliin voisi olla hyvä hetki laittaa jakoon pitkästä aikaa musiikkisuositus. Gordin cover-versio Avant Gardener-biisistä. Alun perin Courtney Barnettin kappale on laitettu Gordin hyppysissä aivan uuteen uskoon, ja henkilökohtaisesti sytyn tälle coverille noin miljoona kertaa alkuperäistä enemmän. Niin kaunis! Gordin omakaan tuotanto ei ole yhtään hassumpaa – suosittelen tutustumaan.

Translation: Some beautiful music for your Thursday.

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts