20/12/17

Afterwork-podcast: Luova kaaos vai kaikki tip top?

5 77

Joulu lähestyy ja sitä myöten myös joulusiivous. Harva asia aiheuttaa perheissä ja parisuhteissa yhtä paljon erimielisyyksiä ja kitkaa kuin siivoaminen ja kotityöt. Keskustelimme tämän viikon podcastissa siivousasioista: kuka meidän porukastamme on neuroottinen jynssääjä, kuka suurpiirteinen huithapeli ja kuka jotakin siltä väliltä? Eli tänään Afterworkin äärellä paljastetaan, millaisia siivouspersoonia olemmet sekä se, että pitääkö ne pölyt nyt pyyhkiä ennen vai jälkeen imuroinnin…

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Koti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jari

  Oliko Jenni (en kuuntele yleensä, nämä on selvästi naisten juttuja teidän puhelut) hän joka oli desinfioinnista toista mieltä, kun se saa aikaan niitä vastustuskykyisiä bakteereja? Jos, niin iso peukku: just samaa mieltä!

  • Joo, minä se olin. :) Olen sitä mieltä, että ihmiset ovat täällä Suomessa monesti ihan ylihygieenisiä, millä tehdään enemmän hallaa kuin hyvää normaalille bakteerikannalle ja vastustuskyvylle.

 • AG

  Ei liity aiheeseen, mutta kysyn kuitenkin tässä: Olen etsimässä apua itsetuntoni kohentamiseen. Osaatko omien kokemustesi perusteella suositella joitakin hyviä terapeutteja? Muutamia suosituksia olen jo saanut, mutta en ole saanut tyyppejä kiinni. Ehkä kysyntää on liikaa. Toki tiedän sivustoja, joilta terapeutteja voi hakea, mutta mieluusti pohjaisin etsintäni suosituksiin, vaikka tokihan kemia on terapiasuhteessa tärkeää.

 • Rosa

  Hauska kuunnella tätä nukkumaan mennessä, kun piti tänään siivota huone, mutta hups siirtyikin huomiselle Kuuntelen aina välillä näitä podcasteja iltasaduksi, jos en millään saa unta (toki kuuntelen muulloinkin). Ps. Jos ette tiennyt, niin veritahrat lähtee kylmällä vedellä! Kerran nenästä vuosi verta valkoiselle paidalle ja aattelin jo, että pilalle meni. Laitoin ämpäriin jääkylmää vettä ja laitoin sinne likoomaan, eikä paidassa ollut sen jälkeen merkkiäkään tahrasta. Tämän niksin opin jo pienenä äidiltäni.

 • I love your blog!

  Yours,
  Kari Martelius

Related posts