3/01/18

Afterwork-podcast: terveisiä Ankkalammesta!

2 81

Rapujuhlat, Hangon Regatta ja snapsilaulut – mitä mielikuvia nämä herättävät? Osa teistä saattaa ehkä muistaa jostain Afterwork-podcastin ensimmäisistä jaksoista, että yksi meistä tytöistä on suomenruotsalainen. Tämän viikon jaksossa Rina kertoilee vähän suomenruotsalaisuutta kohtaan kokemistaan ennakkoluuloista sekä miten hän kokee suomenruotsalaisuuden vakuttaneen identiteettiinsä. Millaisia myyttejä ja yleistyksiä suomenruotsalaisuuteen liittyy? Ja millaisia upeita uudissanoja Rina on kahden kielen välissä kehitellyt ihan itse?

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tätini miehen veljellä on meksikolainen vaimo, mutta he asuvat Suomessa. Heillä on n. 10-vuotias poika, joka puhuu isänsä kanssa suomea ja äitinsä kanssa espanjaa.
    Toisaalta harmittaa, etten itse ole kaksikielinen. :D Kielet ovat mielestäni lahja!

  • sannamaija

    Eka kokonaan kuuntelemani podcast, kiitos!
    Minun äidinkieleni on suomi, mutta tunnekieleni on italia 30 vuotta täällä asuneena. Mielestäni lapsille puhuminen italian kielellä kuullostaa luonnollisemmalta, kuin millään muulla kielellä ja kaikki koirat ihan varmasti ymmärtävät italiaa.

Related posts