17/12/17

Sunnuntaimietteitä ja -säveliä

1 84

Tähän viikkoon on mahtunut monenlaista henkilökohtaista tunnetason myllerrystä sekä murheellisia uutisia, vaikkei ihan lähipiiristäni, niin sen verran läheltä kuitenkin, että koskettavat itselleni rakkaita ihmisiä. Toisaalta viikkoon on myös osunut useampi iloinen jälleennäkeminen yllättävien ihmisten kanssa pitkän tauon jälkeen, hyviä keskusteluita, rakkaan ystävän syntymäpäiväjuhlat sekä ihania uusia musiikkilöytöjä.

Jotenkin tässä joulun alla ja kiireen sekä oman mielen myllerryksen keskellä tuntuu nyt tärkeältä rauhoittaa myös hetkiä itselle. Se tarkoittaa sitä, että en välttämättä nyt tässä lähipäivinä ota itse niin paljon osaa keskusteluun blogin kommenttiboksin puolella. Lämmin kiitos silti etenkin kaikille huippukiinnostavaan ekologisuuskeskusteluun osallistuneille! Keskustelu jatkukoon yhtä mielenkiintoisena kuin tähänkin asti. :)

Nyt rauhoitun ansaitun vapaan sunnuntai-illan viettoon ihanan musiikin siivittämänä. Olen tykännyt ihan mielettömästi joistakin RY X:n biiseistä, mutta en käsitä, miten tämä viime vuonna ilmestynyt Dawn-albumi on mennyt kokonaisuutena jotenkin sivu suun. No se asia tuli korjattua eilen illalla, kun ryhdyin kuuntelemaan. Ja voi pojat, millainen levy se onkaan! Muutamia yksittäisiä biisejä jo aiemmin fiilistelleenä tuli nyt todetuksi, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ja nyt levy on soinut repeatilla siitä lähtien. Suosittelen. Lempeää sunnuntai-iltaa teille kaikille!

Hassua jotenkin, miten sekä tuo Beacon-biisin video että Dawn-levyn kansi sopivat tämän hiljaisen sunnuntain mietteliääseen tunnelmaan.


Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts