5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jari

  Se on vähän niin kuin hyvä kumppani; huomaat hänet kyllä jos hän puuttuu viereltäsi. Ei ollenkaan turha siis. :)

  • Kyllä! Ei missään nimessä turha – yksikätisenä olisi huomattavasti hankalampaa. :D Mutta on silti aika hassua, miten toispuoleisia useimmat ihmiset ovat, poikkeuksena sitten tietysti ne muutamat onnekkaat molempikätiset.

 • Hah hah. Ihan loistava. :’D

 • Piritta

  Minusta on kummallisempaa, että se hyvä käsi ei osaa tehdä huonomman töitä. Esim. oikeakätisenä en osaa harjata hiuksia vasemmalla, en siksi että vasen ei osaa harjata, vaan siksi kun oikea käsi ei osaa ohjata hiuksia oikein.

  • Minä en ole tällaista huomannut, mutta varmasti tämä on henkilökohtaista. :) Omalla kohdalla ongelma on nimenomaan se vasen käsi, joka ei vain osaa. :D

Related posts