27/12/17

Vuoden paras meikkilöytö ja inspiraatiota juhlameikkiin (+ kilpailu)

269 192

Kaupallinen yhteistyö: KICKS

Olen aina ollut meikkaajana aika surkea, mutta se ei onneksi ole haitannut ihan kamalasti, koska viihdyn muutenkin parhaiten melko luonnollisessa tyylissä. Meikin tarkoitus on minulle aina ollut lähinnä fiksailla ihon pieniä virheitä sekä tummia silmänalusia ja tuoda luonnostaan kalpeille kasvoille tervettä hehkua, ei niinkään muuttaa tai muokata omaa luonnollista ulkonäköäni. On silti hauskaa joskus hypätä muuttumisleikkiin ja kokeilla myös vahvempia meikkityylejä.

Loppujen lopuksi arkimeikissäkin voi varsin pienillä kikoilla tehdä ilmeeseen aika suuren eron ja tämän vuoden ylivoimaisesti paras meikkilöytöni on ollut luomiväri, jota en aiemmin ole osannut käyttää juuri koskaan, mutta nykyään se kuuluu meikkipussini päivittäiseen vakiokalustoon. Avainjuttu luomiväri-innostuksen syttymisessä oli vain löytää ne itselle sopivat ja mieluisat sävyt sekä oppia hiukan, millainen levitystekniikka imartelee omia kasvoja. Ongelmanihan on lähinnä luomivärin kanssa ollut, etten ole oikein tiennyt, miten ja mihin sitä tulisi levittää. En ihan täysin tiedä vieläkään, mutta kuten kuvista näkyy, niin jonkinlainen ymmärrys luomivärejä kohtaan on viimein löytynyt. Ja sen innoittamana ajattelin tarjota teille vähän meikki-inspistä uuden vuoden juhlien kynnyksellä!

Olen tosi pitkään ajatellut, että haluaisin oppia tekemään myös silmämeikkejä, mutta opettelu on tuntunut hankalalta ja huulipunaan on ollut vähän liian helppo turvautua tilanteissa, joissa pitäisi äkkiä tekaista juhlaan sopiva meikki. Nyt kuitenkin olen vihdoin ja viimein oppinut vähän luomivärien saloista ja nykyään on suorastaan itsevarma fiilis myös silmämeikin suhteen – se on ihan valtava muutos, kun miettii, että aiemmin en käyttänyt luomiväriä käytännössä koskaan.

Sysäys silmämeikkien pariin löytyi tosiaankin niiden itselle mieluisien sävyjen kautta. Pääsin syksyllä ammattimeikkaajan käsittelyyn ja sain silmämeikin ihan uudenlaisilla sävyillä, kun värimaailman antoi Urban Decayn Naked Heat -luomiväripaletti, joka on täynnä punertavia ja oranssinruskeita terrakotta-sävyjä. Moni arastelee kaikenlaisia punaiseen taittavia sävyjä silmämeikissä, koska niiden pelätään tekevän silmistä lähinnä itkeneen näköiset, mutta itse asiassa punertavat ja oranssihtavat sävyt sopivat monesti suomalaisiin väreihin ja sinivihreisiin silmiin todella kauniisti – meikissä vastavärit toimivat usein hyvin!

Minulta on paljon kyselty tänä syksynä silmämeikistäni ja luomiväristäni, eikä ihme, sillä käytössä on ollut juuri se uusi suosikkipaletti. Valitettavasti tuo ihanan sävyinen Naked Heat on myyty monesta paikasta jo loppuun, mutta eipä hätää, sillä samantyylisiä sävyjä löytyy monelta muultakin merkiltä. Valitsin KICKS-kosmetiikkamyymälän valikoimasta muutaman lempparituotteen ja loihdin tähän juttuun silmämeikin samantyyppisillä sävyillä, jotka ovat kuitenkin toisesta meikkipaletista. Myös KICKSin verkkokaupassa myydään Urban Decayta, mutta sieltäkin tuo syksyn hittipaletti näyttää olevan loppuunmyyty. Sen sijaan tämän silmämeikin pohjana on toiminut Smashboxin Ablaze Eye Palette (yllä kuvassa).

Kaikki meikin avaintuotteet ovat sellaisilta merkeiltä, joita saa Suomesta yksinoikeudella vain KICKSistä, kuten Smashbox, Buxom ja Linda Hallberg Cosmetics. Meikissä käytettyjen tuotteiden tiedot löydät tästä alta:

Meikkipohja:

Smashbox Photo Finish Primerizer -pohjustusvoide

♥ Lancôme Teint Idole Ultra Wear -meikkivoide

L’Oréal Infaillible Total Cover -peitevoidepaletti (lisää tuotteesta)

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear -peitevoide

Estée Lauder Double Wear Brush-On Glow -valokynä

Lancôme Poudre Majeur Excellence -irtopuuteri

Anastasia Contour kit -varjostuspaletti

KICKS Beauty Baked Blusher -poskipuna, sävy Honeymoon

Anastasia Brow Definer -kulmakynä, sävy Medium Brown

Silmämeikki:

Smashbox Cover Shot -luomiväripaletti, sävy Ablaze (sävy ainoastaan myymälöissä)

Linda Hallberg Metallic Mysteries -luomiväripaletti

Linda Hallberg Flash Crayons Midnight Kit -rajauskynä, sävy Atria Flash

Buxom Lash Mascara -ripsiväri (vedenkestävä)

Huulet:

Buxom Bold Gel -huulipuna, sävy Poison Nectar

Mainittakoon nyt heti tässä alkuun disclaimerina, jollei vielä tuosta alun pohjustuksesta käynyt ilmi, että en todellakaan ole mikään meikkaamisen asiantuntija ja voi olla, että teen monia juttuja ammattilaisen näkökulmasta ”ihan väärin”, mutta omassa naamassa nämä meikkitumpelon omat kikkakolmoset tuntuvat toimivan, joten ehkä joku muukin voi saada näistä vinkkiä.

Ja vielä ennen kuin mennään itse asiaan, suosittelen varsinaisten silmämeikkituotteiden lisäksi panostamaan hyvään pohjustustuotteeseen sekä kunnollisiin siveltimiin. Hyvällä pohjustuksella meikki levittyy kauniisti ja pysyy paikoillaan koko päivän karkailematta ja haalistumatta. Laadukkailla siveltimillä puolestaan meikin levittäminen onnistuu huomattavasti helpommin ja tasaisemmin – eron huomaat takuulla. Kannattaa siis ostaa vaikka erilliset silmämeikkisiveltimet ja unohtaa tyystin useimpien meikkipalettien mukana tulevat vaahtomuoviaplikaattorit. Alkuun pääset vallan mainiosti jo kahdella siveltimellä: yhdellä hieman ohuemmalla ja terävämmällä mutta pehmeällä siveltimellä sekä yhdellä vähän pyöreämmällä häivytyssiveltimellä.

Tee ensin meikkipohja kuntoon: pohjustus, meikkivoide ja peitevoide. Itse teen yleensä niin, että levitän ensin primerin päälle L’Oréalin peitevoidepaletista punoitusta neutraloivaa sävyä peittoa vaativiin kohtiin sekä hieman ihonsävyistä voidetta silmien alle, ja sen jälkeen laitan päälle meikkivoiteen. Jos ihossa on vielä korjailtavaa, fiksaan ne nestemäisellä peitevoiteella ja lopuksi sipaisen silmien alle valokynää. Lopuksi kiinnitän meikin irtopuuterilla.

Tässä esimerkkitilanteessa laitoin myös valmiiksi vähän varjostusta poskiluun alle, lämpöä ohimoille ja poskipunaa poskipäille sekä viimeistelin kulmakarvat kulmakynällä.

Ammattilaiset usein tekevät silmämeikin ihan ensimmäiseksi ennen muuta meikkiä, koska luomiväri saattaa levitettäessä varista poskille ja sotkea pohjameikkiä. Näin kannattaakin usein toimia, jos luomivärisävy on tosi tumma. Jos kuitenkin kyseessä on tällainen vaaleampi sävy, saa mahdolliset sotkut helposti korjattua jälkikäteen meikkivoiteella tai peitevoiteeseen kastetulla pumpulipuikolla.

Tässä meikissä käytin Smashbox-paletin sävyjä: Relaxed (vasen yläkulma), Moccasin (oikea yläkulma), Torch (3. oikealta alhaalla), Delirious (3. vasemmalta alhaalla) sekä Dark Horse (1. oikealta alhaalla)

Pohjustin ensin luomen puuterilla ja ihonvärisellä Relaxed -luomivärisävyllä sekä hieman tummemmalla helmiäissävyllä Moccasin. Sen jälkeen levitin koko liikkuvalle luomelle luomivakoon asti oranssia Torch-sävyä. VINKKI: Jos on vaikea hahmottaa, mihin asti luomiväriä tulisi levittää, pidä silmä levittäessä auki ja katso suoraan peiliin, niin näet mihin kohtaan luomivako asettuu ja siveltimellä on helpompi sutia oikeaan kohtaan. Ei haittaa, vaikka väriä levittyisi vähän luomivaon yläpuolellekin. (Meikin levitystekniikka riippuu toki paljon myös silmän muodosta, mutta tämä tyyli sopii omille silmilleni.)

HUOMIO: Yksi olennaisimmista jutuista omassa luomiväri-innostuksessani on ollut oppia levittämään luomiväriä rohkeasti myös alaluomelle. Moni kainostelee luomivärin laittamista silmän alle varsinkin, jos silmänaluset ovat luonnostaan tummat. Takaan kuitenkin teille, että hippunen luomiväriä alaluomella ei saa näyttämään tippaakaan väsyneemmältä, vaan syventää vain kauniisti katsetta.

Itse levitän luomiväriä rohkeasti melkein silmän sisänurkkaan asti, mutta jätän noin sormen paksuisen pätkän silmän sisänurkasta ilman luomiväriä, enkä levitä sitä ihan ulkonurkkaan asti. Tämä kikka on itselläni ollut se viimeinen silaus, joka tekee meikistä jotenkin omannäköisen ja ilman tätä tuntui aina luomivärin kanssa vähän omituiselta – vähän kuin ylä- ja alapuoli silmästä eivät olisi olleet balanssissa. Suosittelen siis kokeilemaan!

Oranssihtavan Torch-sävyn jälkeen levitin vielä liikkuvalle luomelle ruskeaa Delirious-sävyä ulkonurkkiin ja hitusen alaluomelle.

Tämän jälkeen levitin koko liikkuvalle luomelle Linda Hallbergin luomiväripaletista metallisen oranssia Gamma-sävyä.

Lopuksi lisäsin ripsien tyveen metallinhohtoisella sinisellä meikkikynällä rajauksen ja levitin vielä hitusen tummanruskeaa Dark Horse -luomivärisävyä rajauksen tyveen.

Viimeistelin lopuksi meikin Buxomin vedenkestävällä ripsivärillä ja nude-sävyisellä huulipunalla. VINKKI: Vedenkestävä ripsiväri paitsi pysyy sateessa tai kyynelehtiessäkin, se myös pitää ripset taivutettuina paljon paremmin kuin vesiliukoinen ripsari.

Ekstravinkkinä mainittakoon, että jos silmät tuntuvat punoittavilta tai ärsyyntyvät helposti meikkaamisesta, niin apteekeissa reseptivapaasti myytävät ”valkaisevat” silmätipat ovat taivaan lahja näitä hetkiä varten. Käytännössä ne supistavat silmien pinnallisia verisuonia, jolloin punoitus haihtuu. Omassa meikkipussissa nämä silmätipat kulkevat nykyään aina varmuuden vuoksi matkassa!

Jos tästä meikkitumpelon alkeellisesta tutorialista saitte jotain irti, niin mahtavaa! Tiivistelmänä tähän loppuun voisin vain sanoa, että jos poimit tästä pari juttua, niin muista nämä:

♥ Silmämeikkiä tehdessä kannattaa panostaa pohjustukseen!

♥ Älä arkaile kokeilla oranssihtavia ja punertavia sävyjä silmämeikissä. Katso vaikka minua näissä kuvissa – en näytä yhtään itkeneeltä. :) Ja jos silmät punoittavat, kokeile valkaisevia silmätippoja.

♥ Testaa luomiväriä rohkeasti myös alaluomelle – se syventää kauniisti katsetta!

KICKS halusi yhteistyön tiimoilta ilahduttaa teitä myös ihanalla kisalla, jonka tiimoilta saan jakaa kolmelle onnekkaalle 100 euron lahjakortin KICKSille! Olisi hauskaa kuulla, mitä tykkäätte tästä uudesta aluevaltauksestani ja tekemästäni meikistä. Tuliko jutussa jotakin uutta infoa tai ideaa omiin meikkikokeiluihin? Saa myös ilolla jakaa omia meikkioivalluksiaan kommenttiboksin puolella, jos tulee jotakin erityisen hyviä vinkkejä mieleen! Kisa on voimassa 2.1.2018 asti ja muistathan liittää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen!

Lisäksi saan tarjota teille alekoodin, jolla saa KICKS-verkkokaupasta -20% KICKS Beauty -sarjan tuotteista 2.1.2018 asti. Alennuksen saa koodilla KICKSEXT30.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

269 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Veera

  Kaunis meikki! Olen itsekkin vasta huomannut, miten hyvälle punertavat sävyt voivat näyttää silmämeikissä :)

 • Ilona M

  Kiinnostuin kokeilemaan rohkeammin värejä silmämeikkiin! Kupari näyttää kauniilta ja tummansininen rajauskynä tyylikäs vaihtoehto iänikuiselle mustalle.
  kamiloenterprise@yahoo.com

 • Johanna L.

  Mun mielestä tuo meikki on oikein kivan näköinen. Olen itse meikannut aina samalla tavalla ja mulla on tasan se yksi juhlavampi lookki, jonka osaan tehdä :D Viime aikoina olen kuitenkin löytänyt huulipunat ja olen uskaltautunut käyttämään melko kirkkaita sävyjäkin. :)

 • Laura

  Ostin alkusyksystä tuon UD:n Naked Heat-paletin ja olen ilokseni todennut että vaalealle ja sinisilmäiselle suomalaiselle sopivat tosiaan ihan yllättävän hyvin nuo persikkaiset ja lämpimät sävyt! Kiinnostaisi kokeilla noita Linda Hallbergin paletteja myös, tuotteet näyttävät kuvissa ainakin mahtavilta.

 • Milla Eronen

  Todella kiva meikki, itse olen pysytellyt luomiväriä käyttäessäni ruskeissa sävyissä, mutta ehkä tuota oranssiakin voisi kokeilla. Harvemmin tulee ylipäänsä laitettua luomiväriä, mutta välillä sitä innostuu kokeilemaan. :)

 • Jasmin

  Aivan upeita sävyjä ja juuri sellaisia mitä itsekin tykkään käyttää. Tuli kyllä paljon uusia ideoita pieniin asioihin esimerksiksi silmämeikissä ja innolla lähden yrittämään hieman punertavampaakin luomiväriä! Lahjakortti olisi aivan mahtava apu pitkään haaveilemieni meikkien ostoon!
  Jasminjjuulia@gmail.com

 • Tua

  Kaunis meikki! Itse onnistuin nappaamaan juurikin tuon Urban Decayn Naked Heat-paletin sen tultua myyntiin. Vaikka olenkin tällainen meikkaustumpelo jolta silmämeikit eivät tahdo onnistua millään, en voinut vastustaa ko. paletin sävyjä. Tämän jutun innoittamana taidankin ottaa paletin rohkeasti esiin ja alkaa testailla. :)

 • Suvi

  Ihana look! Olen itsekin hurahtanut lämpimiin oranssin ja persikan sävyihin luomiväreissä :) Olisi kiva päästä täydentämään meikkipussia, että tavoiteltu look onnistuisi kunnolla!

 • Jaana

  Tosi kaunis tuo luomivärin sävy! =)

 • Kati

  Nätti meikki! :) Voisin itsekin kokeilla samanlaista silmämeikki. Yleensä käytän beigen ja ruskean sävyjä.

 • Soilikki

  Olen itsekin ollut epävarma juuri luomivärien kanssa joten mielenkiintoinen ja mukava postaus. Kaunis olet

 • Len

  Nätti meikki! Osallistun arvontaan ☺️

 • Miia

  Nätti meikki on! Teen itse usein hyvin samantyylisen meikin, mutta voisin uskaltaa käyttää enemmän punertaviakin sävyjä. :)

 • Tarja

  Kiva raikas meikki, joka korostaa kauniisti silmiesi väriä! Ihastuttava tuo Urban Decayn paletti… Urban Decayn luomiväripaletit ovatkin yleensä aika mahtavia ja niitä minulta löytyykin pari kappaletta. Kummasti sitä vaan tahtoo jumittua niihin samoihin väreihin, eikä tohdi lähteä kokeilemaan uusia sävyjä, vaikka niitä olisi siinä paletissa tarjollakin :) Yleensä sysäys uuden kokeiluun tulee nimenomaan siitä, että joku muu sutii niitä värejä omille kasvoille. Pitäisikin päästä piiitkästä aikaa jonkun muun meikattavaksi!

 • Tiina B

  Tää oli tosi hyvä juttu, nimenomaan siksi ettet ole ammattimeikkaaja ja itsekin opettelet vasta. Mä oon ihan hiljattain, puolentoistavuoden kotonaolon jälkeen, taas innostunut meikkaamisesta. Vaan juurikin kunnon siveltimet puuttuvat, ne olisi siis hankintalistalla! Siis jatka ihmeessä näiden vinkkien jakamista, peukku!

 • Nia

  Todella kaunis tuo metallin hohtoinen kupari. Jos uskaltautuisi itsekin kokeilemaan uusia sävyjä.

 • Marika

  Tosi makee look! Tähän asti olen mieltänyt pronssisen meikin ainoastaan kesämeikiksi korostamaan rusketusta, mutta tämähän toimii aivan mainiosti! Cool ja tyylikkäästi päivitetty look, love it!

 • Piia

  Nätti meikki! Itse tykkään sinisten silmien kanssa juuri noista rusehtavan ja oranssihtavan sävyistä, vielä rohkeamman kontrastin saa reippaasti tummanpunaisella luomivärillä. Myös lila sopii mielestäni kivasti sinisten silmien kanssa :)

 • AlisaH

  Todellakin tykkään ja kaunis meikki <3 Pitää itsekin kokeilla sun vinkkien kera!

 • Kirsi

  Tästä rohkaistuneena voisi taas yrittää. Minulla raskaat luomet ja voimakkaat miinuslinssit ovat aina olleet hankala yhdistelmä, uusilla tuotteilla olisi kiva päästä kokeilemaan. Sen olen jo nyt huomannut, että pohjustus on tärkeää.

 • Aapsu

  Ihan superkaunis meikki! Itsekin olen arkaillut luomivärien kanssa, koska ne ovat tuntuneet vaikeilta, mutta kuten sanoit niin oikeanlaiset välineet auttaa paljon. Mulla esim. urban decayn pohjustustuote auttoi luomien rasvoittumiseen ja Sigman sivellin E25 taas teki luomivärin levityksestä superisti helpompaa. Mukana arvonnassa!:)

 • Irene

  Vau, upeita kuvia! Minulla on ollut sama ongelma silmämeikin kanssa, ja sain tästä ihanaa inspiraatiota :) Erityisesti tykkäsin tuosta vinkistä, että voi laittaa myös alaluomelle luomiväriä. Ylipäätään tykkäsin jutusta, koska sain tästä uskoa siihen että voin itsekin oppia :)

 • Riikka-Maria

  Upea meikki. Täytyy ehdottomasti kokeilla tuota sävyä. Ihanaa uutta vuotta! ✨

 • Hyvältä näyttää! Itselläni on samoja ongelmia meikkauksen kanssa, eli en ole koskaan oppinut tekemään mitään monimutkaisempaa meikkiä, vaan rajuimmat kokeiluni rajoittuvat silmien rajaukseen ja huulipunaan. Itsekin olen vasta tänä vuonna löytäny luomivärien monimuotoiseen maailmaan ja mielessä on jo jonkin aikaa ollut kokeilla niillä joitakin näyttävämpiä meikkejä. Tämä siis toimikoon innoittajana eli inspiroi seuraamaan perässä!

 • Larissa

  Upeaa jälkeä olet saanut aikaiseksi! Ihana myös huomata, että olet tässä postauksessa korostanut sitä, että tämä on sinun tapasi meikata silmät, sillä ne imartelevat juuri sinun silmiesi muotoa.

 • Svii

  Itse tykkään tosi paljon käyttää luomiväriä, rajaan sillä yleensä arjessa silmät :) nuo punaiset sävyt ei todellakaan saa näyttäämään itkeneeltä kun meikkipohjassa on muutenkin vähän persikkaisia sävyjä!

 • Leena

  Toinen meikkitumpelo kiittää vinkeistä ja osallistuu arvontaan, jospa uudet tuotteet innostaisivat opettelemaan:)

 • laulau

  Luomivärit on alkaneet kiinnostaa minuakin ihan vasta – en siis osaa käyttää niitä lainkaan. Ehkä tästä inspiroituneena voisi harkita uudenvuoden meikkiin jotain luomiväriä. :)

 • Marianna

  Onpa ihana meikki! Jotenkin niin ”raikas” :) Itsekin meikkaan lähes päivittäin, mutta silti tuntuu etten osaa meikata juuri yhtään.. varsinkin juuri luomivärien kanssa olen peukalo keskellä kämmentä. Kiitos näistä vinkeistä! Pitääkin uskaltaa kokeilla luomiväriä myös alaluomelle. :)

 • Pauliina

  Kaunis meikki! :) Itse olen pitkään arkaillut luomivärien kanssa ja panostanut meikissä lähinnä huulipuniin. Olisi kuitenkin kiva löytää luomivärit uudelleen ja opetella niiden levitystä oikeaoppisesti uusilla siveltimillä. Käyttämäni sävyt ovat olleet vaaleita ja neutraaleja, mutta tuo oranssi näyttää niin kivalta, että voisin uskaltautua kokeilemaan! Nyt jos muistaisi myös tuon pohjustuksen, saattaisi tulla vähän pysyvämpiä tuloksia kuin viimeksi.

 • Rìitta

  Kiitos kun olet jaksanut kirjoittaa blogiisi.
  Monella on vaan vanhat ennen joulua tehdyt.
  Hymysi on söpö!

 • Ronjamiranda

  Kaunis meikki! Tämän myötä ehkä itsekin rohkenen kokeilemaan jotain kevyttä silmämeikkiä.. En ole oikein koskaan oppinut käyttämään luomiväriä, eikä innostus kasva kun katsoo kauneusbloggaajien tekemiä värikkäitä ja monimutkaisia silmämeikkejä, mutta tämä postaus herätti kyllä taas mielenkiintoa edes kokeilla! :D

 • Anneli Kaikkonen

  Pidän todella antamistasi vinkeistä. Pohjustusta en ole noin tullut ajatelleeksinikaan. Meikki sopii sinulle hyvin ja on kuitenkin luonnollisen näköinen.

 • Kaisa

  Nätti meikki! Itse juuri tuon naked heat paletin myötä oon innostunut punertavista sävyistä. Edelleen pitäisi laadukkaisiin siveltimiin panostaa vielä :)

 • annnn

  Kaunis meikki. Varsinkin huulipunan sävy! :)

 • Mar3ngi

  Minä olen myös arka tekemään silmämeikkiä. Vähän sama lähtökohta kuin sinulla etten vain tiedä miten sitä luomiväriä levitetään ja minne :/ Kohta 16 vuotiaalla tyttärelläni on onneksi taito meikata kauniisti, joten juhliin olen käyttänyt hänen taitojaan sekä Urban Decayn paletteja ;) :D

 • Maria

  Ihana meikki :)

 • Amanda

  Ihan tosi kaunis meikki, sopii tosi hyvin sulle! Pitäisi itsekin opetella enemmän tekemään kivoja silmämeikkejä.

 • SaaraP

  Kiitos rohkaisusta käyttää rohkeasti oranssiin taittavia luomivärejä! Aijon kokeilla. Sitä helposti laittaa aina niitä samoja turvallisia sävyjä.

 • Mirva~h

  Ihana meikki!Ei olekaan itselle tullut mieleen käyttää
  Persikkaa tai oranssia silmämeikissä kiva vinkki siis.

 • Maiju

  Ihanan luonnollinen mutta silti näyttävä meikki. Oranssin sävyt lähtee nyt kyllä täälläkin kokeiluun!

 • Nekku

  Tosi kiva postaus. :) Mä oon jotenkin tosi huono tekemään luonnollisia lookeja ja luulen, että jotain vinkkiä ja inspistä tästä sain. Tällaisia juttuja luen kyllä mielelläni jatkossakin. :)

 • Jenni K

  Tee ihmeessä meikkipostauksia jatkossakin! Meikki näyttää kauniilta ja sopii hyvin sulle :) Itse voisin kaivata vinkkejä erimallisten silmien meikkaamisesta ja vinkkejä ruskeiden silmien meikkaamiseen. Vierastan sinisiä ja violetteja sävyjä, vaikka niiden sanotaan korostavan ruskeita silmiä hyvin.

 • Noora

  Nuo lämpimät luomivärisävyt on kyllä kivoja, tykkään! Aion itse satsata nyt kunnollisiin meikkisiveltimiin, sillä tähän asti olen tehnyt koko meikin pelkästään kahdella sudilla ja sormilla :D.

 • Mirvasinikka

  Minun makuun liian simppeli :(

 • Petra

  Kaunis meikki! :) Itsekin olen viimeaikoina yrittänyt opetella käyttämään värejä, lähinnä oranssia ja punaista niiden ainaisten ruskeiden sijaan. Yksi hyvä vinkki katsetta kirkastamaan on laittaa nuden väristä kajalia alaluomen vesirajaan, saa näyttämään pirteämmältä jos silmät punoittaa.

 • Rimma

  Vau! Upea meikki!

 • Margit

  Hyvä! Olenkin etsinyt juuri samanlaisia luomivärejä.

 • Tilda

  Olen meikkaamisessa aivan tumpelo vasta-alkaja, joten tämäntyyppiset jutut ovat itselleni oikein hyviä. Itsekin arastelen simämeikissä kikkailua, mutta viime aikoina olen vähän rohkaistuin kokeilemaan uusia juttuja. Tuo sinun meikkisi näyttää oikein hyvältä!

 • Annafiinu

  Ihania meikkivinkkejä! Ehkä rohkaistun myös kokeilemaan punertavan sävyisiä silmämeikkejä.

 • M

  Oli kiinnostava lukea vinkkejä! Olen melko kokenut meikkaaja, mutta unohdan aina kiireen keskellä luomivärin ja nytkin olen mennyt monta kuukautta pelkällä ripsivärillä… olisi kiva kokeilla taas vähän näyttävämpää meikkiä. Ja meikkisi näyttää todella hyvältä

 • Elina

  Olipa kiva postaus ja osui hyvään ajankohtaan itselleni. Olen alkanut ihan hiljattain opetella luomivärien käyttöä ja ostin itseasiassa Kicksistä myyjän suosituksesta luomiväripaletin (Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance) ja Smashboxin pohjustusvoiteen. Olen ollut niihin tosi tyytyväinen, vaikkakin aika varovaisesti niitä olen toistaiseksi käyttänyt. Pitääpä ottaa kokeiluun nuo silmätipat, kuulostaa mahtavalta keksinnöltä!

 • Sara

  Tuo silmämeikki sopii sulle kuin nakutettu! Näytät todella kauniilta. :) Täällä ilmoittautuu myös yksi tunari silmämeikin suhteen, siksi ei juurikaan tule käytettyä muuta kuin ripsiväriä :D

 • Enni W

  Harvemmin uskallan kokeilla silmämeikkejä mutta nuo värit voisivat sopia minullekkin! Kaunis meikki !

 • Meri

  Itse olen myos innostunut luomivareista nyt syksyn aikana joten nama vinkit olivat oikein hyvia. Kauniin meikin olet tehnyt ja kiitos lahikuvista, niista on helppo hahmottaa mita varia olet mihinkin kohtaan laittanut.

 • Mia

  Aika hauskasti tuo kyllä oranssi sinisyyttä silmistä esille! Itsekin olen todella tumpelo nimenomaan silmämeikin tekemisessä, mutta niin kamalaa kun se onkin, vain tekemällä oppii itse kokeilin jouluaattona vihreisiin silmiini punertavaa luomiväriä ja huomasin sen sopivan todella hyvin(huomasin peilaavani itseäni vähän väliä jostain, että olenko se todella minä)

 • Henna

  Tosi kaunis, eteerinen meikki. Olen itsekin ryhtynyt rohkeammin käyttämään luomiväriä myös alaluomilla. Se tasapainoittaa meikin täydellisesti.

 • Tintsh

  Naked Heatista on tullut omakin lemppari. Lämmintä ruskeaa koko luomelle ja nopea arkisilmämeikki on valmis!

 • Annika

  En ole koskaan ajatellut, että luomiväriä voisi laittaa myös alaluomelle. Täytyy joskus testata sitä.

 • Oona

  Ihana meikki. Luomivärin sävy erityisen kiva!

 • Reetta

  Ihana meikki, simppeli ja fresh!

 • Aliisa

  Todella kaunis meikki! :) jos et olisi itse paljastanut, vaikea uskoa että olet ”silmämeikkiuntuvikko”.

 • Maija-k

  Kiitos kaikista hyvistä vinkeistä! En itsekään ole mikään meikkivelho ja otan mielelläni kaikenlaisia vinkkejä vastaan. Jospa sitä itsekin vielä oppisi! :D

 • Johanna

  Kaunis meikki. Ostin itsekin Anastasian Modrn Renaisance-paletin. Punaiset sävyt ovat olleet kovassa käytös.

 • Merja Sunila-Lehti

  Punasävyiset luomivärit todellakin sopii suomalaisille.

 • Helinä

  Upea silmämeikki! Mulle luomivärit on vähän vaikeita – en uskalla käyttää ja tuntuu, että sotken huolimattomasti. Testasin sun niksiä ja laitoin alaluomelle myös. En ole IKINÄ edes ajatellut kokeilla. Jätin laittamatta silmänurkkiin asti ja näytti hyvältä. Kiitos!

 • Todella hyvin olet onnistunut meikkikokeilussa. Meikkaaminen on ehdottomasti niitä juttuja, joiden kanssa täytyy mennä omalla mukavuusalueella. <3

 • Itsekin olen ahkerasti opetellut uusia meikkijuttuja viime aikoina ja sattuipa sopivasti, että smashbox on uusi lempparimerkkini! Ostin red ombre huulipunan ja tästä lähtien huulipunani tulee aina olemaan merkkiä smashbox, koska pysyvyys on aivan toista luokkaa muihin merkkeihin verrattuna!

 • PinjaH

  Meinasin jo snapchatissa kommentoida miten hyvältä näytit tuolla meikillä! wau! Itse tein monta vuotta rajaukset silmiin eyelinerilla kissamaiseen muotoon, mutta nyt tottunut tekemään luomivärillä varjostuksen ja se osottautu hyväks vaihtoehdoks vähän luonnollisempaan lookkiin! Sä olit saanu tosi siistin näköseksi tuon kajaalilla tehdyn rajauksen, minkä mä oon kokenu vaikeena hommana! Oot kyllä super upea, ei kaikkien tarvitse olla ammattilaisia osatakseen

 • Jennie

  Hieno meikki! Itse tykkään myös meikata aika luonnollisen lopputuloksen, mutta tietenkin joskus olisi kiva muuttaa tapojaan ja testailla eri meikkejä.

 • Rosa

  Olen ollut todella huono käyttämään luomivärejä, koska en ole koskaan osannut laittaa sitä oikein. Pääasiassa siis käyttänyt jotain nudea tms vaaleaa, jota ei välttämättä edes erota.
  Nyt kuitenkin haluaisin oppia luomivärin laiton ja olisi jo rohkeutta testailla voimakkaampiakin värejä. :)

 • Tiitu

  Ihana meikki! Olen todella tumpelo silmämeikissä, ja haluaisin oppia edes yhden ”luottomeikin” – näillä ohjeillasi täytyy kokeilla!

 • Noora

  Ihana meikki! En ole itse tajunnut laittaa alaluomelle mitään, kiitti vinkistä!

 • klaara

  Seurasin tarkkaan silmämeikkisi tekoa ja lopputulos oli upea. Aion käyttää ohjeitasi silmieni meikkaamisessa.

 • Maisa

  Vau, todella kaunis meikki! Pitäisi rohkeammin kokeilla erilaisia sävyjä. Tuntuu, että olen ”jämähtänyt” tuttuun ja turvalliseen.

 • Kk

  Ihana, ihana, ihana meikki! Erityisesti tuo tekemäsi silmämeikki. Menee kyllä omaankin kokeiluun muutama näistä vinkeistä :)

 • Miima

  Kivalle näyttää! Pitäisi itsekin laittaa useammin väriä alaluomelle, mutta pelkään että siitä syntyy pandaefekti.

 • Heli Viitanen

  Kivoja ideoita. Harvoin tulee itsekään käytettyä enempiä silmämeikkiä ripsarin lisäksi, mutta jospa sitä vaikka pitkästä aikaa koittaisi tästä inspiroutuneena.

 • Marjaana

  Tosi kaunis meikki! Itse en teinivuosien jälkeen ole paljon luomiväreihin kajonnut, mutta tämän innoittamana tekisi mieli pitkästä aikaa kokeilla… :)

 • Heidi

  Kaunis ja julhava meikki, mutta silti ihanan luonnollinen.

 • Pirita

  Olen itsekin vähän huono meikkailemaan ja menen sina pelkällä ripsarilla, poskipunalla ja huulipunalla. Ehkäpä tästä innostuneena itsekin uskaltaudun kokeilemaan vähän enemmän. Metallihohtoinen paletti näyttää herkulliselta, joten sitä on ehkä pakko käydä ihastelemassa. Ei tuo meikkaaminen kuitenkaan tuntunut ihan rakettitiedettä olevan vaikka sitä sen aina kuvittelen olevan.

 • Sini Rauhala

  Ihana meikki, voisi olla toteutettavissa työpäivän jälkeisiin illan istujaisiin. Itsekin turvaudun aina nopeasti huulipunaan.

 • Jonna

  Tämän tiimoilta vois melkeen lähtä ostamaan jonkin värikkään paletin :)

 • Iida

  Luomiväri sopii sulle tosi hyvin ja korostaa sun silmiä. Itse olen löytänyt huulipunat, joita ennen en oikein osannut käyttää.

 • Emsie

  Oot kyllä onnistunut loihtimaan tosi nätin silmämeikin, voisin itekin joskus rohkaistua kokeilemaan jotain vastaavaa. Oon melko tumpelo meikkaamisen suhteen, joten sain kyllä vinkkejä tästä.

 • Heidi

  Luomiväriä alaluomelle pitää kyllä kokeilla rohkeammin.:)

 • Sohvi

  Ehdottamasti pitää laittaa testaukseen, vaikka heti uudeksi vuodeksi.

 • avaruuskenguru

  Aivan ihana meikki! En olisi uskonut, että punainen sävy voi toimia silmämeikissä. :)

 • Ilona

  Joo siis luomivärin laittaminen rohkeasti myös alaluomelle on se juttu! Mulla meni aika kauan oppia uskaltamaan, mutta tääki pieni juttu tekee kuitenki niin paljon lookille. Ja Urban Decayn Naked Heat on ollut käytössä elokuusta asti lähes joka ikinen kerta kun oon meikannut, aivan suosikkituote

 • Sini

  Täytyy myöntää, että itsekin olen edelleen näin kolmekymppisenäkin hyvin heikoilla silmämeikkien kanssa, joten kiva kuulla etten ole ainoa. Arkisin turvaudun voidemaiseen luomiväriin, joka on supernopea pyyhkäsitä liikkuvalle luomelle ilmettä piristämään. Kiitos uusista vinkeistä ja tuota alaluomen meikkausta pitää uskaltautua joskus kokeilemaan!

 • Mirka

  Kaunis meikki! Voisi itsekin kokeilla noita värejä!

 • tk

  Hyvät ja tarpeeksi yksinkertaiset ohjeet, enköhän mäkin uskaltaudu näiden avulla kokeilemaan vahvempaa silmämeikkiä seuraaviin juhliin :-)

 • Tanja

  Valkaisevat tipat otan siis heti kokeiluun. Herkät yötyöhön sopimattomat silmäni tarvitsevat ksiken avun.

 • On ihania värejä tossa paketissa. Ja toi meikki sopii kyllä sulle

 • Hanna

  Lopputulos näyttää hienolta! :)

  Olen surkea meikkaaja ja tykkään myös onneksi melko luonnollisesta tyylistä. En vain jotenkin tiedä tarpeeksi esim. pohjustustuotteiden käytöstä, enkä osaa käyttää niitä, ainakaan oikein, joten käyttämäni meikki on tällä hetkellä todella yksinkertainen. Jos joskus uskallan kokeilla monimutkaisempaa silmämeikkiä, käytän tätä blogitekstiä apunani. :)

 • Kata

  Ei vitsi, ihanat sävyt! Omen arka käyttämään muita värejä kuin nudea ja ruskean eri sävyjä mutta tämä kyllä inspiroi! Mahtava tuo vinkki alaluomen luomivärille, pakko testata kun tuntuu että joka viides alaluomen silmämeikki onnistuu (vahingossa) :D

 • Elina

  Hyvältä näyttää! :)

 • Ennu

  Näyttää kyllä aivan upealta! Ehkä teen itsekin uuden vuoden kunniaksi sellaisen lupauksen, että kokeilen rohkeammin uusia meikkikikkoja :)

 • Henna

  Heat-paletti on aivan ihana <3 omistan kaikki perusnakut, mutta ne ovat jääneet kokonaan käyttämättä heatin saapumisen jälkeen! Itsekin arastelin pitkään silmämeikin suhteen, mutta nykyään loihdin meikin kuin meikin hetkessä! Harjoittelua ja huteja se vaatii, mutta niin totally worth it <3 meikki on kivan raikas ja sopii sulle erittäin hyvin :)

 • Hanna

  Osallistun arvontaan! Paras meikkivinkkini on ehdottomasti vauvaöljyn käyttö meikinpoistoaineena, se poistaa meikin tehokkaasti eikä vaadi hankausta.

 • Matleena

  Itsellä tulee alna juututtua silmämeikeissä juuri niihin beigen ja ruskean sävyihin, pitäisi uskaltaa kokeilla värejä rohkeammin

 • Heidi Pie

  Käytän itsekin juuri oranssia ja punertavampaa luomiväriä. Tuo aina kauniisti silmiä esille. Sopii sullekin tosi hyvin. Voisin kokeilla sinistä silmänrajauskynää ja himoittaa noi Linda Hallbergin meikit.

 • Fanny

  Upea meikki! Oon itsekin melko tumpelo silmämeikkien kanssa, ja huulipunat on helppoutensa takia selkeästi enemmän mun juttu. Olen kuitenkin aika ajoin haaveillut taitojeni kehittämisestä ja tämän postauksen innoittamana voisinkin kokeilla vastaavaa meikkiä uudenvuoden iltaan – vaikuttaa sen verran helpolta, että jopa minä voisin onnistua. Ehkä kuitenkin kokeilen tätä harjoituksen vuoksi jo aiemminkin, ettei sitten aattona laittautuessaan joudu enää kasvojenpesulle ennen lähtöä :D

 • Nina Lahti

  Upea, tekee heti mieli päästä kokeilemaan näitä sävyjä❤️

 • Nora ❄️

  Upea meikki hento ja sopiva

 • Leena

  Minulle on suositeltu vain rajausta. Luomuvärit pysyvätkin minulla todella huonosti ilman hyvää pohjustusta, mutta minäkin pidän tuollaisista lämpimistä sävyistä. Pitää taas lähipäivinä kokeilla!

 • Suvi

  Ihan huippu! Paljon vinkkejä löhti kokeiluun!

 • Nelly N.

  Ilolla luin kirjoituksesi, sillä olen itsekin vastikään innostunut luomivärien käyttämisestä ja saanut enemmän itsevarmuutta käyttämään rohkeampiakin sävyjä (käytössä ABH Modern Renaissance). Itse en vielä tosin ole uskaltanut laittaa luomiväriä alaluomelle mutta menee nyt ehdottomasti kokeiluun tämän jälkeen! :)

 • Nina

  Kiitos Paljon näistä vinkeistä; Huomenna lähtee kokeiluun ”oranssi/punertava luomiväri” :)

 • Ninna

  Todella kaunis meikki! Sain paljon inspiraatiota tästä kokeilla rohkeammin uusia värimaailmoja; kiitos!

 • Hanna

  Kaunis meikki, mukavan luonnollinen mutta korostaa nätisti silmiä. Minäkin olen vihdoin alkanut kokeilemaan luomivärejä hiukan rohkeammin; muitakin värejä kuin perus ruskeaa. Vielä en kuitenkaan ole uskaltanut mitään alaluomelle laittaa, ehkä tämän jutun kannustamana kokeilen!

 • MV

  Kaunis meikki, sellainen jonka voisi itsekin tehdä vaikka ihan tavallisena työpäivänä. Monet meikkitutoriaalit tuntuu olevan turhan dramaattisia omille vaaleille piirteilleni, mitta tämä ei :)

 • Pinni

  Nätti Meikki!

 • SeSilja

  Tuo punertavien luomivärien käyttäminen on hyvä vinkki, itse olen käyttänyt lähinnä hopeisia, ruskeita tai vaalean shampanjan värisiä helmiäisluomivärejä tähän saakka. Ehkä voisin itsekin kokeilla rohkeammin eri sävyjä. :)

 • Milla K

  Meikkisi on oikein ihana ja sopii sulle upeasti! :). Postauksessa oli paljon hyviä vinkkejä, osa entuudestaan tuttuja, osa uusia. Itsekin olen vihdoin uskaltautunut käyttämään luomivärejä kunnon siveltimien oston jälkeen, mutta toistaiseksi käytän niitä vain juhlameikissä.

 • JenniL

  Ihanaa huomata, etten ole ainoa, jolle luomivärit ovat tuntuneet pitkään turhan haastavilta meikkauksen saralla :D Meikki on kaunis. Itsekin pitäisi useammin tarttua rajauskynissä väreihin.

 • Anne

  Itsekin olen aina kokenut olevani tumpelo juuri luomivärien kanssa. Kiva nähdä ettei sen tarvitse olla tämän hankalampaa. Ihana meikki! Tämä tumpelo onnistuu usemmiten luomivärien kanssa parhaiten sormin. :D Nuo metalliset sävyt Linda Hallbergin paletissa on ihan mielettömät.

 • Roosa K

  Meikki näyttää tosi hyvälle ! Itsen pitäisi alkaa myös kokeilemaan uusia juttuja meikkien suhteen

 • Kinuski

  Mekki sopii sulle hyvin. :)

 • marsu

  Kupariset ja lämpimät sävyt passaavat todella hyvin sinisilmäisille silmämeikin tekemiseen. Täytyy itsekin alkaa taas panostamaan luomiväripuolee n arkimeikkiäkin tehdessä!

 • Mirella

  Niin kaunis meikki ja upea luomivärin sävy. Tämän postauksen innostamana on se nyt vaan käytävä ostamassa tuollaisia punertavia ja oranssiin taittavia luomivärisävyjä omaankin valikoimaan. =)

 • Siiri

  Upea meikki! Sävyt sopivat yllättävän hyvin talviseenkkn vuodenaikaan. Melko samanlaista meikkiä olen suosinut keväällä ja kesällä. Pitääpä testata talvellakin!

 • Rrrosa

  Kuvien meikki sopii sulle upeasti! Ja kuten sanoit, valitsemasi sävyt korostavat kauniisti silmiesi väriä. Jokunen vuosi sitten käytin samantyylisiä sävyjä mielelläni itsekin ja ihastuin niihin varmaan siksi, että olen väritykseltäni samantyyppinen kuin sinä, joten siinä mielessä tuollaiset sävyt ja tyyli sopivat hyvin minullekin. Nykyään kuitenkin nopeus ja helppous ovat meikkaamisessani valttia ja luomivärin käyttö on jäänyt, koska minulla on raskaat luomet eli meikki ei näkyisi/kestäisi panostuksesta huolimatta kuitenkaan… Kuinka paljon muuten itse käytit tämän lookin luomista varten aikaa?

 • Alexilo

  Siis mitä, ihan uusi tuttavuus nuo silmätipat! Menee heti tällaisen herkkäsilmäisen ostoslistalle, kiitos vinkistä! :) Toivottavasti onni potkaisee tässä arvonnassa! Tulisi opiskelijalle kovin tarpeeseen, kun tuntuu, että kaikki meikit on just samaan aikaan loppumaisillaan..

 • Milla

  Vau, ihan uskomattoman upea meikki! Lämmin luomivärisävy todella sopii kauniisti silmillesi. En ole itse oikein osannut innostua meikkaamisesta sitten yläasteen alkuaikojen, jolloin kävin kerran ammattilaisen opastuksessa ja siitä inspiroituneena nautin lyhyestä kaunistautumistuokiostani joka aamu. Minullakin on kuitenkin atooppinen iho, ja jossakin vaiheessa se ärtyi niin pahasti, että sain täydellisen kiellon kaikelle kosmetiikalle lääkevoidetta lukuun ottamatta. Enpä tullut koskaan aloittaneeksi meikkaamista uudelleen, vaikka iho lopulta parantuikin. Nykyisin haluaisin ymmärtää meikkaamisesta lähinnä sen verran, että tuntisin mahdolliseksi tarttua meikkeihin jonkin erityisen tilanteen sattuessa eteen, jos kasvoilleni kaipaisin ehostusta. Sen sijaan ihonhoitoa voisi olla hyvä harjoitella vähän syventävämminkin. Kaikesta huolimatta tätä juttua oli mukava lukea – tykkään tosi paljon siitä, että kerrotaan selkeitä, konkreettisia vinkkejä, koska useimmat meikkaustutoriaalit ovat minulle aina olleet kuin hepreaa!

 • Heidi M.

  Meikkisi on hyvin onnistunut ja sen sävyt pukevat sinua kauniisti. Kosmetiikkatuotteiden sijaan tämän kroonisesti kuivasilmäisen huomion kiinnittivät kuitenkin valkaisevat silmätipat, joita aion hankkia hätätilanteita varten meikkipussiini. Kiitos vinkistä!

 • Taina

  Kaunis meikki! Itsekin innostuin loppukesästä vaaleanpunaisesta (!) silmämeikistä, joka yllättäen sopikin väritykseeni hyvin eikä tosiaan luo itkulookia vaikka niin alkuun pelkäsin. Nyt talviaikaan tosin tutut ja helpot ruskeat vetävät enemmän puoleensa. Minulle luomiväri on ollut olennainen osa arki- ja juhlameikkiä siitä asti kun ylipäänsä aloitin meikkaamisen, jotenkin omat silmät näyttävät todella valjuilta ilman sitä ja rajausta. Tottumiskysymyksiähän nämä monesti ovat, ja se mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi kaikille. Se tekeekin meikkaamisesta niin ihanan monimuotoista!

 • Lauraaa

  Täytyy ehdottomasti kokeilla, tuota luomivärin levittämistä alaluomeen vain osittain. Näyttää kauniilta!

 • Anna

  Ihanan raikas look! Itse olen aiemmin kainostellut kovasti punaisten ja punertavien luomivärisävyjen kanssa, mutta ehkä pitäisi uskaltaa antaa niille mahdollisuus… :)

 • Siiri

  Ihana meikki! Itse olen todella arka käyttämään meikkiä ja olen lähiaikoina opetellut ja uskaltautunut kokeilemaan uutta:)

 • Silja

  Itse oon aina arastellut punasävyjä teinivuosien epäonnistuneiden kokeilujen jälkeen… Ehkä pitäisi antaa uusi mahdollisuus niillekin väreille.

 • Anni

  Tosi kiva vinkki tuo alaluomelle luomivärin lisääminen! Itse olen juurikin sen kanssa arkaillut :) pitää ehdottomasti kokeilla, itse tykkään myös käyttää punertavia ja pronssisia sävyjä meikissä!

 • Jude

  Osallistun! Kaunis meikki!

 • -Hannis--

  Luomivärin levitys ja varjostukset eivät kuulu omiin vahvuuksiin meikkaamisessa,joten tästä jutusta sai hyviä vinkkejä meikkitumpelolle :)

 • tiitu

  Hienon värinen rajaus!

 • Eeva

  Hieno meikki! Innostaa kokeilemaan itsekin uusia juttuja.

 • Rea

  Kauniilta näyttää silmämeikki. Luomivärin laittaminen on mielestäni haastavinta koko meikkaamisessa sen takia jätänkin useasti laittamatta.

 • Maria

  Olen itse taas päinvastoin siirtynyt vahvemmasta silmämeikistä luonnollisempaan, sillä aamut on kivempi viettää muutenkin kuin kiireessä meikkiä tuhertaen. Olen muutenkin vähentänyt meikkaamiseen määrää ja nyt hakusessa olisikin kevyempään meikkiin sopivat tuotteet.

 • Ella

  Olen ihastellut noita Linda Hallbergin luomivärejä niin kauan ja aina pohdiskellut onko ne hintansa arvoisia! Tää sun tekemä meikki on niin kaunis että houkuttelee ostamaan ton luomiväripaletin ja kokeilemaan just tollasia oranssihtavia sävyjä!

  Mun sähköposti on ellatuulilindstrom@gmail.com arvontaa varten!

 • Sari

  Kuparinhohtoa pitää itsekin kyllä tämän myötä testata!

 • Veera Törmä

  Tosi ihana postaus, vaikka jutut olivatkin jo tuttuja! Tykkään myös itse käyttää oranssiA!

 • aaamei

  Osallistun arvontaan. Onnistunut meikki =)

 • Heini

  Kaunis juhlameikki! Vinkkinä jäi erityisesti mieleen tuo ettei luomiväriä välttämättä tarvitse levittää aivan silmän sisänurkkaan asti! Saa varmasti hieman pehmeämmän lookin näin, hyvä vinkki! Olen samoin huono luomivärien kanssa – pysyvyyden ja helppouden takia olen ihastunut Bobby Brownin luomiväreihin arjessa. Pysyy korjaamatta valehtelematta 24 h! Mutta uuden vuoden juhlameikkiin tätä voisin ja haluaisin ehdottomasti kokeilla! Jäin oikeastaan vain miettimään sitä kuinka paljon hiusten väri vaikuttaa näihin punasävyisten luomivärien käyttöön? Jos hiusten sävy taittaa punaiseen tai on nuutoin kovin lämmin sävy päässä, onko paras vaihtoehto hmm.

 • Noora

  Nätti meikki! Täytyy käydä hypistelemässä tuota huulipunaa jossain,ihana sävy.

 • Sofie

  Toi on kyllä niin kivannäköinen silmämeikki! Ja toi kupari näyttää hyvältä! Itse pysyttelen aina samoissa väreissä..vaaleissa. Pitäisi käyttää enemmän väriä! Taidanpa kokeilla tätä settiä!

 • Tiiu

  Kiitos! Tämä innosti kokeilemaan (ja täyttämään omaa
  meikkivarastoa ensin) uudenlaista meikkiä.

 • Mau

  Nätti meikki! :) Itsekin olen vähän pihalla ton luomivärin kanssa, pitäis ehkä opetella :)

 • Rita

  Tosi kaunis meikki:) Itsekin tykkään välillä käyttää kupariin vivahtavia luomivärejä, ja esimerkiksi häämeikissäni oli kuparinsävyistä luomiväriä. Ja loistava vinkki nuo ”valkaisevat” silmätipat! Mulla on vähän herkät silmät ja ne tahtovat aina välillä punoittaa, joten pitäneekin kipaista hakemassa tuollaisia silmätippoja.

 • Laura

  Tosi hyvältä näyttää meikki! Olen itsekin tosi huono käyttämään luomivärejä, vaikka aina kavereiden tekemät meikit luomiväreineen ovat näyttäneet todella kivoilta. Ehkä kokeilen näiden vinkkien avulla, ei olisi ihan heti tullut mieleen laittaa myös alaluomelle luomiväriä :)

 • Matilda

  Aivan ihanat sävyt! Haluaisin itse kokeilla vähän rohkeammat värit, mutta meikkaus on mulla sem verran uus harrastus etten ole vielä ole päässyt siihen pisteeseen. Pitäisi ostaa vähän kosteimpia luomivärejä jotka pysyvät päivän läpi. Harmittaa ettei silmälasilla silmämeikki oikein pääse oikeuksiinsa, varsinkin jos laittaa väriä alaluomelle näyttää helposti väsähtyneeltä.

 • Tiukunen

  Olen nyt useamman vuoden meikkaillut aika aktiivisesti (lähes päivittäin) ja täytyy sanoa, että oma meikkihistoria on täynnä aika paljon yritys/erehdys-metodin kautta opittuja meikkaustapoja. :)

  Keskeisin oivallukseni on ollut hyvien tuotteiden merkitys siinä, millaiselta lopputulos näyttää. Varsinkin luomiväreissä laatuun kannattaa todella satsata: mikään ei ole parempaa kuin ihanasti levittyvä, pigmenttinen ja varisematon luomiväri. Omat kriteerini täyttävät mm. juurikin UD:n Naked-paletit, Anastasian Modern Renaissance, the Balmin luomivärit sekä Makeup Revolutionin yllättävän edulliset, mutta tosi laadukkaat paletit. Olen myös ihan viime aikoina alkanut arkimeikissäkin käyttää luomiväriä myös alaluomella ja todellakin – it makes all the difference! Katseesta tulee tosi freesi.

  Myös meikkivoiteessa pigmentti on valttia: kannattaa ilman muuta valita sellainen meikkivoide, joka peittää ohuellakin kerroksella. Omaan sekaihooni sopii hyvin UD:n All Nighter, joka nimensä mukaisesti myös kestää superhyvin. Voin suositella tätä ihan kaikille!

  Paras ripsarikikkani on käyttää ripsivärin pohjustustuotetta: sen jälkeen ripsiväriä tarvitsee vähemmän ja ripsistä saa helposti runsaan näköiset ilman tekoripsiä tai pidennyksiä. UD:n Subversion on ehdoton suosikkini ja myös Lumenen ”ripsibasetuote” on hintansa arvoinen.

  Viime aikoina olen yhä useammin lisännyt huulilleni huulipunaa myös arkena kiillon tai huuliravasvan sijaan ja täytyy sanoa, että myös se kirkastaa kasvoja hyvin. Huulipunan kanssa huulet kannattaa ehdottomasti rajata: itse olen niin kapeahuulinen, että huulet kaipaavat rajausta ennen huulipunan lisäämistä. Se myös parantaa punan kestoa ja estää sen leviämistä kesken päivän esim. kahvitellessa.

  Tästä jutusta otan ehdottamasti vaarin silmätippavinkistä, sillä silmien vuotaminen pilaa helposti vaivalla tehdyn meikin.

  Meikkisi värit ovat tosi kauniit ja itsekin pidän vastaavista sävyistä etenkin syys- ja talvimeikissä. :) Voisin itsekin joku päivä kokeilla vastaavaa, aika hillittyä silmänrajausta aivan ripsien tyveen.

  Ihanaa vuodenvaihdetta sinulle! <3

 • Senni

  Aivan mahtavasti sulle sopii tuommoinen luonnollinen meikki! Ja juurikin punertava sävy korostaa todella kauniisti silmiä. Itekkin olen yrittänyt oppia käyttämään punavärimaailman luomivärejä, enkä tiiä arastelenko itte vai eikö ne todellakaan mulle sovi. Nyt vasta vähän ajan sisällä olen oppinut käyttämään luomivärejä (ja luomivärin pohjustusta!!) ja olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä että se piristää tylsääkin työpäivää, kun vähän väriä lisää luomelle!

 • Heli

  Itsekin vasta lähiviikkoina olen uskaltanut alkaa testailemaan luomivärejä juhlameikeissä. Harmillisesti omistan vain muutaman sävyn, jota käyttää, eli täytyy varmaan hyödyntää myös tuo Kicksin lisäale!
  Sinun silmämeikki oli kaunis, vaikka tummaa sävyä olisi voinut olla rohkeasti enemmän!

 • Netta

  Valkaisevat tipat oli brand new information, jotka täytyy hakea pikimmiten meikkipussi täytteeksi! Oma luottokikka on nuden värinen kajali, joka avartaa katsetta ihanasti!

 • Maija

  Luomivärillä on ihanaa hassutella ja kokeilla! Tää näyttää kyllä aivan super ihanalta ja KICKS on kyl ihan kick-ass

 • Zippo

  Ihana meikki, joka korostaa kauniisti silmiesi väriä.

 • Assi

  On kyllä ihastuttava meikki. :) Suosin itse aiemmin kylmiä harmaita sävyjä silmämeikissäni, mutta toissa kesänä halusin ystäväni häihin hieman erilaisen meikin ja ostin Urban Decayn Naked -paletin, jossa oli ruskeita ja punertaviakin sävyjä. Ruskean ja punertavan sävyt tuovat kasvoille ihanasti lämpöä ja tuon jälkeen olenkin suosinut enemmän lämpimiä kuin viileitä sävyjä meikissäni.

 • L

  Tosi kaunis meikki. Itsekin olen pysytellyt lähinnä ruskeissa sävyissä, mutta kenties kesän tullessa hieman erilaiset sävyt pääsevät kokeiluun.

 • Meriina

  Aina oppii uutta, olen itsekin innostunut syksyllä luomiväreistä. Kaunis meikki mielestäni.

 • Yasmine

  Todella onnistunut meikki, olet löytänyt kivasti silmien väriä korostavat sävyt. Raikkaan näköinen lopputulos. Olen itsekin vasta alkanut kokeilemaan muitakin kuin niitä perus ruskean sävyisiä luomivärejä, esim. Vihreänharmaa ja tumma oranssi sopii hyvin sinivihreisiin silmiin

 • Taru

  IHANA KERTA KAIKKIAAN☺️

 • Mari

  Tosi kaunis meikki ja hyviä vinkkejä juurikin sävyihin. Usein noita sävyjä tosiaan vähän vierastaa, mutta sinulle sopii ihan loistavasti. Olen meikkitumpelo ja heitin juuri joulusiivouksessa pois 5 vuotta vanhoja meikkivoiteita. Jaiks. Niissä oli väärä sävy tai jotain muuta pielessä. Olisikin mahtavaa päästä liikkeeseen ammattilaisen kanssa katsomaan oikeat minun iholle ja sävyihin sopivat tuotteet.

 • L

  Ihanan meikin olet luonut! Eikä lainkaan silmätulehdusviboja :D

 • Sallamaaret

  Minäkin olen innostunut taas luomiväreistä ja kokeillut viime aikoina kaikenlaisia erilaisia silmämeikkejä, mutta alaluomelle en ole uskaltanut vieläkään meikkiä laittaa. Sun meikistä inspiroituneena taidankin miettiä viikonlopulle jotain sellaista silmämeikkiä, jossa alaluomellekin voisi jotain väriä sipaista.

 • Emma

  Hyvä postaus ja mahtavia vinkkejä punertavien luomivärien käyttö sopii hyvin sun silmille

 • Elina V.

  Kaunis meikki sinulla! Kylläpä tekee heti mieli kokeilla tuollaista oranssia luomiväriä tutun ja turvallisen beigen sijaan!

 • Sanna

  Tosi kiva meikki ja varmasti itsekin nyt rohkaistun kokeilemaan luomivärejä. Pohjustuksen tekoon en ole koskaan tutustunut joten kiitos vinkeistä ja tuotetiedoista! Kevättä kohden uusin silmin :D

 • Tiltu

  Hieno meikki, en keksi paranneltavaa :D Vinkkinä mulla olis antaa ihan sellainen, että jos arastelee rajauksia, voi eyelinerin laittaa luomivärin alle ja luomivärin päälle vahvistaa mustalla/eyelinerin värisellä luomivärillä rajausta. Näin siitä tulee intensiivinen, mutta pienet virheet häivyttyy. Hohtavalla luomivärillä vielä enemmän kuin mattaisella

 • Ruusa

  Tyylikäs meikki! Sinulla tosin on niin suuret ja kauniit silmät, että kevytkin meikki riittää. Pitäisi itsekin uskaltautua alaluomea meikkaamaan rohkeammin! Oikeat sävyt tosin hukassa… Enkä tiedä toimiaivatko nuo punertavatkaan itselleni, kun olen ruskeasilmäinen.

 • Tosi kiva meikki, sopii sulle kauniisti :) Kupari on sellainen sävy, joka sopii aikalailla kaikille!

 • Pinja

  Oma helppo arkisilmämeikki on lähes samanlainen, lisään vaan vielä vaaleaa helmiäistä sisänurkkaan. :) avartaa katsetta!

 • Milla

  Hei.
  Sinulle sopii upeasti pronssiin/punaiseen taittavat sävyt.
  Itse olen vasta kokeiluasteella näiden sävyjen kanssa.

 • Johanna

  Tosi kivan näköinen meikki! Itse pidän paljon urban decayn tuotteista, ne on ihan mahtavia!❤ muutenki kicksin meikit on monipuolisia ja laadukkaita! Sp: johanna-hanninen@suomi24.fi

 • Venlaemilia_

  Nyt iski itsellekkin himo päästä kokeilemaan punertavia luomivärisävyjä!

 • Johanna

  Meikkisi on todella kaunis! Itsekin olen meikkitumpelo, tytär pitää vähän perillä näistä uusista trendeistä. Itsekin vähän intoutunut sen myötä kokeilemaan eri meikkaustyylejä, ennen meikkaamisin 2xvuodessa, niin se muuttuu:)

 • Kirsi Ikonen

  Hyvältä näyttää ja sopii sulle :)
  Itsellä se Naked Heat paletti ja on ihan loistava!

 • mniup

  Vau kuinka ”vähällä” tuli silti tosi näyttävä lookki! Erittäin jees aluevaltaus :)
  (On varmaan pakko käydä tutkimassa tuota hypnotisoivaa Linda Hallbergin palettia ihan livenä :o <3)

 • Jensu

  Ihanaa että löysin blogisi tauon jälkeen kun olen kyllästymiseen asti katsonut ammattilaisten ”täydellisiä” ohjeita mutta nyt pääsee seuraamaan heti alusta uuden mestarin syntyä muutama päivä sitten törmäsin harmaa vihreä silmäisten silmämeikki värikarttaan ja hämmästeli oranssi luomiväriä kun en ole sitä aikaisemmin käytettävän mutta täytyy sanoa että hyvältä näyttää.

 • Ellen

  Upea meikki, Ihanasti oranssi tuo Silmiä kirkkaammin esiin.

 • Suvi

  Täytyy varmaan tuo paletti laittaa hankintalistalle, pitäisi tosiaan uskaltaa enemmän kokeilla värejä silmämeikissä! Itse olen myös huomannut,että oikeasti laadukkailla luomiväreillä saa helpommin aikaan siistin meikin verrattuna ns. halpoihin ja huonoihin.

 • Elli V

  Voi miten kaunis meikki! Itse olen rohkaistunut kokeilemaan erilaisia huulimeikkejä joiden kanssa olen ennen vähän arkaillut.

 • Janni

  Todella nätti meikki, korostaa kauniisti silmiä! :) Itsekin olen ihastunut tällä hetkellä kovasti kuparin, oranssin ja punaisen sävyihin luomilla – ihanaa vaihtelua tuttuihin ruskeisiin/nudeväreihin!

 • Anita

  Upea meikki!!

  Minusta meikissä tärkeintä on hyvä pohja, ihon kosteutus, pohjustus,meikkivoide, concealer,puuteri ja kiinnityssuihke. Mikään ei ole yhtä ärsyttävää kuin se, että meikki valuu pois.

 • Kati

  Olin aivan unohtanut kuinka oranssihtavat ja punertavat luomivärit sopivat sinisilmäiselle! Itsekin arastelen lumivärin levittämistä alaluomelle, mutta jos kerran sinä olet sen todennut toimivan niin ehkäpä minä annan tälle kikalle uuden mahdollisuuden.

