19/12/17

Väsynyt tonttu ja mietteitä viikon varrelta

8 99

Rehellisesti sanottuna tämä tonttu on nyt tässä joulun alla aikalailla takki tyhjänä. Tässä vaiheessa vuotta alkaa olla jokseenkin kaikkensa antanut olo ja odotan oikeasti vain todella paljon, että pääsen hetkeksi äidin ja isän huomaan lepäilemään todella työntäyteisen syksyn jälkeen. Tuumailin, että saatanpa jopa pitää blogistakin pienen joulutauon – ehkä se voisi tehdä ihan hyvää. Olen nimittäin ollut tuntevinani viime päivinä, että taidan taas oikeasti olla pienen loman tarpeessa.

Mitään kamalan ihmeellistä ei ole tässä menneen viikon aikana ehtinyt tapahtua, koska elämä on täyttynyt pääasiassa työhommista, mutta päätinpä silti koota tähän yhteen muutamia mietteitä ja kuulumisia tästä viikon varrelta.

♥ Mennyt viikko on ollut täynnä ihania jälleennäkemisiä ihmisten kanssa, joita en ole nähnyt tosi pitkään aikaan. Rakas ystäväni Martina tuli Tukholmasta asti Helsinkiin juhlistamaan kolmekymppisiään, maailmanluokan kalenterisählääjä Liisa onnistui viimein synkronoimaan aikataulunsa meikäläisen kanssa ja kesällä Alicantessa EU-workshopissa tapaamani Kristián piipahti Helsingissä pikavisiitillä. Olen myös tässä viime päivinä onnistunut tapaamaan monta uutta kivaa ihmistä, joten onpa ollut kivaa, että näihin kiireisiin päiviin on mahtunut myös piristäviä kohtaamisia. :)

♥ Kiireiden ja kivojen kohtaamisten lisäksi menneeseen viikkoon on mahtunut myös murhetta. Ihmissuhdesotkujen lisäksi elämä on taas muistutellut surullisella tavalla hauraudestaan. Antaa aina melkoisesti perspektiiviä siihen, mikä elämässä on oikeasti tärkeää, kun tajuaa, miten äkillisesti tämä kaikki voikaan olla ohi. Kertokaa läheisillenne, että rakastatte ja etsikää heille aikaa kiireisimmänkin arjen keskellä.

♥ Olen onnistunut tuomaan tänne kotiin ihanasti vähän joulun tunnelmaa pienillä asioilla. Joulukukat, valotähti ikkunassa sekä miniatyyrijoulukuusi ikkunalaudalla riittävät tuomaan joulufiiliksen tänne kotikoloon. Glögiä olen litkinyt myös nyt liki päivittäin ja joulutorttuja paistoin eilen jo aamupalaksi. :D

♥ Olen nyt pitkästä aikaa taas alkanut katsoa Frendit-sarjaa alusta ja siinä on kyllä sarja, johon ei kyllästy ikinä. Se on kuin sellainen lämmin viltti, johon kietoutua iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Kurjinkin fiilis paranee aina hitusen Frendien seurassa ja jutut jaksavat naurattaa vielä 20 vuotta myöhemminkin. :)

♥ Frendien seurassa nostalgisoidessani olen pitkästä aikaa löytänyt myös iltaherkuksi vanhan suosikin vuosien takaa. Valion suklaa-nougat-jäätelö on aina vain niin hyvää, että siihen ei vain kyllästy koskaan. Voin silti kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, että litra kerrallaan on liikaa…

Millaisissa tunnelmissa te muut odotatte lähestyvää joulua? Ja mitä muuten kuuluu tähän päivään ja viikkoon? Onko joku muukin siellä loman tarpeessa?

Kuvituksena tässä jutussa on asu reilun viikon takaa kirpeältä pakkaspäivältä. Olo oli tässä tyylissä vähän kuin joulutontulla, vaikka punaista asussa ei ole huulipunaa lukuunottamatta lainkaan.

takki // coat BikBok*

kaulahuivi // scarf H&M*

farkut // jeans Never Denim*

kengät // shoes Terhi Pölkki*

hansikkaat // gloves A+more (Stockmann)*

pipo // beanie lainattu kaverilta

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Annika Ollila

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kaisa

  Samat tunnelmat Brysselissä, eli rankka syksy takana, mutta joulutunnelma jo kotona. Täällä on tapana ostaa kuusi tosi aikaisin, joten se vie kotona mukavasti joulutunnelmiin :)

  Ihanaa joulua sinulle ja ansaittua joulutaukoa sekä inspiroivaa uutta vuotta!

  PS. Ekologisuus-tekstisi oli muuten hyvä ja minusta erityisen hienoa, että tuot esille pieniä kotimaisia tekijöitä.

  • Voih, tsemppiä sinnekin viimeisiin rutistuksiin ja joulun rauhaa. :) Ja hei kiitos mukavasta blogipalautteesta!

 • Timo

  Tervetuloa kotihoivaan ja joulun rauhaan.

  Isä ja Äiti

 • SIni

  Mä myös aloitin katsomaan Frendit alusta kuukausi sitten. Nyt oon koukussa, pakko saada katsoa joka ilta vähintää yksi jakso iltapalaa syödessä. Hyvin se sarja on kyllä kestänyt ajassa ja mulla on nyt pistänyt silmään se, kuinka sitä on varmasti käytetty inspiraationa HIMYMiä tehdessä.

 • Ihana takki! Tänään kävin tekemässä joulun hyvän teon ja luovutin puoli litraa verta! :) Hieman ärsyttää hidastunut tietokone; uuden ostaminen onkin varmaan edessä heti ensi vuoden alussa.

  Jouluksi menen kilpikonnani kanssa vanhempieni luo, joulupäivänä käymme isovanhempieni luona.

Related posts