11/01/18

Afterwork-podcast: Eniten hävettää kaikki

3 83

Millaisiin noloihin tilanteisiin me Afterwork-podcastin mimmit olemme onnistuneet elämämme aikana päätymään? Kuka on vahingossa antanut striptease-shown kotinsa ikkunassa, kuka soittanut taskupuhelun kriittisellä hetkellä ja kuka puolestaan esittäytyi vahingossa samalle ihmiselle kolme kertaa? Tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan kuulijan toiveaiheesta eli häpeästä, noloista tilanteista ja siitä, mistä myötähäpeässä oikein on kyse. Kuuntele tämän viikon jakso ja jaa mietteesi (sekä tietysti ne noloimmat tilanteesi) postauksen kommenteissa!

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Oli kiva kuunnella keskusteluanne tästä aiheesta! Mielenkiintoista keskustelua ja hauskoja noloja sattumuksia :D kyllä se kun kerroit että sun esitelmässä meni muistilaput sekaisin sai mut olee sillai et voi ei :s kaikenlaista sitä sattuukin hermostuksessa. Tiedän kokemuksesta :’D

  • Olipas taas hyvä podcast teiltä. <3 Sai nauraa, mutta joutui taas vähän ajattelemaan.

  • Iiiiiiiris

    Olipas kiva podcasti. Bussissa kuuntelin ja oli naurussa pitelemistä . Tuli muuten mieleen, että englannin kielessä sana cringe voisi kuvailla sitä myötähäpeän tunnetta, kun katsoo x factoria ja joku laulaa todella nuotin vierestä

Related posts