 • Norppis

  Kivannäköinen silmämeikki! En tajunnut että tuollaiseen aika ”perusmeikkiinkin” käytetään noin montaa eri sävyä. Ite käytän luomiväriä lähinnä juhlatilanteissa, toisaalta ihan kiva että sillä saa helposti vähän extraa arkimeikkiin nähden :)

 • Hanna

  Itse olen ihan samanlainen arkailija silmämeikin suhteen kuin sinä aiemmin, ei ole ollut innostusta, kärsivällisyyttä eikä taitoja pahemmin asiaan panostaa. Lisäksi superherkkien silmien takia en yleensä laita edes ripsiväriä, huulipunat all the way. Mutta tykkään kyllä ihailla muiden taideteoksia!

 • Inka

  Itse olen niin amatööri meikkijuttujen kanssa, että kaikista vinkeistä otetaan vaari! Yleensä luotan siihen, että siistit kulmat, vähän ripsaria ja itselle sopiva huulipuna sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 • Mäkin tykkään oranssiin taittavista luomiväreistä tosi paljon. Tosi kaunis ja kaunistava meikki sinulla :)

 • Minnam

  Ihanan fressi meikki! Mukana skabassa, smash boxin paletti alkoi kolkuttelemaan :D

 • Henna

  Aivan ihana meikki! Testiin

 • Johannam

  Näyttää sulla todella nätiltä tää meikki! Uutta varmistusta tuli kyllä enemmän luomivärin kokeilun suhteen ☺️

 • Suski

  Luomivärit sopivat väreihisi todella hyvin.
  Tämä sai itsenikin miettimään pois mukavuusalueelta siirtymistä (ruskean sävyinen silmämeikki)! Täytyypä muistaa nuo lämpimät sävyt kun ensi kerralla luomiväriä valitsee ja rohkeasti testata miltä omissa silmissä näyttää.

 • Petra

  Mielestäni tuo meikki sopii sinulle todella hyvin. Sain vähän inspistä itsekkin luomivärien käyttöön ettei aina ole vaan perus arkimeikki.

 • Alina

  Näyttääpä hyvältä! Itsekin olen vasta aloittelija luomivärien kanssa suttaamisessa, mutta harjoitus tekee mestarin. Ihanat sävyt oot valinnut, kiva ois päästä itekkin testaamaan ;)

 • Petra

  Ihana meikki! Osallistun myös arvontaan. ☺️

 • anna s.

  Olen itse aika huono käyttämään värikästä meikkiä :) Mutta näyttää kyllä kauniilta, voisin itsekkin kokeilla :)

 • Niina Kauppinen

  Kaunis meikki täytyy itsekkin kokeilla punertavia sävyjä, kiitos vinkistä.

 • Enma

  Onpas hauska sattuma, kun olen itse ihan juuri hiljattain innostunut a) punaruskeista meikeistä ja b) metallihohtoisista rajauskynistä. Olen hamstrannut hiljattain muunmoassa sen Naked Heat-paletin sekä sinisiä ja vihreitä rajauskyniä. Varmaankin naamassani tulee olemaan lähiaikoina juuri tämännäköisiä virityksiä :) Olen siis ihan messissä. Kiva arvonta!

 • Marianne

  Oot aina niin upea.
  Itsellä samanlaiset kokeilut ollut loppuvuodesta ja ehdottomasti liputan luomivärin puolesta. Tästä sai mukavasti lisäpotkua!

 • Jonna Lång

  Tykkään. Hätätilassa luomelle voi levittää myös persikanväristä poskipunaa tai jopa huulipunaa.

 • Lau

  Tosi kaunis meikki! Olen itsekin tosi huono luomivärien käyttäjä, mutta tänä syksynä on näkynyt niin kauniita vaaleanpunaisia luomivärimeikkejä, että sellaista tekisi mieli kokeilla! Ehkä tämän postauksen ja kauniiden kuvien innoittamana vihdoin kokeilen :)!

 • Tiina

  Kaunis meikki ja hyviä vinkkejä!

 • Eveliina

  Kaunis meikki! Oon ite ihan hullaantunut punertavan sävyihin silmämeikissä. Lookin täydentää lämpimän ruskea huulipuna :)

 • Emmi

  Tuo Linda Hallbergin paletti on ihan superkaunis! Kiinnostaisi kokeilla. Seuraan itse asiassa Hallbergia myös Instagramissa juurikin tutoriaalien vuoksi. Monesti hänen ja monien muiden meikkitutoriaaleissa on kuitenkin se huono puoli, että niissä on lähdetty vähän liiankin rohkeasti leikittelemään sävyillä. Tämä sinun meikkisi on mielestäni juuri sopivan ”rohkea”: sävyt ovat vähän mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta tämä meikki kasvoilla ei kuitenkaan tuntuisi siltä, että on lähdössä naamiaisiin!

 • Annuli4578854367

  Hyvältä näyttää ja kokeilin silmämeikkiä itsellenikin. Tosin eri sävyillä kun olen vihreäsilmäinen punapää

 • Anneli Kaikkonen

  Kyllä sain uusia ideoita sinun postauksesta. Ripsiväri pitääkin olla vedenkestävä. Tuo luonnollisen näköinen meikki käy sinulle todella hyvin. Mielelläni kokeilisin Kicksin tuotteita. Heillähän on moniin tuotteisiin yksinoikeus myydä niitä.

 • sonja

  sä oot kyllä kaunis!
  en itse asiassa edes käytä meikkiä ollenkaan, mutta koetan onneani silti – pitkään etsinyt hyvää hajuvettä, täytyiskin käydä Kicksissäkin haistelemassa:-)

 • Oona

  Itse ihastuin tänä syksynä myös punertaviin ja oranssin sävyihin silmämeikissä! Tässäkin käytetyt luomiväripaletit näyttää ihanilta.

 • Rittimaa

  Kyllä on kauniit sävyt meikissä, silmät korostuvat upeasti! Ja kiitos hyvistä kuvista. Saat tuon kuulostamaan niin helpolta, että pitänee kokeilla.

 • Annu

  Kaunis meikki. Olen arka käyttämään luomivärejä koska tuntuu että varisevat silmiin herkästi. Kunnollinen pohjustus auttaisi varmaankin tähän asiaan.

 • Lellu

  Ihana meikki, tekee mieli itsekkin panostaa luomiväriin, yleensä käytän vaan ripsaria silmiin. :) Täytyy kokeilla kyllä pian johonkin juhliin. :)

 • M

  Luomivärin laittaminen myös alaluomelle on itsellänikin opettelun alla tällä hetkellä :)

 • Erika

  Ihana meikki! Tuota huulipuunaa haluaisin testata, ehkä siis se seuraavaksi ostoslistalleni :)

 • Aino

  Kivan näköinen meikki! Nuo sävyt on ihania. Meikkausvinkkejä on aina kiinnostava lukea. Osallistun arvontaan :)

 • letti

  upea meikki, mutta pakko sanoa, että itse olen sinuakin huonompi tässä hommassa, varsinkin luomivärien kanssa en ole jaksanut leikkiä pitkään aikaan, koska tulos on aina ollut aika pettymys :D

 • Carita laine

  Olen pitänyt taukoa silmämeikistä vuosia. Olisipa kiva taas alkaa meikkaamaan. Silmäni ovat todella herkät ja joudun töissä käyttämään silmätippoja monta kertaa työpäivän aikana.

 • Suski

  Kulmat kiinnittivät huomioni,kun olen etsinyt oikean sävyistä kulmakynää itselleni ja tuo näyttää juuri siltä mitä tarvitsen! :) rajauskyniä voisi myös testata, kun näyttävät siltä, että pysyvät hyvin paikoillaan eivätkä liikaa suuttaannu.

 • Satu

  Sinisten silmien kaveri on kyllä kultaiset sävyt ja tosiaan sopii hyvin juhlaan kuin miksei arkeenkin! Itsekin olen löytäntyt viimeaikoina rohkeamman sävyiset luomivärit ja muun muassa sinisen kajaalin. On kiva kokeilla kaikkea uutta ja astua pois mukavuusalueeltaan (pätee tämä neuvo hyvin meikkaamiseenkin heh!) Upea meikki!

 • Iviiv

  Näytät kauniilta! Oonkin itse usein käyttänyt vaaleanpunaiseen, oranssiin ja pronssiin taittavia sävyjä omassa silmämeikissäni. Linda Hallbergin luomiväripaletti alkoi kiinnostaa!

 • Eeva

  Nykyään tuntuu, että joka toinen vastaantulija on ammattimeikkaaja tai ainakin oman elämänsä meikkitaiteilija, sen verran upeita luomuksia tulee vastaan. Tumpelona meikkaajana kaikki vinkit otetaan siis vastaan! Olisi kiva uskaltautua kokeilemaan meikkaamista enemmän luomiväreillä, ainaisen kirkkaan huulipunan sijaan.

 • SK

  Itsekin olen vasta tänä syksynä uskaltautunut kunnolla lämpimien sävyjen maailmaan ja ihastunut luomiväreihin. Harmaat ja siniset sävyt saavat minut näyttämään todella paljon vanhemmalta ja väsyneemmältä, joten käytin vain hyvin neutraaleja ruskean sävyjä. Suosikkityylini on tällä hetkellä juuri samankaltainen kuin sinulla näissä kuvissa.

  Vinkki, jonka opin vasta pari kuukautta sitten muutti täysin ilmeeni. Luin, että raskaat luomet omaavien ei kannata laittaa hohtavia luomivärejä yhtään luomivaon yläpuolelle, koska se korostaa luomen päällä olevaa ihopoimua ja siten tekee ilmeestä raskaan.

 • Jenni

  Kiitos inspiroivasta tekstistä. Kuoarin väri tulee seuravaksi testiin myös alaluomelle!!

 • Tiia K

  Vaikka itsekkin kuulun ”vähän meikkaaviin”/”en osaa meikata”-tyyppeihin niin tämä postaus sai miettimään luomivärien kokeilemista. Näyttää todella hyvältä:)Kiitos inspiraatiosta!

 • Anna K

  Kaunis meikki! Metallinhohtoinen kupari toimii kyllä niin hyvin sinisilmäisille. Täytyy testailla itsekin!:)

 • Soe

  Sopii hyvin sinulle. Nuorempana kokeilin rohkeasti eri sävyisiä luomivärejä; vaalean lilan ja luumun sävyisen luomivärin yhdistelmä oli suosikkejani kuparisen ohella. Nykyään käytän aika harvoin luomivärejä ja jos käytän niin sävyt ovat nude-kulta-ruskea akselilta.

