7/12/17

Afterwork-podcast: juhliminen ennen vs. nyt

68

Jos palataan ajassa reilut 10 vuotta taaksepäin, olisin todennäköisesti tänään ihan väsynyt edellisyön bailuista. Olihan eilen nimittäin ”pikkulauantai” sekä itsenäisyyspäivä – paljon syytä juhlaan! Nyt olen väsynyt vain siitä syystä, että kukuin kotisohvalla villasukat jalassa tietokoneen äärellä linnanjuhlia toisella silmällä katsellen ja teetä hörppien, ja sen jälkeen vielä työhommia naputellen. Kauas on tultu biletoppien ja euron tuoppien kulta-ajoista… Tämän viikon Afterwork-jaksossa jutustellaan siitä, miten juhlimistapamme ovat vuosien varrella ja kolmenkympin rajapyykin saavutettuamme muuttuneet. Vaikka se tuntuu nyt ehkä kaukaiselta, on minunkin elämässäni ollut vaihe, jolloin baarin tahmeat lattiat kiinnostivat todella paljon enemmän kuin villasukissa hissuttelu kotona. Kuuntele jakso ja jaa omat muistelosi. :D

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts