17/01/18

Afterwork-podcast: Babyshower

5 83

Tänään Afterworkeilla vietetään babyshowereita! Vauvakutsujen juuret löytyvät Pohjois-Amerikasta ja niissä on tarkoitus juhlistaa äidiksi tuloa. Miltä siis vaippakakku maistuu ja mikä on juhlien ehdottomasti älyttömin perinne? Entä kenelle nämä babyshowerit oikein ovat? Kuuntele jakso, niin sekin mysteeri selviää. :)

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Valtavasti onnea asianosaiselle! <3 Toivottavasti terveiset pääsevät tätäkin kautta perille.
  Minulla olisi ollut niin paljon sanottavaa tähän keskusteluun. Kun tälläkin hetkellä sylissä nukkuu kymmenviikkoinen kuopuksemme.
  Mutta ihan totta. Itsekin koin, että henkilökohtainen tilani katosi kuin tuhka tuuleen, ollessani raskaana. Jouduin ihan ärähtämään muutamille ihmisille, että irti mahasta. :/

 • Nepunennn

  Onnea valtavasti Petralle!!

  Alkoholikeskustelussa haluaisin muistuttaa, ettei tieteellisesti ole vielä pystytty määrittämään mitään turvallista alkoholinkäytön rajaa – varmin keino on nollatoleranssi välttyäkseen FASD-oireistolta, joita ei FASia lukuunottamatta välttämättä havaita heti syntymän jälkeen tai ylipäätään vauva-aikana.

 • Maria

  Onnea Petralle! :) Noista vatsan kosketteluun liittyvistä jutuista tuli mieleen, kun eräs rempseä sukulaismies otti kerran asiakseen kerran tiedustella, josko lapsenhankinta olisi jo ajankohtaista minulle ja pitkäaikaiselle poikaystävälleni. Tiedustelun hän hoiti reteästi taputtamalla ohikulkiessaan vatsaani (!!!!) ja kysymällä, että millonkas niitä lapsia on tulossa. Olin aivan järkyttynyt, koska 1) hello, personal space ja 2) none of your business.

  Tähänkin liittyen pitäisi varmaan jo peruskoulussa opettaa jonkinlaisia käytöstapoja, kun niin monet vaikuttavat käyttäytyvän tökerösti.

 • Lisbeth

  Onnea Petralle! Ja kiitos hyvistä podcasteista, olen kuunnellut kaikki ja kuuntelen jatkossakin. Olisi ehkä helpompi seurata keskustelua, jos aina välillä huikkaisitte, kuka on äänessä. Petralla ja sinulla Jenni on aika samankaltainen ääni eikä tarinasta välttämättä voi päätellä, kumpi on kyseessä. Tykkäsin erityisesti matkavinkkejä käsittelevästä jaksosta, koska sitä varten oli mietitty kysymyksiä, kuten minne matkustaisit yksin jne. Se paketoi hyvin aiheen kun muuten tulee vähän yllätyksenä kun keskustelun vetäjä puheen lomassa toteaa, että eiköhän tämä aihe ollut nyt tässä. No mutta kuten sanottu, mukavaa kuunneltavaa ja vaikutatta tosi kivoilta jokainen. Mukavaa kevättä!

 • Kielo

  Nämä podcastit on kyllä niin lenkkien pelastus. Tänäänkin reilu puolen tunnin kuntopyöräily meni ihan huomaamatta jutustelua kuunnellessa. Petralle isot onnittelut! Sikälikin kiva oli kuunnella, että itsekin odotan esikoistani.

Related posts