 • Kaunis ja nimenomaan väriä kaitseville suomalaisella mainio :)

 • Kaunis meikki, ihanaa että rohkaiset myös väri arkoja suomalaisia :)

 • Iidaliina

  Punertava meikki näyttää hämmentävän hyvältä. Oken itse tummatukkaisena, sinivihreäsilmäisenä luottanut yleensä rusehtavan pronssin sävyihin meikissä, mutta nyt alkoi houkuttamaan ruoste. Josko sitä lahjakortin kanssa uskaltaisi vähän heittättyä rohkeammaksi.

  Ihanaa uutta vuotta Jenni!

 • ella

  tuo meikki on tosi kiva ja sopii sulle tosi hyvin ja osallistuisin arvontaan :)

 • jsm

  Ihana meikki, innostuin itsekin kokeilemaan! :)

 • jari E

  No, menetteleehän toi. Mut en saanut mitään inspiraatiota…

 • Anneli

  Ihanan lämmin meikki. Itsekin olen vasta tässä vuoden sisään innostunut luomiväreistä ja nykyään käytän etenkin neutraaleja sävyjä luomella lähes päivittäin! Tekemällä (ja meikkitutorialeja katsomalla) oppii :D

 • Sohvi R

  Innostuin meikeistä enemmän pari vuotta sitten, joten postauksen asiat olivat aikalailla tuttuja:) tykkään erityisesti tuosta silmämeikkisi rajauskynästä, se tuo jotenkin kivan uuden ulottuvuuden muuten oranssihtavaan silmämeikkiin! Itse käytin ennen lähinnä peiteainetta, ripsaria, eyelineriä ja kulmakynää. Nykyään tykkään kokeilla meikeillä erikoisempiakin juttuja lähinnä värien kautta, mutta pitäen meikin samalla käytettävänä ja semiluonnollisena (en oikein lämpiä näille ns. Instagram-meikeille:D). Tän hetken lempparilook on kevyt meikkipohja, kulmat, ripsari, koko luomille jotain hohtavaa/shimmeristä luomiväriä (esim. Colourpopin super shock shadow sävyssä revolution on ollut itselläni kovassa käytössä) ja huulille väritöntä ja glitteritöntä kiiltoa. Ihanan simppeli, mutta silti moneen sopiva look, eikä edes mene kauaa sen tekemiseen:)

 • JennaO

  Ihana, raikas look!

 • Kelly

  Tekemäsi meikki on erittäin kaunis, ja oranssit värit todella tuovat siniset/vihreät sävyt silmissä esille, kuten mainitsit!
  Kirjoitustasi lukiessani innostuin Linda Hallbergin tuotteista, erityisesti metallihohtoisten värien paletista.

  Vielä vähän näyttävämmän kokonaisuudesta saisi kenties lisäämällä vähän highlighteria poskipäihin sekä nenänpäähän (ja vaikka muuallekin, mihin ihmiset sitä nyt laittavatkaan). :)
  kelly_p97@hotmail.com

 • Sari

  Upea meikki! Itsekin olen alkanut innostua punertavista luomivärisävyistä ja haaveillut juurikin tuosta Smashboxin luomiväripaletista muutaman Anastasian paletin lisäksi. Lahjakortti tulisi todella tarpeeseen näin hiukan ennen wanhoja, kun lista ostettavista meikeistä tuntuu loputtomalta! :)

  sari.s.oravainen@gmail.com

 • ViiviK

  Kaunis ja hyvin ajan trendejä mukaileva meikki! Tykkään :)

 • Heidi

  Ihana meikki! :) Täytyy itsekin kokeilla saman tyyppistä. Arvonnassa mukana :9

 • Laura

  Ihana meikki!
  P.s. Mistä nuo korvikset??

 • Anniina

  Kiva postaus! Itsekin haaveilen UD:n Naked Heat -paletista, punertavat sävyt ovat kyllä kivoja silmämeikissä.

 • Anne

  Kiinnostuin kokeilemaan rohkeampia värejä silmämeikissä. Näyttäisinpä itsekin yhtä upealta, kuin sinä.

 • Tuune

  Heips! Olen itse myös melko laiska mitä meikkaukseen tulee, ja suosin sinun tavoin myös melko luonnollista lookkia. Mutta tämän sun meikin nähtyäni, sain todella inspiraation kokeilla myös leikkiä luomiväreillä! Meikkisi näyttää upealta, ja se todella korostaa kauniisti silmiäsi! Luulen, että juuri sen oikeiden ja sopivien sävyjen uupumisen takia ei tulekaan kokeiltua luomivärileikkejä. Vinkki silmätipoista oli kullan arvoinen, sillä silmäni punoittavat todella herkästi.

 • Jii

  Upea silmämeikki! Täysin samaa mieltä noista punaisista luomiväreistä; mullakin sinivihreät silmät ja aina saa kehuja, kun käyttää vastavärejä luomilla! Jos voittaisin 100e lahjakortin, ostaisin hyvät siveltimet ainakin, jotta luomivärien levittäminen olis helpompaa! :)

 • Katja

  Hyvältä näyttää! Voisipa itsekin kaivaa esiin melkein jo unohtuneen kuparinvärisen luomivärin :)

 • sucrin

  Nätti meikki! Olen tosi huono laittamaan silmiin muuta kuin ripsaria, mutta silloin kun meikkaan enemmän, teen aika samoin kuin tässä ohjeistit. Olen huomannut itsekin, että lämpimät sävyt toimivat yleensä paremmin kuin harmaa/hopea, josta myös tykkäisin.

 • Heta

  Tosi fressi meikki! Nuorempana käytin samantyylistä sävyä silmämeikissä ja tuli kyllä tästä postauksesta vahvasti sellainen olo, että voisi ottaa oranssit/punertavat luomivärit taas käyttöön.

 • Maiju

  Kaunis meikki, joulupukki kiikuttikin minulle juuri punertavia sävyjä lahjaksi :)

 • hilkka

  Todella upea meikki :) Osaisimpa itsekkin meikata nuin :) Voisin kokeilla punertavaa sävyä seuraavalla kerralla :)

 • Niina

  Todella kaunis silmämeikki, luonnollinen ja silti juhlava. Linda Hallbergin luomiväripaletin metallinhohtoiset sävyt ovat upeita! Taitaa lähteä kokeiluun :)

 • Maija

  Jos voittaa napsahtaa, niin ehkä rohkenen itsekin kokeilemaan uusia sävyjä luomille :)

 • Kaunis meikki! Kiitos tästä vuodesta ja hienosta blogista. Onnea uuteen vuoteen!
  Itse pystyn harvoin kuuntelemaan podcasteja sen takia, että kotona on vilkas taapero ja työ- ja perhe-elämän sovittaminen minimoi ”oman ajan”, joten toivoisin, että voisit edes joskus tehdä myös kirjallisen koosteen siitä, mitä olet podcastissa maininnut. Olisi hienoa päästä sillä tavalla seuraamaan sisältöä!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Mariah

  Oon just kans alkanut opetella silmämeikkien tekoa ja tästä sun meikistä saan hyvin inspiraatiota :)

 • Maarit Johansson

  Hyvältä näyttää!

 • Marjo

  Jos ei uusia vinkkejä niin ainakin innostusta kokeilla oranssin sävyjä! Olen tähän asti luottanut tuttuun ja turvalliseen ruskeaan kun en ole oikein osannut muutakaan, mutta ehkä tuo oranssi sopisi myös minun sini-vihreisiin silmiini.

 • elina

  Kiva juttu! Tällaisia aloittelijavinkkejä lisää, kiitos.

 • hennu

  Kiva meikki! Aika harvoin olen aiemmin käyttänyt luomivärejä, mutta nyt olen opetellut käyttämään.

 • Anni

  Ihana meikki!:) Oon jo pitkään halunnu opetella luomivärin käyttöä, mutta en ole jotenkin uskaltanu. Tän postauksen myötä ehkä kerään rohkeuteni ja hankin itselleni luomivärejä. :)
  anni.makelainen5@gmail.com

  • Salli

   Kaunis meikki. Itse olen tottunut käyttämään vihreänsävyisiä luomivärejä. Voisi kokeilla muitakin kyllä.

  • Salli

   Kaunis meikki. Itse olen tottunut käyttämään vihreänsävyisiä luomivärejä. Voisi kokeilla muitakin kyllä.

 • Olga

  Toi sormen levyinen alue luomen sisänurkasta ilman väriä -vinkki oli ihan super, sen avulla sain luomivärin näyttämään jotakuinkin fiksulta omissakin silmissäni! Tää oli ihanan informatiivinen postaus, oli helppoa ymmärrä kikat kun niitä ei selitetty meikkitietäjien omalla jargonilla, vaan ihan ymmärrettävällä arkikielellä. Suurkiitos Jenni!

 • Päivi

  Kaunis silmämeikki. Tämän postauksen myötä rohkenen myös itse kokeilemaan luomivärejä silmämeikissä.

 • Aino

  Ihanaa inspiraatiota! Itse en ole oikein koskaan jaksanut meikata muuten, kuin perusripsareilla ja joskus huulipunalla. Nyt olen ajatellut, että olisi aika oppia tekemään silmämeikkejä juhlaviinit hetkiin! Tämä postaus oli juuri sitä, mitä tarvitsin!

 • Ira

  Kiitos, tästä postauksesta sai rohkeutta kokeilla hiukan erityyppisiä meikkejä. Yleensä käytän vain meikkivoidetta, ripsiväriä ja poskipunaa, mutta varsinkin juhliin olisi kiva kokeilla jotain uutta.

 • Soile P

  Hienosti meikattu. Itse käytän meikeistä eniten huulipunaa, laitan sitä jopa kauppareissuille, koska niitä on kertynyt varastoon, enkä raaski heittää mitään pois.

 • Jennaa

  Mulla ei ole oikein vinkkejä antaa paitsi että samaa mieltä luomivärien sävyistä! Oranssi toimii yllättävän hyvin sinivihreillä silmillä.

 • Piennisäkäs

  Silmämeikki on todella kaunis, mutta itseltäni ei kyllä uskallus riitä yhdistää punertavaa/kuparista ja kiiltoa – johtuen ehkä juurikin siitä, että en myöskään jaksa tehdä pohjustusta (en luomien, enkä koko nassun) sillä huolellisuudella, mitä lookki (minusta tuntuu) vaatisi.

 • Marika

  Tuo silmämeikki näyttää tosi kivalta!Voisin myös itselleni kokeilla

 • Meiju

  Uusia meikkikokeiluja miettiessä eksyin postaukseen. Luin myös aiemmista ripsivärikokeiluistasi, sillä etsin edelleen the ripsaria. Onko käytössäsi ollut vielä Lumenen True Mystic Volume -ripsiväri? Tuote kiinnostaa kovasti minua. Jos on muita ripsarivinkkejä niin otetaan vastaan :)

 • Reetta

  Minäkin olen viime aikoina ihastunut kuparinsävyihin silmäneikissä. Helppoa arkeen ja freesaa väsyneenkin naaman!

Related posts