8/12/17

Säihkettä pimeyteen

81

Miten se tuppaakin olemaan niin, että tässä talvella kaikenlainen kimallus ja glitter vetää niin sinnikkäästi puoleensa… Ehkä se on tämä pimeys, jonka keskellä ihmiselle syntyy vain sisäsyntyinen kaipuu vähän säihkyä? No, oli syy mikä tahansa, niin glitter kiinnostaa!

Tämä glittervillitys menee selvästi vähän kausissa, ainakin mitä tulee kynsiin ja nyt on selvästi meneillään kimaltavampi kausi, sillä kolmesta viimeisimmästä kynsityylistä kaksi on ollut säihkyvää sorttia ja nyt sitten jatkoin glitterteemaa vielä kerran. Tänä syksynä kynsissä on siis nähty vihreää sekä hopeanhohtoista glitteriä ja nyt puolestaan on vuorossa kullan kimallus. Kävin eilen kynsitudiolla ja väri vaihtui vain hopeasta kultaan.

Teimme tällä kertaa kultaiset kynnet samaan tyyliin kuin nuo hopeisetkin, eli laitoimme varsinaisen glittergeelin alle hologrammin lailla hohtelevaa sävyä perinteisen kultasävyn sijaan. Lopputulos ei ihan pääse oikeuksiinsa kuvissa, mutta on siis hieman vaaleampi, monivivahteisempi ja raikkaampi kuin se ihan kokokultainen versio. :) Tunnustuksia kehiin, kenellä muulla on menossa glitterkausi?

PS. Bio Sculpture -hoitolan sivuilla on muuten meneillään joulukalenteri, josta paljastuu joka päivä jokin mahtava tarjous, joten kannattaa käydä kurkistelemassa. Vinkattakoon myös, että juuri siinä joulun kynnyksellä saattaa vielä tulla sellainenkin päivä, että kaikki joulukalenteritarjoukset ovat voimassa samalla kertaa…

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus, Uncategorized

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts